Ilmoitus/Membersin Nelly Shoes-kamppis

maanantai 4. helmikuuta 2013


Huomasin äsken, että Membersillä alkoi tänään klo 13 Nellyn supersuosittu kenkäkamppis, jossa kaikki kengät ovat 15,50e! Itselle laitoin yhden bikerbootsit ja korkkarit tilaukseen. (Hyi mua, hyvin taas menee tää säästäminen...)

Mä olen tällä hetkellä sängynpohjalla ja kuumetta on tällä hetkellä yli 38-astetta. Lauantaina tunsin jo itseni vähän kipeäksi, eilen lähti ääni ja yöllä heräsin kamalaan särkyyn koko kropassa, joka on itselle merkki kuumeesta. Ei kivaa. Meillä alkoi tänään vielä yksi uusi kurssikin, mutta enhän mä tässä kunnossa sinne voinut mennä. Onneksi voin huomisenkin olla kotona parantumassa. Ärsyttää kun olen ollut nyt todella usein kipeenä :-( Toivottavasti tämä menee yhtä nopeasti poiskin, kun mitä tulikin.

Jos olo paranee iltaa myöten ja pääsen edes ylös sängystä, tulee postaus hiusjutuista :-)

6 kommenttia:

 1. Ei saa laittaa tämmösiä!
  Just ostettu parit JC:T joten ei ole varaa laittaa enempää kenkiin! :D
  Tuolta löytyi muuten parit todella kivat, harmi vain että nellyn (nellyn omien mallistojen) kengät ei oikein istu omaan jalkaani.

  VastaaPoista
 2. Saatko joitain bonuksia sitä mukaa, kuinka paljon lukijasi klikkaa mainostamaasi sivua? :)

  VastaaPoista
 3. moikka! ihan mielenkiinnosta tällainen kysymys: pääsekö kuka tahansa jäseneksi memberssiin vai miten ne sen arpovat? Olen jäsen, mutta en tiedä että miten members jäsenensä päättävät.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä postauksesta! Oon hulluna members-aleihin ja aina kun on nellyn kenkiä alessa niin tilaan parit, ehdin nytkin tilata parit kengät kun kokoja oli vielä hyvin jäljellä! En ollut edes huomannut tätä kampanjaa vaikka oon tilannut membersin kampanjapostaukset facebookkiinkin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela