Tired of being sick and tired

tiistai 26. helmikuuta 2013


Heipähei pupuset. Blogissa on ollut hiljaista perjantaista asti seuraavista syistä. Lauantaina olin töissä ja sen jälkeen menin käymään sielä Saran valmistujaisissa, mutta jo sielä olo tuli tosi huonoksi ja heikoksi. Lähdin jo aikaseen kotiin ja koko ilta meni sohvalla maaten ja mulle tuli joku äkillinen korvasärky. La-su yönä heräilin aina aika ajoin särkyyn ja sunnuntaina menin käymään sairaalalla päivystyksessä. Korvasta löytyi tulehdus ja sen lisäksi angiina oli pahentunut. Näistä syistä johtuen en päässyt lähtemään sinne Pariisiinkaan maanantaina, koska lentäminen olisi voinut olla suht vaarallista näiden oireiden kanssa. Eli kolme viimeistä päivää olen vain maanut kotona, nukkunut ja katsellut sarjoja. Ihan vähän on olo jo parantunut ja huomenna olisi tarkoitus käydä koulussa, kun on vain 8:15-11:45 koulua.

Olen jo niin väsynyt tähän kipeenä olemiseen. Kohta kolme viikkoa kestänyt eikä loppua näy. Oletettavasti aloitetaan vielä uusi antibioottikuuri tämän loppuneen tilallekin. Pitäisi nyt vain malttaa parantua ja katsoa, jospa tää tästä menisi ohi viimeinkin. Löysin muuten tän kipeilyn aikana sarjan Pretty Little Liars ja voi pojat, olen koukussa! 11 jakso juuri menossa ;-) Suosittelen!

Nyt kuivaan hiukset ja alan nukkumaan. Hyvää yötä!

14 kommenttia:

 1. Pretty Little Liars on kyllä hyvä! Ite vahtasin Netfliksistä kaikki jaksot, harmi kun siellä ei oo enempää tuottiksia :(

  VastaaPoista
 2. mistä sä katot tota pretty little liarsia ? voitko linkata jos katot netistä ? :) ja paranemisia sulle, oot huippu tyyppi ja mä 15v tyttö ihailen sua :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite seuraan kaikkia mahollisia sarjoja seuraavilta:

   http://www.1channel.ch/
   http://www.free-tv-video-online.me/

   sieltä löytyy poikkeuksetta kaikki (:

   Poista
 3. Malta levätä tarpeeksi! Terveisin täti 36 v.

  VastaaPoista
 4. Kannattaisi parannella itsensä aina kuntoon, eikä puskea puolikuntoisena töihin...

  VastaaPoista
 5. Oh boy, et tiedä mihin itses laitat ton Pretty Little Liarsin kanssa.. :D Se on maailman koukuttavin sarja ja viikko uutta jaksoa odottaessa on täyttä tuskaa varsinkin nyt kun sarja on edennyt kolmannelle kaudelle haha :)

  VastaaPoista
 6. Eiks sua ton enempää harmita toi pariisin matkan peruuntuminen? :D ET tainnnut olla oikeasti edes menossa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa ihan älyttömästi, koska ei pelkästään mun suunnitelmat mennyt mönkään vaan kahden muunkin mutta ei se blogissa harmittelu auta yhtään. Haluat ilmeisesti kuittikopiot mun matkasta? Mitä järkeä olisi valehdella blogiin jostain tälläisestå?

   Poista
  2. Niinpä, ihan hassuja kommentteja ja "epäilyjä". Tuskin Mikaela olisi kertonut blogissa tulevasta Pariisin matkasta jos se ei olisi ollut totta. Miksi kellään olisi syytä sanoa, että joo me lähdetään ulkomaille ja sitten se juttu ei olisikaan totta :D.

   Poista
  3. komppaan ensimmäistä anoa. todellakin on nykyään muotia olla jokapaikanhöylä, kiireinen ja aikaansaava. Näiden vuoksi ollaan valmiiksi tekemään mitä vaan, jotta näytetään ulkoapäin ahkerilta - sisältä voidaan kyllä kovinkin pahoin, ei meinaan sovi ihmisille. Ensin kyttäillään facebookissa naiskaverien postauksia huulijengalla ja sitten alemmuskompleksin tultua pillitetään puolipäivää kun elämä ei muka kuljekaan. En epäile hetkeäkään etteikö Mikaelin kaltaiset naiset keksisi kokojuttua lähteä shoppailumatkalle. Minä en ainakaan tarvitse kuittejasi.

   Poista
  4. Paitsi ettei Mikaela olisi lähtenyt shoppailumatkalle vaan hakemaan Pariisista koiraa ja olisi ollut siellä yhden päivän. Enkä edelleenkään ymmärrä mitä järkeä olisi sanoa lähtevänsä johonkin matkalle eikä olisi aikonutkaan lähteä. Ketä tai mitä se hyödyttäisi?

   Poista
 7. Voi ei, paranemisia! itekki ollu lauantaista asti kipeä ja kokeilen kouluun menemistä myös huomenna, joku sitkee pöpö ollu liikkeellä..

  VastaaPoista
 8. En tiedä ketään joka EI olisi jäänyt koukkuun Pretty Little Liarsiin :-D

  VastaaPoista
 9. Hassua, toi PLL-kuva on otettu sen bloggari-Mariannan ottama sen omasta asunnosta :D Tiesitkö?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela