Videopostaus 24.1.-13

perjantai 25. tammikuuta 2013

Moikka! Eiliseen pikkupostaukseen viitaten kuvasin sen jälkeen höpöttelyvideon omista fiiliksistä, ulkonäköpaineista, maailmanmenosta ja kaikesta muusta siitä väliltä. Video venyi puoli tuntiseksi, mutta toivottavasti edes joku jaksaa mun höpöttelyä kuunnella koko videon verran :-) Laatu on aika kamala, mutta oli pakko huonontaa sitä, että sai ladattua näin pitkän videon. Ja hei, miks aloituskuvat on aina kaikkia vastaan!!!! :-D



Ps. Toimiiko toi video ihan ok vai käykö vaan mun kone hitaalla?

24 kommenttia:

  1. Hei ihana Mikaela olit niin oma itsesi ja jaksoin kuunnella koko videon loppuun asti sillä puhuit niin totta ja oli mukava kuunnella juttujasi! Olen itseasiassa lukenut blogiasi melkein siitä asti kun olet sen aloittanut ja olet kyllä mielestäni kasvanut vuosi vuodelta kauniimmaksi naiseksi:)! Kiitos sulle kun otat noita herkkiäkin aiheita esiin, ooot paras! Ja paljon tsemppiä sulle <3

    VastaaPoista
  2. Olet kaunis ! :) Etkä todellakaan ole lihava. Näytät minusta tosi sopusuhtaiselta. Painolukemia ei todellakaan kannata tuijotella koska jonkun 80kiloa voi näyttää miltei samalta kun jonkun 60kiloa. Niin kauan kun ei ala olemaan ylipainoa paljoa, voi jokainen pyrkiä mielenrauhaan painonsa kanssa! Ja pienen ylipainonkin kanssa voi ihan hyvin elää :) Ja isonkin vaikka, jos ei se itseä häiritse.

    Sinä et varmasti ole ylipainoinen:)

    Kiva video, katsoin sen kokonaan! Olet todella älykäs :)

    mikä tuo juorusivusto on? :D

    VastaaPoista
  3. Ompa mukava, kun puhut noin avoimesti tällaisista asioista.
    Olen seurannut tätä sun blogia melkeimpä ihan alusta asti ja vieläkin käyn täällä ihan säännöllisesti lukemassa uusia juttuja :) Harvemmin kommentoin mitään, mutta nyt ajattelin kirjoitella edes jotain. Tsemppiä uuteen kouluun ja mukavaa vuoden jatkoa! :)

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtava video ja jaksoin ihan hyvin katsoa loppuun asti, koska olen painiskellut ja painiskelen edelleen samantyyppisten asioiden kanssa itse.

    Luin blogiasi joskus ehkä puoli vuotta sitten jonkin verran, mutta jotenkin en päässyt sinuun sisälle eli pidin sinua liian turhamaisena, jotta itse haluaisin ja jaksaisin seurata blogiasi. Nyt kuitenkin päätin tuossa pari päivää sitten että voisin taas kokeilla seurata blogiasi ja se todella kannatti! Aivan mahtavaa huomata kuinka nöyrä ja ihana ihminen siellä takana on, jolla on myös aivan samanlaisia tuntemuksia kuin tavallisilla ihmisillä. Niin sitä voi saada aivan täysin vääränlaisen kuvan ihmisestä vain sen takia että hänellä sattuu olemaan huulissa täytettä tmv.

    Mutta aivan ihanaa, näitä lisää ja toivottavasti et loukkaantunut, se ei missään nimessä ollut tarkoitus! Halusin vain kertoa kuinka noiden tekoripsien, -tukan ja huulitäytteiden takaa tuntuu löytyvän ihana, kaunis ihminen! :) Ihan taatusti seuraan blogiasi jatkossa aktiivisesti!

    VastaaPoista
  5. Mäkin katsoin videon kokonaan. Oli ihana nähdä, miten avoimesti ja positiivisesti puhuit. :)

    VastaaPoista
  6. Ihana video :) Mut haluisin kysyy että miten oot saanu tosta blogin osoitteesta .blogspot -jutun pois? :D

    VastaaPoista
  7. Ihanaa kuulla bloggareilta aitoa puhetta. Ärsyttää nykyään juuri tämä, että esitetään täysin jotain muuta ja pitää olla niin "classy" sekä tietysti super sporttinen ja vedetään protskupirtelöitä kokoajan. Minkä kuvan osa bloggaajista antaa esim. 14-16-vuotiaille lukijoille, kun esittelevät päivän aterioitaan "joo söin aamulla pirtelön, jossa oli porkkanaa ja avocadoa ja sitten menin salille 1,5 h sen jälkee söin palan kanaa ja vähä salaattii. Iltapalaksi söin desin mysliä ja omenan". Todellisuudessa he syövät muutakin ja niin moni on sen myöntänyt, mutta ei viitsi niitä julkaista blogissa, koska muuten tulisi haukkuja syömisistä. Jos olisin lukenut tuollaisia ruokailutottumuksia 15-vuotiaana blogeista, olisin ajatellut, että olempa minä läski kun syön neljä kunnon ateriaa päivässä. Ihanaa, että kerrot aidosti itsestäsi, etkä esitä mitään muuta, vaikka itsetunto ei aina olisi kohdallaan :)! Olen ajatellut sinusta ennen aivan toisin, mutta nyt näen sinut oikealla tavalla. Muistan itse joskus 13-vuotiaana sen ruoan kanssa pelleilyn. Aamupala jätettiin välistä, koska se on ihan kauheen lihottavaa ja omenankin syöminen tuntui paljolta. itten vielä vähäisellä energialla mentiin juoksemaan. Joka päivä peilin edessä aktsoi kuinka läski on ja itki ja vihasi omaa peilikuvaansa.
    Painan myös ihan käsittämättömän paljon, samanlailla about 10kg enemmän mitä uskoisi :D Äidilläni on painavat luut joten vetoan siihen ;)

    VastaaPoista
  8. Tän ruudun takana sun blogia on luettu sieltä ihan alusta saakka ja sun blogi on aina ja tulee aina olemaan yks mun suosikeista. On niin hienoa, että joku uskaltaa olla niin rehellinen ja avoin, että kertoo itsestään ja omista tuntemuksistaan niin hyvinä kuin pahoinakin hetkinä. Tää video sai jopa joissain kohdin mun silmät kostumaan, koska joissakin kohdissa tuntui ihan siltä että sä olisit puhunut mun ajatuksia. Myös ehkä sen takia, että tällä hetkellä omassa elämässä on menossa taas se "laskusuhdanne". Tuntuu, ettei mikään onnistu ja kaikki pahat asiat kasaantuu just samaan aikaan ja kuten sanoit, tekisi mieli vaan jäädä sänkyyn nousematta siitä enää. Tämä sun video antoi jotenkin vähän voimaa ajatella, että kyllä tästäkin selviää. Jotenkin on vaan kauhean vaikeaa, kun tuntuu tosiaan siltä ettei ketään ymmärrä että oikeesti kaikki ei ole hyvin. Vaikeaa myös tästä kaikesta tekee sen, että tällä hetkellä mulla ei juurikaan ole ystäviä kenelle puhua ja toisekseen vanhemmat ei ymmärrä tai ehkä ei halua nähdä vieläkään, ettei kaikki ole hyvin vaikka siitä olen sanonutkin. Huh, jotenkin tää sun teksti sai mut nyt avautumaan omista ongelmistani kun tosiaan piti vaan tulla sanomaan, että kiitos. Kiitos, että jaat sun ajatuksia meidän lukijoiden kanssa. Mä oon niin onnellinen sun puolesta, että sun asiat on/on menossa parempaan suuntaan, koska noin suurisydäminen ja kaunis niin ulkoa kuin sisältä oleva ihminen ansaitsee vaan hyvää.<3 -N

    VastaaPoista
  9. SINÄ olet kaunis ja ihana! <3
    Voi kuinka ihanasti puhut ja avoimesti!
    Meillä on aika samanlaiset ajatukset. Olen myös tehnyt itsetunnosta muutaman videon joissa käsittelen samoja asioita :)
    Olet kyllä herttainen ja kaunis niin sisältä kuin ulkoakin <3

    terkuin http://linnunradanlapsi.blogspot.fi/

    ps itsetuntoon liittyvän videoni löydät
    http://www.youtube.com/watch?v=qz_OSy3iGWg
    jos siis kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  10. Olet aivan ihana! Vau mikä mimmi oikeesti..

    VastaaPoista
  11. Hieno postaus! Kiitos tästä.

    VastaaPoista
  12. Tosi kiva video! :) Oot tosi nätti ja musta on tosi hienoo, että jotku uskaltaa puhua noista asioista avoimesti. Ite tiedän olevani tosi hoikka, mutta silti monesi tuntuu,että helvetti että mä oon läski. Pitää vaan aina muistaa että ne on vaan huonoja päiviä, ja yleensä kukaan muu ei ajattele niin kuin itse :)

    VastaaPoista
  13. Ihana video. Olen seurannut blogiasi alkuajoista saakka, ja muista sinun pahimmat ajat kun sairastelit. Muistan, kuinka puhuit yksinäisyydestäsi ja mun teki mieli vaan laittaa viestiä, että mä voin olla sun ystävä. On ollut mieletöntä seurata miten kauas olet tullut niistä ajoista. Kiitos, että jaoit näin avoimesti ajatuksesi ehkä hieman arastakin aiheesta. :)

    VastaaPoista
  14. Yllätit kyllä mut tällä postauksella ihan täysin.
    Mitä hiuksiin tulee, kuten varmaan sulle on joku muukin aikasemmin sanonut niin on olemassa se evonia hiusravinne, vaikka moni sitä hakkuukin ni oon tullu siihen tulokseen itse kokeiltuani ni se toimii. Sain korjattua omat hiukset sillä, sain paljo paksummat ja muutaman sentin sain pituutta lisää ja meinaan myös ostaa uuden paketin :)

    Ja kun sut tunnen myös "median" ulkopuolella niin osaan sanoa, että oot semmonen pirtsakka ja sosiaalinen, päivääkään en oo katunu että sain sillo aikoinaan suhun tutustua. Harmittaa vaan, ettei nykyään enää pidetä minkäänlaista yhteyttä. Ois tosi kiva tavata ja käydä kahvilla, jutella niiku sillo.

    Samalla kun kuuntelin tätä videota, rupesin miettii omaa elämääni. Ei sekään ole aina ollut yhtä ruususta, mitä ulospäin oon antanu näkyä.
    Jokaisellahan meillä on ne omat pienet salaisuudet mitä me ei uskalleta sanoa ääneen, sen takia oonki ottanu käyttöön ihan päiväkirjan, kirjotan sinne sillon ku mun mieli on niin massa ja joka kerta en viittis vaivata omia kavereita ongelmilla.

    Mitä sun ulkonäkkön tulee? Oot ihana ja kaunis,juuri tollaisena kun olet.
    Mun mielestä oot aina ollu hoikan näkönen, vaikka nyt näemmä sä siitä puhutki tolleen että oisit "lihava". Ja tossa kun mainitsit tosta laihuudesta, niin voin ihan sanoa omasta kokemuksesta, ni nauttisin jos saisin vaikka +10kg omaan kroppaani, se on helpommin tehty ku sanottu, mikään vaan ei lihota mua ollenkaan. Muutama kilo saattaa tulla, samalla ku en urheile ni paino nousee. Mutta se intohimo siihen urheiluun on ollu niin monta vuotta, ettei siitä ei vaan niin pääse pois. Onneks en sentää enää treenaa yhtään niin pahasti kun sillo tanssi aikoina. Nykyään kerta-kolme viikossa urheilua töissä olon lisäks.

    Jatka samaan malliin ! <3:)

    VastaaPoista
  15. kiva postaus! :) välillä tuli kyl sellanen olo, että ensin sanot yhtä ja seuraava lause kumoo ihan täysin sen mitä äsken sanoit; esim. kauheeta huomata että kaikki haluu tyyliin kauneusleikkauksia ja miten yleisiä niistä on tullu> seuraava lause: mut haluisin kyllä edelleenkin nenäleikkauksen ja rintojenkohotuksen? :D hah, no mutta jokatapauksessa tosi kiva postaus, nää videopostaukset on tosi hyviä! Oon ite asunut nyt 3 vuotta tukholmassa, enkä oo ite todellakaan huomannut tollasta ylitse pursuavaa kauneusleikkaus-boomia vaikka ite käyn ulkona stureplanilla ja asun östermalmilla, missä yleensä luulis tulevan ne kaikista ns. korjailluimmat ihmiset vastaan :) u know!

    VastaaPoista
  16. Kiitos Mikaela tästä videosta<3 painiskelen itse tällä hetkellä bulimian ja masennuksen kourissa, ja just tällä hetkellä tuntuu, että oon enemmän pohjalla kuin koskaan. Puit hyvin sanoiksi näitä fiiliksiä, joita munkin päässäni juuri nyt velloo. Varsinkin tuo kun sanoit, että tuntuu ettei kukaan ymmärrä ja ota vakavasti... Sait valettua, muhun edes vähän toivoa, että tästä on mahdollista parantua. Vaikka näin 8vuoden syömissekoilun jälkeen se mahdottomalta tuntuukin. Kiitos vielä kerran<3 oot täyttä kultaa!

    -charlotta

    VastaaPoista
  17. Oot niin rohkea ja niin UPEA! Aivan mahtavaa :)

    VastaaPoista
  18. Itellänikin on monien hiusten vaalentamisten jälkeen tukka mennyt tosi tosi huonoon kuntoon ja kasvaa niin hitaasti ja olenkin käyttänyt pidennyksiä monta vuotta. Mutta mulla auttoi kun lopetin pidennysten käytön, leikkasin huonoja latvoja pois, aloitin syömään hiuksille tarkoitettuja ravinteita sekä joka päivä laitan noihin huonokuntoisiin latvoihin semmoista öljyä.
    Ja olen myös perinyt äidiltäni tosi hitaasti kasvavan ja ohuet hiukset. Mutta kyllä mulla on nyt paljon paremmassa kunnossa tukkan kun esim. vuosi sitten !

    VastaaPoista
  19. Huh huh. Mä en ikinä jaksa katella mitään tällasia videopostauksia tai jätä kommentteja blogeihin, mutta nyt on ihan pakko. Oon lukenut monen monta vuotta sun blogia, ja aina pitänyt sua jotenkin tosi hienona tyyppinä, vaikka jotkut jutut on joskus vaikuttaneetkin vähän pinnallisilta ja ollaan jollain tapaa tosi erilaisia (toisaalta myös tosi samanlaisia), mut tää video! Oikeesti, vaikutat niiiin fiksulta, aidolta, avoimelta ja kaikin puolin ihanalta tyypiltä. Jotenkin tuntu ihan ku oisin ite istunu tossa sua vastapäätä ja oisin niin halunnu jutella sulle takas koko videon ajan :)

    Oot ihan mielettömän vahva tyyppi, ja toivon sulle vilpittömästi kaikkea hyvää!!!

    VastaaPoista
  20. Vau mikä video ! Harva ees uskaltaa kuvata tällästä videota, ihan mahtavaa ! Oot ihan huippu ja muista että oot kaunis ja vaikutat niin ihanalta ihmiseltä jolla on persoonallisuutta! <3

    VastaaPoista
  21. Samaa mieltä edellisten kanssa, että mahtava video!! Ja sulla on aivan ihana nauru :)

    VastaaPoista
  22. Voisit ehdottomasti tehdä useammin videopostauksia, olet luonteva näissä hommissa!:)

    VastaaPoista
  23. Osaat olla tosi luonnollinen tässä videopostauksessa, näitä vois olla useamminkin! Vaikutat todella mukavalta ja aidolta ihmiseltä jonka ei todellakaan tarvii teeskennellä yhtään mitään :)kaiken lisäks sun ajatukset on niin järkeviä ja paikkaansa pitäviä, joihin varmasti moni pystyy helposti samaistumaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela