Pläääääh

maanantai 11. helmikuuta 2013Mulla on lauantai-illasta asti ollut todella omituinen olo. Mikään ei oikein kiinnosta, ahdistaa olla yksin, olen edelleen sen verran kipeä ettei pääse liikkumaan ja pitää suunnilleen olla vain kotona neljän seinän sisällä. En ole muutenkaan saanut oikein mitään aikaiseksi ja olen vain kuluttanut aikaa koneella tai sohvalla maaten. Tavallaan tekisi mieli itkeä tää olo pois, muttei tule kyyneleitä enkä tiedä miten muuten tämä olo menisi pois. Ja osittain olen tosi vihainen, ihan kaikki ärsyttää ja suututtaa. Kait tämä johtuu turhautumisesta, kun ei ole pystynyt mitään tekemään, en ole nähnyt pahemmin ketään ihmisiä ja on viettänyt paljon aikaa oman päänsä kanssa.

Onneksi huomenna on koulua, niin saa ajatukset muualle. Ja torstaina ollaan menossa viettämään ystävänpäivää Cristiinan kanssa Helsinkiin. Varasin meille viime viikolla pöydän Hard Rock Cafeseen ja sen jälkeen mennään katsomaan todella romanttinen elokuva; A Good Day to Die Hard :-D Kunnon anti-ystävänpäivä. Ei romantiikkaa, vaan hyvää ruokaa, paras ystävä ja kunnon mättöleffa.


Mutta nyt hautaudun peiton alle, että jaksan herätä ennen seiskaa. Hyvää yötä!

7 kommenttia:

 1. Vieläkö jenkki on kuvioissa?

  VastaaPoista
 2. Jee kuulostaa kivalle ystävänpäivälle :)

  VastaaPoista
 3. Mikä ihmisiä vaivaa kun eivät pysty olemaan hetkeäkään yksin? Oletko niin heikko, että joudut takertumaan kokoajan muihin? Pystytkö esim menemään yksin ulos syömään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen itseasiassa todella paljon yksin ja nautin siitä. Välillä vain tulee päiviä, jolloin ei haluaisi olla yksin. Ja kyllä, pystyn mennä yksin syömään ja teenkin sitä todella usein :-)

   Poista
  2. Ihan ihme kommentointia taas. Tuntuu, että jos on usein kavereiden kanssa, aletaan valittaa siitä että etkö osaa olla yksin ja muka takertuu muihin. Sitten jos ihminen ainakin blogin perusteella on yksin, valitetaan siitä että onko tuo aina yksin ja eikö sillä ole kavereita ollenkaan. Oli niin tai näin, koskaan ei ole hyvin.

   Poista
 4. mitäköhän toiki anonyymikommentoija tuolla halus saavuttaa? :--D aina pitää valittaa kaikesta.. itellä on tällähetkellä niin samat fiilikset että ymmärrän sua täysin! mut halusin vielä sanoo että oot niin upee ihminen, ja videoistas käy niin ilmi kui herttane ja ihana ootkaan :')! voisin jatkaa tätä kommenttia nii pitkää, kui ihana oot mut toivon että elämäs tulee kaikkiaan olemaan hyvä tosi pitkään! <3 kuka vaan haluis olla sunlaisen kanssa ystävä :--)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela