VS Seduction

maanantai 7. tammikuuta 2013

Mikään ei ole ihanempaa, kuin mies joka tulee tapaamaan sua Victoria's Secretin pinkki pussi kädessä! Jenkkipoika tuli eilen moikkaamaan mua ennen hänen paluutaan lomalta takaisin Virginiaan ja olin tehnyt hänelle pienen tuliaistilauksen. Sain VS:ällä shoppaillessa näytteen yhdestä hajuvedestä, jota testasin vasta Suomeen palattua. Rakastuin siihen täysin ja harmikseni sitä ei pysty Suomeen tilaamaan ja lähin liike on Lontoossa. Onneksi L pelasti mut pulasta ja kävi ostamassa sen mulle :-)

Kyseessä on Victoria's Secret Seduction Dark Orchid Eau eau parfum. Suosittelen ehdottomasti testaamaan, jos VS:ällä satutte jossain pyörähtämään :-)

Mulla on ollut aika hiljaista viime aikoina blogin puolella. Koko vapaan viikonlopun väänsin yhtä todella laajaa valinnaisen perhe- ja perintöoikeuden kurssin oppimistehtävää joka on vihdoin valmis. Ensi viikon maanantaina alkaa koulu, joten silloin alkaa tulemaan asukuviakin enemmän :-) Lisäksi töiden vähenemisen vuoksi yhteen-kahteen vuoroon viikossa, alan taas käymään salilla joten treenijuttua tulee kanssa. Pakko ottaa itseä niskasta vihdoin kiinni, kun tyhmät 13-21 työajat eivät ole enää tekosyy siellä käymättä olemiseen. Lisäksi tietenkin on enemmän aikaa blogillekin :-) Nyt kuitenkin tulee parin päivän hiljaisempi tahti bloggaamiselle, koska on kamalasti kaikkea puuhaa tiedossa.

17 kommenttia:

 1. Voi kun joku tois mullekkin tommosia VS:n kasseja, niin säästyis tulleilta ja järjetömiltä postimaksuilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä toimitus kesti yli kuukauden, joten siitä miinus vaikka tulleilta ja postareilta säästyinki! :-D

   Poista
 2. Etkös sä hetki sitten puolustellut, että juuu.. se jenkkipoika on nykyään vaan kaveri:D nyt on jo pimpsanrassaushommat taas käynnissä. noh, taidat olla niitä naisia. hyyhhyh. :( liikaa otat naisen roolia sinkkuelämästä sun muista roskasarjoista. hyi hyi. ei noin kyllä pysyvää miestä saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kaverina hän täällä kävi ja sellainen on edelleenki :-D Ihme kommentti taas.

   Poista
  2. pimpsanrassaushommia todellakin ::D:D:D:D:
   ja mite sitte vaikka oliski?

   Poista
  3. Jopa on törkeitä kommentteja ja jotenkin tulee oksettava olo tommosesta. Ihan ku se homma ois jotenkin likaista. Musta on huvittavaa, että heti jos sanoo että kävi joku poika kylässä, olis jotain sänkyhommia sen kanssa :D. Eikä se muille kuulu vaikka oliskin. Jotkut ei vaan tajua, että mies ja nainen/tyttö ja poika voi olla vaikka vaan ihan kavereita.

   Poista
 3. siis onko jenkkipoika suomalainen joka asuu jenkeissä vai ihan jenkkiläinen joka on käynny suomessa ? : D

  VastaaPoista
 4. Voi luoja. Nää on taas näitä että miehellä ja naisella ei voi olla kaveruusuhdetta, taidanpa olla minäkin "niitä " naisia kun mullakin on paljon mies ystäviä vaikka olen kihloissa:D Kiitän anoa hyvistä nauruista!:D
  Mukavaa rassailu viikkoa!:D

  VastaaPoista
 5. terve. olen putkimies-pate ja yhtiömme haluaisi tsekata putkistonne. taloyhtiönne mukaan putkistossanne on hurjasti rassattavaa. Rassasaus hommat alkavat piakoin ja yhtiömme lähettää teidän huoneistoonne varsin kokeneen ja karvaisen rassaajan. Hänen nimensä on rassaaja-bob, tunnetaan myös nimellä takahikiän-japi. Tunnistat rassaajamme kauniista leningistä, sekä ajamattomista sääristä. Yhtiömme on kiinnostunut myös Alessian putkistojen rassaamisesta piakoin. Hyvää uuttavuotta rassauksen merkeissä toivottaa kuuma-pate! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ennakkoilmoituksesta. Jätän avaimen ovimaton alle!

   Poista
 6. Lähimmät kaksi VS:ia taitavat löytyä Kastrupista.

  VastaaPoista
 7. Tuliaiset on vielä kivampia kun ne saa pyytämättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "olin tehnyt hänelle pienen tuliaistilauksen." tosta lauseesta ei mielestäni käy ilmi, onko mikaela kenties itse maksanut hajuveden. joten...vaan sullekin :)

   Poista
 8. Niin siis yleensä tuliaisia ei a)pyydetä tai b)itse makseta, vaan saadaan, no, tuliaisina :D Tai sitten oon vaan onnekas kun en oo joutunu tekemään kumpaakaan...

  VastaaPoista
 9. Moi! Kattelin noita sun vanhoja postauksia, ja oot ollu pari vuotta sitten intiaani penkkareissa. Oon ettinyt joka paikasta Pocahontas-asua mut sellasta ei oikeen löydy... Mistä sä sait sen sun asun tai onko sulla vielä se oma tallessa?:D :)

  S

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela