LEO

maanantai 18. helmikuuta 2013

Moikka! Tulin tossa puolisen tuntia sitten kotiin koulusta ja kerrankin maltoin kuvata asun ennen mukavempien vaatteiden päälle vaihtoa :-)

Shirt Zara/Pants Dr.Denim/Necklace H&m/Watch&Bag Michael Kors

Mulla on kamala hiusahdistus. Haluaisin jotain uutta, vaikka tuttuun tapaan yleensä muunnokset ovat mulla tuhoon tuomittuja ja palaan tähän samaan viimeistään kuukauden päästä :-D Mutta olisiko teille jotain ehdotuksia vaikka mallin muutokseen? Toi etutukka mua on ärsyttänyt viime aikoina super paljon.

Ja monet ovat huomautelleet mainosten määrästä blogissa. Tiedostan sen itsekin ja inhoan yli kaiken blogeja, joissa joka toinen postaus on mainos. Nyt viime aikoina on ollut paljon mainoksia, koska on ollut ihan hirveästi hyviä kamppiksia nettikaupoissa, joten luonnollisesti niistä teillekin vinkkaan. Ja kuten monet tietävätkin, tienaan osan elannostani tästä blogista ja tienestit tulevat noista affi-yhteistöistä, joten jos jotain haluan kukkaroonikin saada, täytyy luonnollisesti tehdä jotain sen eteen :-) Yritän kuitenkin postailla vähän enemmän ja tehdä sellasia "isompia" postauksia useammin, nyt kun en Vilassakaan koulun takia tee kuin kerran-pari viikossa töitä ja on enemmän vapaa-aikaa. Ja mulle saa koko ajan laittaa postaustoiveita! :-) Ne on aina tervetulleita.

9 kommenttia:

 1. mun mielestä tän sun blogin ongelma on siinä, että mainoksia on ihan liikaa postaustahtiin nähden. esimerkiksi tällä ensimmäisellä sivulla on 6 postausta, joista 5 on yhteistyö/mainospostauksia.
  eli ihan järjetön määrä.
  lukijat alkavat tätä menoa varmasti hävitä.
  esimerkiksi cava postaa mainoksia todella usein, varmaan yhtä usein ainakin kuin sinä, mutta hän postaakin joka päivä useita kertoja blogiinsa myös muuta. olen joskus aiemminkin sanonut tästä, mutta kun et kommentoi asiaa millään lailla ikinä.. oletko itse todella sitä mieltä että mainoksia on sopivasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin mielelläni viettäisin päivät kotona kuvaillen ja blogia päivittäen, mutta ongelma on siinä että mä käyn koulussa, teen koulujuttuja, käyn töissä ja hoidan muutkin blogiin liittyvät jutut postausten lisäksi siinä sivussa.Niin ja tapaan kavereita ja perhettäkin. Vapaapäivinä luonnollisesti haluan tehdä muutakin, kuin istua kotona postaamassa. Ja viime viikko oli siitä poikkeuksellinen, kuten sanonkin, että oli kamalasti hyviä kamppiksia :-)

   Poista
  2. siis mun pointti ei ollutkaan siinä että sun pitäis tehdä useita postauksia päivässä, vaan että jos postaat harvemmin niin silloin mainoksiakin tulisi olla harvemmin. koska jos mainoksia tulee näin paljon, kun postaat "kunnon" postauksia hyvin harvakseltaan, niin nopeasti alkaa etusivu täyttyä pelkistä mainospostauksista...

   Poista
 2. oompa ilonen että oon löytäny sun blogin taas, pitkään en lukenut koska alkoi mennä yli ymmärryksen kaikki shoppailu vaan. nyt kuitenkin käsitys susta on muuttunu noiden muutaman postauksen myötä ihan superisti ja nyt jaksaa taas lukea sun juttuja. oot ihan mahtava! :)

  ja oot super kaunis kun hymyilet hampailla!

  VastaaPoista
 3. sähän voisit kokeilla jotain niinkin simppeliä tyylin muuutosta hiuksiin kun liukuvärjäys! ja varsinki ku sulla on pidennykset niin sehän on tosi helppoa.

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Toi paita sopii todella hyvin sulle:)

  VastaaPoista
 5. mun mielestä what's in my bag- tyylisiä postauksia on aina kiva lukea :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela