Zara repsahdus

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Torstaisella Helsingin reissulla tuli ihan nopsaa poikettua Zarassa ja heikkona repsahdin pariin ostokseen. Olisin moneen muuhunkin, jos vain olisi ollut rahaa. Hemmetin final salet!

 Kengät olivat viimeinen pari ja vain 10euroa alennuksessa, mutta sain Cristiinaltakin luvan ostaa nämä, koska mulla ei ole tollasia ja varmaan 10minuuttia tepsuttelin nämä jalassa ympäri liiketta ja ruikutin, että mun on pakko saada nää :-D Maksoin näistä 39,95e
 Shortsit oli ihan huippulöytö! Olisin viime kesänä jo halunnut tälläiset ja nyt löysin nämä super halvalla. alkuperäinen hinta 29,95e ja maksoin näistä 7,95e ;-)

Kohta pitääkin jo mennä nukkumaan. Huomenna on koulua onneksi vasta klo 12:30. Laittelen sähköpostia aamulla noista kirppisblogin tuotteista voittaneille. Vielä aamuun asti voi niihin tarjouksia laitella ja lisäsin sinne muutaman jutun loppuviikosta :-)

Niin ja tosi kiva. Tulin silloin reilu kaksi viikkoa sitten kipeäksi ja edelleen ollaan sillä tiellä. Perjantaina sain 10päivää kestävän antibioottikuurin tuhoamaan nielussa olevan bakteerin. Toivotaan, että tällä lähtisi vihdoin parantumaan. Haluan jo päästä salille!

7 kommenttia:

 1. on kyllä kivat shortsit !

  VastaaPoista
 2. Oi ihania ostoksia! :) noi kengät on aivan super kivat

  VastaaPoista
 3. Noi sortsit on ihan super ihanat!!! :o Kuinka korkeet korot noissa kengissä on näyttää aika huterille :D

  http://miracles-of-the-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Pakko yhtyy muihin: i h a n a t shortsit! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela