Putkeen taas meni

keskiviikko 20. helmikuuta 2013


 Mulla oli ihan super hyvä fiilis tänään töistä kotiin lähdettyä, kunnes tulin himaan, avasin koneen ja Jenkkiksen ansiosta tajusin varanneeni tänään Pariisi-Helsinki paluulentoni vaivaisen KUUKAUDEN väärin. KUUKAUDEN! Double checkasin kaiken varmaan miljoona kertaa, linkitin äidillekin noi lennot yms ja eikä sekään tajunnut sitä. Sillain kappas, aionkin olla vähän pidempää sielä Ranskassa. Positiivista sentään on, että sain sen selville nyt enkä silloin ensi tiistaina lentokentällä ihmetellessä, miksei mua ole paluulennolla. Huomenna pitää heti aamusta soittaa Lufthansan asiakaspalveluun ja alkaa selvittelemään tätä mun pienoisen mokan hintaa. Pakko myöntää että itkuhan siinä tuli, kun ärsytti ja en tajua miten voin tehdä tollasen mokan. Herännyt muutenkin tänään aikaseen ja tehnyt pitkän päivän töissä, mutta nyt jo onneksi naurattaa koko juttu. Katotaan huomenna uudestaan kun saan tietää paljon lennon muuttaminen ja uuden lennon erotus maksavat.

Ehkä mun pitäis nää koiranvienti/hakureissut jättää tulevaisuudessa väliin. Viimeksihän viime keväänä Köpikseen mennessä myöhästyin menolennolta :-D Noh, sattuuhan sitä paremmissakin piireissä. Tosin mun lompakko ei ole kovin iloinen näistä mun mokista...

Nyt alan nukkumaan tai muuten jään murehtimaan liikaa tätä juttua. Huomenna uus päivä ja aamulla saan heti selvitettyä kaiken :-) Hyvää yötä!

Päivitystä:
Soittelin aamulla Lufthansalle ja sinne travel agencyyn, mistä sen lipun ostin. Lufthansa ei siihen voinut koskea ja Travellinkillä sanottiin, ettei muutoksia hyväksytä. Eli jouduin ostamaan uuden 170e paluulennon, joka toisaalta saattoikin tulla halvemmaksi joka tapauksessa, kuin maksaa muutoksista ja uuden lennon erotus. Elikkä mulla on nyt 26.3. lento välille Pariisi-Helsinki :-D Pitää vissiin suunnitella uutta Pariisin reissua tuohon kuukauden päähän.

3 kommenttia:

  1. Voi ei!! Toivottavasti asia selviää :)

    VastaaPoista
  2. Voi harmistus! Mutta oon samaa mieltä, että todennäköisesti uuden paluulennon ostaminen tulee halvemmaksi kun varauksen muuttaminen :) Kyllä ne asiat onneksi aina selviää! <3

    VastaaPoista
  3. ei pidä toimia tunteellisesti ja impulsiivisesti. ei lentojen ostaminen ole mikään guccin laukkujen ostos, tai muu pisssistapahtuma. lennot varataan huolellisesti ja säntillisesti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela