Inside my bag

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Multa toivottiin laukkuni sisältö-postausta ja tänään kuvailin teille näytille, mitä kaikkea mun laukusta yleensä löytyy :-)

Aika perus jutut kulkee mun mukana laukussa. Kuitenkin iPad, penaali ja kalenteri jäävät välillä kotiin, jos tiedän ettei niille ole tarvetta päivän aikana ja lähden vain esimerkiksi kaupungille pyörimään :-) Tietenkin tuonne sekaan eksyy aina kaikkia papereita, koulukirjoja, roskia, kuitteja, työavaimet, kamera, kynsilakkoja, lehtiä, tampoonit pyörii pohjalla jne. Välillä huomaan kantavani pari päivää likaisia alushousuja tai sukkia laukussani :-D Kivoja ylläreitä, mutta ei vättämättä huomaa tummia pöksyjä tai sukkia mustassa laukussa. Kuitenkin ajattelin teidät säästää niiltä tällä kertaa.

10 kommenttia:

 1. Eikö sulla ole enää sitä pikkuista punaista toyotaa? Miksi luovuit siitä? Se oli niin söpö ja varmaan käytännöllinen kaupungissa :)

  VastaaPoista
 2. löytyykö sinulta esimerkiksi 4 päivää vanhoja housuja laukusta joita voisi nuuhkaista? nuuuh.
  Entä onko jonnekkin unohtunut vuosikerta materiaalia? Niistä saisi varmasti hyvät tuoksut. nuuh nuuh

  VastaaPoista
 3. Miten käsilaukkuun päätyy likaiset alkkarit :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä mennessäni esimerkiksi porukoille yöksi, otan vain ison käsilaukun mukaan ja pakkaan sinne kamat. Aina ei kiireessä huomaa niitä pikkareita ja sukkia tyhjentää sieltä laukun pohjalta :D

   Poista
 4. öö siis miten sun laukkuun on ylipäätään päätynyt LIKASIA alushousuja ? : D

  VastaaPoista
 5. Pikkuhousuja ei oo tainnut jäädä, mutta sukkia kyllä joskus kun olen ollut jossain reissussa :D

  VastaaPoista
 6. Kannattasiko ne likaiset sukat/alkkarit laittaa vaikka muovipussiin ja vasta sitte sinne laukkuun varsinkin ku siellä laukussa pyörii puhelib yms.. ja kantsisko säilyttää ne tamponit jossain taskussa siististi eikä ympäri laukun pohjaa?

  VastaaPoista
 7. ihana tuo Michael Korsin iPad suoja! :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela