16/3

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hejsan! Tulin lätkäisemään tänne yhden töiden jälkeen otetun asukuvan. Olin eilen illassa töissä ja tänään on kiva 12-17 välivuoro. Illalla Cristiina tuleekin mun luokse ja suunnataan viihteelle :-) Ei olla oltu yhdessä tai no melkeempä muutenkaan  viihteellä sitten uuden vuoden jälkeen.


Shirt Vila/Jeans Object/Watch Michael Kors/Shoes Converse


Kirjoittelin pari kuukautta takaperin mielialalääkityksen lopettamisen aloittamisesta (postaus) ja tällä viikolla laitettiin toinen vaihe aluilleen. Eli nyt otan aluksi jäljellä olevia lääkkeitä (Venlafaxin 75mg) joka toinen päivä, jonka jälkeen syön vielä viikon siitä puolitettua minimiannostusta ja sitten pitäisi olla lääke purettu mun kehosta pois. Jännitin todella paljon ja lykkäsinkin ns lääkevapaata päivää parilla päivällä. Eilen olin kuitenkin koko päivän ilman lääkettä ja olo oli ihan hyvä, eikä pelkäämiäni vierotusoireita tullut ollenkaan. Olen tällä hetkellä todella positiivisin mielin tämän asian kanssa ja kaiken päälle olen huomannut, että tunnen nykyään paljon enemmän. Itkin viime vuoden aikana keskimäärin 4kertaa, joka on mielestäni todella vähän. En vain tuntenut kunnolla mitään. Nyt lääkkeen vähentämisen jälkeen olen huomannut liikuttuvani, itkeväni ja kaikenkakkiaan tuntevani paljon enemmän. Tuntuu, että nyt nautin elämästä vieläkin enemmän näiden kaikkien tunteiden vuoksi. Toivotaan, että saadaan tämä lääke purettua tähän reilun viikon sisään kokonaan :-)


Nyt on pakko alkaa meikkaamaan ja pukemaan päälle. Pitäisi lähteä töihin puolen tunnin päästä enkä ole syönyt, meikannut enkä valinnut vaatteita. Hups :-D Ihanaa aurinkoista lauantaita teille kaikille!

Ps.

6 kommenttia:

 1. Ihanan simppeli asu! Noi farkut sopii sulle tosi hyvin!:)

  VastaaPoista
 2. Hei voisitko tehdä postauksen mitä ihoputsareita yms käytät :) ja minkä kuntonen sun ihos on? :) olisi tosi kiva kuulla, ku etsin itelle "hyviä ja varmoja" putsareita.. tähä mennessä ei oo oikee tullu vastaa vielä sitä oikeaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä postausidea, mäkin mielellään kuulisin ihonhoitolemppareistasi :) Kivan simppeli asu!

   Poista
 3. Tosi kiva asu! :) Kiva kun kerrot avoimesti myös noista lääkejutuista, kun välillä tuntuu, että ne ovat tässä yhteiskunnassa jotenkin tabu. Onnea lääkkeistä eroon pääsemisen kanssa!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. etkö koe että toi on vähän turhan henkilökohtasta jakaa kaikille?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela