Paris est toujours une bonne idée

maanantai 18. helmikuuta 2013


Kuten otsikko ja kuva vähän vinkkaakin, suuntaan ensi viikolla yhdeksi yöksi Pariisiin! Maanantaina meno ja tiistaina myöhään paluu :-) En ole aikaisemmin Pariisissa käynytkään välilaskua lukuunottamatta, joten olen ihan super innoissani. Tosin harmikseni matkaan yksin, koska vien sinne yhden meidän pennuista, mutta saapahan rauhassa itekseen kierrellä. Ihan hirveästi ei ole aikaa, mutta kuitenkin sen verran, että kerkeää vilaukselta nähdä Eiffel tornin, Louvren, Lafayetten ja Notre Damen :-D Sain vielä viimeisen huoneen todella ihanasta hotellista, joka on vielä hyvällä paikalla eikä hintakaan ollut kovin paha. Ei viitsinyt halvinta mahdollista joltain sivukujalta ottaa, koska matkaan yksin ja olisi ihan kiva päästä yhtenä kappaleena takaisin :-D

Koska mulle on tulossa todella intensiivinen 24tuntinen, saa laittaa vinkkejä paikoista joissa kannattaa käydä :-)

7 kommenttia:

  1. Parisiin tarviisi kyllä useamman päivän aikaa että kerkeisi kiertää kaikki nähtävyydet ja ne vaatekaupat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, mutta tästä on hyvä aloittaa :-D Onneksi vaatekauppojen kiertely saa jäädä vähemmälle, koska haluan mieluummin fiilistellä kaupunkia :-)

      Poista
  2. Oi! Oon kateellinen <3 Haluaisin kanssa päästä Pariisiin! ihanaa matkaa!

    VastaaPoista
  3. Jos käyt katsomassa Notre Damea, niin pyörähdä samalla Latinalaiskorttelissa! Se on tosi ihana alue jossa on kivoja ruokapaikkoja, söpöjä matkamuistoputiikkeja ja muutama kiva vaatekauppakin löytyy. Itse ainakin tykkäsin, siellä on jotenkin tosi ihana tunnelma :) Seinen vasemmalla rannalla on muutenkin tosi kaunista.

    Suosittelen että käyt myös Champs Élyséellä, ainakin vähän ennen Riemukaarta siellä on tosi kivoja kauppoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkeistä! Pitää tehdä tällä viikolla kunnon suunnitelma missä käyn :-)

      Poista
  4. Suosittelen ostamaan macaroonseja, mielellään jostain pikkuleipomosta kuin Ladureesta. Ladureessa maksaa hienot purkit ja hieno putiikki, mutta itse macaroonsit olivat kyllä pahempia kun ne halvemmat niistä leipomoista.
    Suosittelisin Versaillesin palatsia ja Louvrea, muttet taida ehtiä niihin koska molempiin menee oikeastaan koko päivä... Kiertele vaan ja ihastele eiffelin ympäristöä ainakin:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela