Trilliance+kilpailu

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

 Sain kotiini kivan paketin, joka sisälsi uutuuksia Sebastian Professionilta. Shampoo, hoitsikka ja vaha uudelta Trilliance-tuoteperheeltä, jotka sisältävät vuorikideuutetta, jotka tehostavat huisten kiiltoa. Shampoo ja hoitsikka hoitavat ja silottavat hiuksia sekä tuovat kiiltoa. Kävin Inci-listan läpi ja ainakin itse hyvällä omatunnolla pesin näillä eilen pidennyshiukset. Tukasta tuli kiiltävä, pehmeä ja helposti selvitettävä, joten voin vilpittömästi suositella :-) En ole aikasemmin kokeillutkaan kyseisen merkin tuotteita, joten todella positiivinen eka kerta oli.

Suositushinnat: Shampoo 25,50e Hoitoaine 29,60e Vaha 27,60e

 Voitte myös itsellekin voittaa samaisen Sebastianin Trilliance-tuotepaketin seuraavasti:
1. Käy tykkäämässä blogin facebook-sivusta
2. kommentoi tähän postaukseen pahin hiuskatastrofinne
3. Jätä kommenttiin koko nimesi (facebook tarkistusta varten) sekä sähköpostiosoitteesi

Aikaa osallistua on sunnuntaihin 24.2. klo 23:59 asti :-) Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti.

19 kommenttia:

 1. Pahin hiuskatastrofi oli kun blondasin tumman ruskeen tukkani.. siitähän tulikin oranssi ja sen jälkeen vielä blondasin kerran ja hiuksista tuli tosi huonokuntoiset. Ei olisi koskaan pitäny blondata hiuksia!

  Essi Ålander, essialander@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Varmaan sama kuin aika monella, eli kun otin värinpoiston (tai kaksi) mun tummanruskeisiin hiuksiin pari vuotta sitten.. sain uuden lempinimenkin: porkkana. Thank god ne ajat on nyt ohi ja blondina mennään edelleen :)

  julia.golovkina@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Pahin oli se, kun olin pitkään ollut tummatukkainen ja sitten halusin yhtäkkiä vetästä värinpoiston päähän. Hiuksista tuli JÄRKYTTÄVÄT.
  Veronica Kurvinen, naicca__(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mun pahin moka tais olla se, kun päätin värjätä hennalla värjätyt hiukset kaupan värillä punaisiksi ja niiden haalistuttua ajattelin oikaista värinpoistolla blondiksi.. Kärsin tästä edelleen, koska nykyään mulla on lyhet hiukset, vaikkakin näin parin vuoden jälkeen paksummat ja parempikuntoisemmat.. Jos voisin muuttaa jotain menneisyydestä, en ikinä antais itteni koskea suoristusrautaan! Argh..

  Jettiina Joronen, jettapeipi@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Ehkä pahin hiuskatastrofi omalla kohdalla oli nuorena, kun näin irc-galleriassa yhdellä tytöllä uudet hiukset, kivasti leikatut, lyhyet hiukset. Päätin sitte että leikkaan samallaiset! ja niinhä mä leikkasin, ja itkin heti kampaamon jälkeen, ne olivat kauheat! :D Mulla oli sillo vielä pitkät hiukset ennen tätä leikkausta.. Olin sit varmaa n. ½ vuotta hiukset kiinni 2 pompulalla (just ja just ylsivät).. empä ole sen jälkee leikellyt hiuksia jos joku on leikannu!!!!!! :)

  piia komulainen, piia.komulainen1@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mun pahin moka oli se kun leikkasin mun pehvaan asti olevat hiukseni ihan poikatukaksi. Ne oli varmaan kahen sentin pituset leikkaamisen jälkeen eikä niissä ollu mitään muotoa ja eikä niitä kylläkään voinut korjatakkaan mitenkään uudestaan leikkaamalla. Mutta onneksi hiukset kasvo takasin ja mulla on taas ihanan pitkät hiukset.

  Riina Mäkinen, riina.m@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mun pahimpia hiusmokia on nii paljo että oikee itkettää ku kuvia kattelee, ensinnäki oon parin vuoden ajan vaihellu koko ajan ruskean ja blondin välillä, hamppuhiukset on iha jees, mut sellai kunnon moka taitaa olla se että mun hiukset alko olla mukavan pitkät, sillee että värjäämine vaati jo kaks väripakettii, olin tyylii seiskalla silloi eikä mun kuukausiraha riittäny kahtee värii joten leikkasin ehkä maailman kamalimman pottatukan, sellai lyhyt 'emo'letti mikä ei todellakaa sopinu mulle, sit tietenki jotta paranis vielä ni pidin niit hiuksii sillee jakaus oli tyylii korvan kohalla ja otsis sellai lakan peittämä laatta mikä oli kivi kova, mut silti siihen tuli niitä vakoja ku maan painovoima veti sitä järjetöntä otsista alaspäin.

  Vilma Tiainen, vilmamoi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Pahin moka varmaan itselläkin on se perinteinen tummista vaaleisiin hiuksiin värinpoistolla. Kaverin kanssa lopputulokseksi tuli liukuvärjätty oranssi, jota sitten lähdin kampaamoon korjaamaan. Maailman hirvein kampaaja sitten värjäsi, mulle takaisin tummanruskeat hiukset, vaikka pyysin raidoittamaan. Ja lopuksi vielä laittoin mut lähtemään kotiin puolimärällä tukalla, koska ei _jaksanut_ kuivata loppuun.. Onneksi oli edes kesä. Ei pahemmin naurattunu ku meni reilu sata euroa ja ainoo ero alkuperäiseen oli huonokuntoiset latvat..

  Heidi Hänninen, heidih_94@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Halusin ehdottomasti leikata piiiiiiiiitkät hiukseni polkkatukaksi. Ei ollut sen tapahduttua enään mikään kiva juttu ja edelleen hiuksia yritän kasvattaa samoihin mittoihin kuin ne olivat silloin, vaikka tapahtuneesta on monta vuotta :D

  Jasmiina Johanna Holm, jaddsmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Pahin moka oli kun 7. luokalla juuri ennen koulukuvausta (edellisenä iltana) päätin, että haluan hiuksistani vaaleammat. Ostin jonkun vaalentavan hiusvärin ja kauheathan niistä tuli. Juuresta n. 10cm keltaista ja loput oranssia. Koulukuvasta tuli sitten melkoisen hirvittävä... Sitä ei voi unohtaa, kun on se kuva olemassa.
  -Olivia Kauriola, olivia-k-@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Pahin hiuskatastrofi mulla on varmaan ollut se, kun pyysin kaveria leikkaamaan multa huonot latvat pois. No sehän sitten leikkas ja tuloksena oli just ja just olkapäille ylettävät hiukset (ennen oli melkeen peppuun asti). Peilistä katsoessa meinas itku tulla, ja kaveri vaan kommentoi: "No nyt sul ei oo ainakaan huonoja latvoja!" No kaverilta kotiin tullessa sain heti äidiltä huudot että mitä oon mennyt tekemään. Sen jälkeen tuli vielä kommentti että: "Noihan on ihan epätasaset, kato nyt, toi oikee puoli sun hiuksista on paljon pidempi!" No siinä sitte peiliin katsoessa tajusin et tosiaan, hiuksethan on ihan eripituset.. Sen jälkeen en oo kyllä kaverin antanut koskea hiuksiin!

  Heta Virola, heta.virola@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Pahimpiin hiusmokiin lukeutuvat aiemmat jatkuvat värjäilyt. Mustasta blondiksi projektin jälkeen tukka oli kaikkea muuta kuin elinvoiva.. :D No onneks alkaa pikkuhiljaa taas paranemaan, eikä ole kaameaa purkkaa :-))

  Kerttu Koivisto keppsu@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Blondaus yritys kaupan väreillä. Kaiken lisäks menin sillon ostamaan vaaleen värin, en blondausta ja se päähän ja sen jälkeen tajuttiin moka ja blondailtiin. Tuli hienon väriset hiukset.. köhköh. Oli kaunis oranssi keltanen <3

  noora aittokallio, nasu.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Pahin moka oli varmaan muutama vuosi sitten kun halusin välttämättä otsiksen (vaikkei mulle sovi) ja päätin sitten leikata itse. Se oli niin epätasainen kuin olla ja voi.. Mulla oli tällöin mustat hiukset, ja siitä meni pari vuotta niin halusin blondata. No blondasinkin, ja nyt voin kyllä sanoa (vaikka rakastin niitä vaaleita) että ei ehkä olisi kannattanut.. Tein muutaman värinpoiston ja olin blondi n. 1,5 vuotta. Edelleen kärsin siitä että latvat on ohuet ja aika hunossa kunnossa. Kävin kampaajalla joulun alla ja nyt mulla on ruskeat hiukset, enkä oo sen jälkeen värjännyt enkä vähään aikaan aijokkaan ettei ihan hiukset tipu päästä, haha :)

  Milja Karoliina Mäkelä, billonhot97@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Kyllä se tais olla se perus,että teininä vaalensin kotona pitkät punasiksi värjätyt hiukset ja niistähän tuli tietty oranssit ja hamppua suurin osa.
  Kampaajalle mars ja vaalennus ja tukan leikkaus tosi lyhyeksi.

  En enää tehny samaa mokaa :D

  Anne Märsylä
  0452572582@netti.fi

  VastaaPoista
 17. Oon käyny jo tosi pitkään samalla kampaajalla, ja luottosuhteen myötä oon ollu melko avoin ja kokeilunhaluinen kaikille hiusideoille. Joskus yläasteella sitten, pahimpina teiniaikoina, päätettiin värjätä päältä punaset hiukset ja leikata otsatukka. Inhosin tukkaa sydämmeni kyllyydestä, vaikka valehtelin tykkääväni siitä :D Seuraavan viikon olin koulussa pipo päässä, ja sain jopa opettajalta luvan pitää sitä sisällä selitettyäni syyn. Naurattaa näin jälkeenpäin koko keissi ja oma turhamaisuuteni :D
  Laura Jaatinen/laurajaatinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Pahin hiusmokani tapahtui noin neljä vuotta sitten,kun oli aika valmistautua rippijuhliini. Kävin kampaajalla viikkoa ennen tärkeää päivääni, kampaajani värjäsi hiukseni kirkkaan vaaleiksi (niinkuin halusinkin). Pari päivää ennen rippijuhliani, päätin kuitenki värjätä hiukseni kaupan värillä pari astetta vaaleammiksi. Lopputulos oli jotain niin järkyttävää! Hiukseni hamppua ja väriltään oli vihreä-oranssi-harmaa-keltaiset. :-D

  jenwaa-@hotmail.com/Jenni Lampio

  VastaaPoista
 19. Ehdottamasti pahin "mokani" on kun leikkasin pitkät hiukseni aivan lyhyeksi. Kampaaja vakuutteli pitkään tämän sopivan minulle, mutta kynityltähän tukka näytti. Pahin taisi olla vielä kun hän sanoi tälläisen lyhyen tyylin olevan muotia Venäjällä....
  Siinä itku silmässä mentiin tukka kiinni monta kuukautta.

  Iida Virtanen/ iituska_v@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela