Persoonallinenkalenteri.fi+lahjakortti give away

tiistai 8. tammikuuta 2013

Sain joulun aikoihin sähköpostia ja multa kyseltiin olisinko kiinnostunut saamaan oman uniikin kalenterin Persoonallinenkalenteri.fi-sivustolta (Facebookiin tästä). Tietenkin olin ja uuden kalenterin hankkiminen olisi muutenkin ollut ihan näillä näppäimillä ajankohtainen. Yleensä onkin aika hankala löytää miellyttävä (ja söpö!) kalenteri, joten oli hauska suunnitella omansa :-) Suunnittelu oli todella helppoa, nopeaa ja kivaa. Kannen kuvan voi valita oman valokuvansa tai valmiiksi annetuista vaihtoehdoista tai jättää sen yksiväriseksi.  Kalenteriin saa sisälle kaikki jutut valita itse.

Itselleni tupsahti itselleni eilen seuraavanlainen medium-kokoinen kalenteri. Tämä koko maksaa 32euroa.
Aika hieno, eikö? ;-)

Sain myös arvottavaksi teille yhden lahjakortin, jolla saa tilattua itselleen valitsemansa kokoisen kalenterin. Kilpailuaika päättyy lauantaina 12.1. klo 10:00 ja siihen voi osallistua kommentoimalla omasta "kalenterikäyttäytymisestään". Oletko esimerkiksi täysin riippuvainen ilman sitä vai merkitäänkö sinne vain ne tärkeimmät jutut? Muistathan laittaa sähköpostisi viestiin :-)

100 kommenttia:

 1. Olen täysin riippuvainen kalenterista, kirjoitan siihen ylös ihan kaiken.

  jenn1_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Tykkään ns. perinteisestä kalenterista ja tuo persoonallinen kalenteri on hauska idea. Kun opiskelin, oli kyllä todella tärkeä tollainen perinteinen kalenteri ja helppo merkitä kaikki kurssit ja esim. tunnilla pystyi sinne helposti merkitsemään kaikki. Tunnilla ei kehdannut ottaa kännykkää esiin, että sinne olisi merkinnyt ajat, kun tuli sellainen olo että opettaja katsoo pahalla silmällä kun toi "räplää kännykkää". Kännykän kalenterista en tykkää ollenkaan, joskus merkitsen sinne jonkun menon koska siihen saa hälytyksen, mutta ns. tavalliseen kalenteriin voi kirjoitella muutakin ja paljon pidemmästi.

  completelylacking[at]gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mie oon ainaki täysin riippuvainen kalenterista. Siihen on pakko merkitä kaikki muistettavat asiat tai muuten ne unohtuu. Aikataulutus onnistuu niin paljon paremmin kalenterin avulla:)
  eveliina--@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Käytän kalenteri kohtuu usein, mutta tälle vuodelle en ole löytänyt vielä uutta vuosikalenteria pienen paikkakunnan huonon tarjonnan takia, haluaisin tosi paljon päästä merkkailemaan tulevia tapahtumia kalenteriin, joten tällänen kyllä kelpais!

  nettas@windowslive.com

  VastaaPoista
 5. Apua mitä tekisinkään ilman mun kalenteria! Oon siitä täysin riippuvainen :D kalenteriin mahtuu niin luentoaikataulut, treenit kuin muutkin menot. Olisin ihan hukassa ilman sitä. s.posti hakorva@ulapland.fi

  VastaaPoista
 6. Käytän kalenteria vain töissä, mutta merkkaan sinne kaikki vapaa-ajankin tärkeät jutut. Kotikalenterille olisi siis tarvetta! :)

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olen täydellisen kalenteririippuvainen. Merkkaan kalenteriin työtunnit ja kaikki "to do" listat. Suurimman osan kalenterista täyttää kuitenkin lapsen jalkapalloreenit. Joka reenit on eri paikassa ja eri aikaan eli niiden kanssa saa olla tarkkana. Muuten löydetään itsemme toiselta puolen kaupunkia väärään aikaan;)Katselin tuota kalenteria heidän nettisivuillaan, mutta en raaskinut tilata.
  Miia
  lempomii@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Täällä ollaan ainakin ihan riippuvaisia kalenterista! Lähes kaikki pienetkin asiat pitää sinne merkata, sieltä ne muistaa niin etukäteen kuin jälkikäteenkin:) Edelleen on hauskaa selailla vanhojakin kalentereita, joten olen iloinen että olen niitä ahkerasti päivitellyt! En tulisi toimeen ilman kalenteria, se kulkee oikeastaan kaikkialla mukana.

  tytti7@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Itselleni oma kalenteri on elintärkeä! :-) sinne tulee merkattua aina ne tärkeimmät tapahtumat, treenit, tapaamiset ym :-) ja rakastan lukee aina vuosien jälkeen vanhoja kalentereita!:) muistuu mieleen ne tapahtumat mitä ei välttämättä muuten muista.. :) Julia.kavander@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ensimmäisen kalenterin sain mennessäni lukioon ja siitä tulee tänä vuonna 10 vuotta, siitä lähtien oon tuunannu aina kaikki kalenterini. Kanteen laittanut aina joko valokuvan tai postikortin ja päällystäny sen kontaktimuovilla, sisäkansiin myös olen laittanut kaikkia tärkeitä kuvia. Oon yrittänyt kyllä löytää aina niin mieluisen kalenterin ettei tarvisi tuunata sittä mutta en oo vielä onnistunu.

  Kalenteri on melkein ku henkireikä mulle, koska sinne tulee merkittyä ihan kaikki. Ei sillä että muisti olisi mitenkään huono mutta sieltä saa heti tarkistettua päivämäärät ettei tule mitään päällekkäisyyksiä. Sit tietty tapani mukaan tuunailen kalenteriin kaikkia merkkipäiviä hienoilla kuvilla jne.

  /Karsu
  karita.raisanen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 11. Ostan joka vuosi kalenterin, mutta pakko myöntää että välillä sieltä löytyy muutama aukeama pelkkää tyhjää.. välillä sitten taas kun on enemmän menoja niin tulee kirjoiteltua enemmän ylös asioita:)

  iida.alasentie@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kalenteri kulkee arjessa mukana ja työjutut merkitään kalenteriin ja kaikki muukin mukava :) Olis ihana saada persoonallisempi kalenteri kun kaikilla työkavereilla on samanlainen :D

  ps. ihana blogi!

  bunny--@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Olen todella riippuvainen kalenteristani, olenhan työssäkäyvä äiti joka yrittää reenaillakkin arjen tiimellyksessä. Joten sieltä löytyy työajat,reeniajat,lapsen hoitoajat + muut menot.
  Tarvis olis, edellinen kalenteri mennee kohta vanhaksi ja se oli auttamattoman pieni! :D

  noora-maria@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. en muistaisi mitään ilman kalenteria.. kerran olin hukannut kalenterini ja unohdin mennä töihin! onneksi työnantaja otti asian huumorilla :D huippua ois saada omasuunnittelema kalenteri kun kalenteria ei vielä oo!:))

  johannassusanna@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Aivan koukussa kalenteriin, merkkaan siihen niin työt kuin muistettavat asiat siivouksesta eväisiin! En tulisi toimeen ilman :)
  veera.ovaska@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Olen täysin riippuvainen kalenterista ja en muistaisi mitään menoja ilman sitä! Merkkaan kaiken sinne, laskjen eripäivistä, syntymä ja nimipäiviin :P Kalenteri kulkee joka paikkaan kanssani ja ilman sitä olen hukassa, oikeasti :D Ainoa on vain kun mieluisan näköisiä, söpöjä kalentereita on hirmu vaikea bongata mistään :-( Haluan että kalenteri on pirteä,oman näköinen eikä tylsä, synkkä musta/sininen... Siksi tuunaankin yleensä kalenterini kaikenmaailman tilpehöörillä, kuten timanteilla ;)

  VastaaPoista
 17. Kalenteriin tulee merkittyä lähes kaikki menot ja sovitut jutut. Arjessa kalenteri kulkee jatkuvasti mukana, enkä osaa kuvitella selviytymistä ilman kalenteria!:)
  nea.lindroth@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Oon listafriikki, kalenteri pursuaa kokoajan muistilappuja ja muita lappuja. En pysty elämään ilman kalenteria :-D
  Kaikki tärkeet tekemiset löytyy puhelimen kalenterista ja vielä paperiversiosta.

  Koitin parantaa syömätapoja yhdessä vaiheessa, niin kalenteriin oli merkitty tarkkaan jopa ruoka-ajat :D

  riiajarvinen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 19. En pärjäis ilman kalenteria! En osaa olla ollenkaan ilman sitä, ja puhelimen kalenterin käyttö on jotenkin tosi hankalaa. Kaikki menot mitä tulee tai asiat mitä pitää muistaa, kirjotan kaiken ylös. Neuroottinen kalenterin käyttäjä. :D
  Iisaa@windowslive.com

  VastaaPoista
 20. Käytän sekä puhelimeni kalenteria että ihan oikeaa kalenteria ja molemmat kulkevat aina näppärästi laukussa mukanani enkä kyllä pärjäisi millään ilman niitä. Aina on jotain mitä pitää laittaa muistiin ja ylös.

  doriss.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mä olen todellakin riippuvainen kalenterista ja se toimii samalla mun päiväkirjana. Mä laitan sinne kaiken ylös, menot, tekemiset, mielialat yms. Ihana lukea sit mitä on tehnyt vuoden tai muutaman takaperin. Ja kun tässä lahossa päässä ei mikään pysy muistissa, niin kalenteri on kyllä ihan ehdoton, että on oikeessa paikassa oikeaan aikaan. :)

  myfantazya@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mä oon ainaki täysin riippuvainen kalenterinkäyttäjä. Pitää olla aina mukana, että tietää työvuorot ja muut menot. :) Tälle vuodelle ei ookkaa löytyny vielä mieleistä.

  mmeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 23. täällä ilmoittautuu yksi kalenteristaan riippuvainen! Oli sitten puhe puhelimen kalenterista, seinäkalenterista tai ihan mukana kulkevasta kannellisesta versiosta, ne on täynnä merkintöjä ja muistutuksia! En tiedä mitä tekisin ilman kalenteria ja voi apua niitä hetkiä kun kalenteri hukkaantuu hetkeksi johonkin! :--D

  heidi.huovinen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 24. Mä oon ainaki ihan riippuvainen kalenterista :D Mulla on ihan surkee muisti, joten unohtaisin varmaan kaikki tapaamiset yms. ilman tuota koko ajan laukussa matkaavaa vihkosta :D

  xoxoheidi@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Söpö kalenteri :)
  Nyt kun aloitin opiskelut niin kalenteri on täyttynyt erilaisista merkinnöistä enkä enään pärjäis ilman sitä.

  jenn991@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Oon aivan riippuvainen kalenterista ja jos en sitä löydä niin olen ihan hukassa. Kun on niin paljon muistettavaa ja aikataulut muuttuu usein, on pakko olla asiat jossakin ylhäällä
  nade_vuorinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Itse merkkailen kalenteriin lähes kaiken ylös, tärkeimmät asiat kuitenkin näkyvimmin, joten kalenterini onkin täytetty melkeinpä jokaisen päivän kohdalta edes jotenkin. :D
  Tälläinen kalenteri olisi ihan super hieno voittaa ja suunnitella itse!

  s-posti: riina.kihlamo@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mulla on ollu paperikalenteri käytössä niin kauan kun vaan muistan enkä todellakaan pärjäis ilman sitä. Kirjotan ylös kalenteriin pienimmätkin jutut, jotta varmasti muistan ja avaan kalenterin useamman kerran päivässä.

  Neitiratilainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Mulla on ollut joka vuosi kalenteri, jota tulee joskus käytettyä oikein olan takaa, kun taas joskus se lojuu vain kaapin hyllyllä. Nyt lisääntyneiden menojen takia kalenterini on taas päässyt kunnolla käyttöön, ilman sitä en kyllä ehkä selviäisi. :)
  annnnika.1994@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. En eläis kyllä päivääkään ilman kalenteria. Ja se on pidettävä matkassa aina. Työvuorojen ja sovittujen menojen ulkoa muistaminen on mahdotonta. Kalenteri ei myöskään voi olla ihan mikä tahansa läpyskä, vaan siinä on ehdottomasti oltava ainaskin paljon muistiinpanotilaa ja kumilenkki pitämässä sivut kurissa. Vaikuttaa aivan älyttömän kivalle tollainen "itseräätälöity"!

  venla.kauppinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. TÄYSIN riippuvainen kalenterista!Kalenteriin merkitään kaikki,oikeastaan toimii melkein päiväkirjana :).Jokaiselle päivälle täytyy siis olla sivun verran tilaa ja erikseen on oltava vielä seinäkalenteri..Joskus jaksan käyttää merkintöihin eri värisiä kyniä,että näyttää kivalta..Hih! jelaakso@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Olen ehdottomasti kalenteririippuvainen. Kannan kalenteriani kaikkialle ja kirjoitan siihen kaiken. Sen väli myös pursuilee mitä "tärkeimpiä" lappusia ja lippusia, jos vaikka jossain tarvitsee. Bongailen myös uutta kalenteria jo kuukausia ennenkuin vanha loppuu, jotta tärkeät tiedot voi siirtää siihen jo ennen vanhan kalenterin loppumistn. Näin säästyn siltä päänsäryltä, jonka saan kun vanha kalenteri alkaa loppumaan ja uutta ei ole vielä. :D Olen siis kalenteriaddikti.

  VastaaPoista
 33. Olen aika riippuvainen kalenterista, puhelimeen merkkaan enemmän sellaisia arkipäivän muistettavia juttuja mutta "oikea" konkreettinen kalenteri on se missä on tärkeät menot ylhäällä.

  sonjanblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Kalenteririippuvainen kyllä! Ja kalenterin täytyy ehdottomasti olla pinnaltaan ei helposti likautuva, kevyt sekä siinä täytyy olla tuollainen "kiinnike" niinkuin omassakin kalenterissasi on, ettei kalenteri availe itseään laukun pohjalla. Sinne merkataan ihan vaan yksinkertaisesti KAIKKI menot. Tosin merkkaan myös kaikki menot Macbookin kalenteriin myös. Itselläni on tapana myös tehdä vuoden loppuun kuvallinen vuosikollaasi verkossa, joten kalenteria on kiva hyödyntää myös sen toteuttamisessa. :) fevejii@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Mä oon yrittänyt opetella joka päivä kirjoittamaan kalenteriin, että mitä teen. Vaikka en tekis edes mitään ihmeellistä. Rakastan kalentereita yli kaiken vaikka oon välillä vähän huono niitä käyttämään.

  Emmi L.
  happyfeetingblogi@gmail.com
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 36. Oi, ihana!:) Itse kirjoittelen aina ne tärkeimmät jutut ja joskus myös kirjottelen kalenteriin vähän päiväkirjamaisesti, esim. jos on tapahtunut jotain ihanaa päivän aikana niin rustailen sitten sivut täyteen niitä juttuja:D

  maitsi94@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Merkkaan kaikki työajat, vapaapäivät ja treffit kavereiden kanssa! ♥ Pidän sitä myös vähän päiväkirjana ja merkkailen mitä olen tehnyt, jos vaan muistan. Joku puhelimen kalenteri olis ihan no no mulle!

  VastaaPoista
 38. Ilman kalenteria olisin aivan hukkateillä :D Ja mitä kivempi kalenteri sitä paremmin siihen jaksaa kirjoitella kaikki tärkeimmät menot ylös!

  aimy, kerppuli@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Täysin riippuvainen ilmottautuu myös täältä. Orpo olo ilman kalenteria, joten se on siis mukana aina, jos laukkukin on. Helppo tsekata aikatauluja sen avulla, ikinä kun ei muista milloin on töissä, koulussa tai harrastuksissa :D
  Kaikki tarpeellinen löytyy kalenterista.
  m3ttis@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Juu mäkin tykkään kirjoitella kalenteriin vaikka mitä (: Toimii mulla ehkä enemmän päiväkirjana? :D

  VastaaPoista
 41. Mä merkkaan kalenteriin kaikki alkaen kissanristiäisistä tärkeääkin tärkeämpiin meinoihin! Kirjaan oikeesti ylös kaiken. Joskus saattaa löytyä muittenki menoja, kuten "*poikaystävän* työhaastattelu" yms :D Toisinaan saattaa käydä niin (esim. lomalla), etten muista merkitä kalenteriin mitään, ja kyllä ne asiat mielessä pysyy yleensä. Harmittaa vaan jos jää tyyliin aukeama tyhjää! Käytän myös paljon ajatusta siihen mitä kirjoitan ja miten, ja kadehdin ihmisiä joilla on ihanat täydelliset käsialat!! :D Ilman konkreettista kalenteria en kyllä pärjäis, sillä puhelimen kalenteri on jotenkin kömpelö, vaikka muuten käytänkin puhelinta lähestulkoon kaikkeen. Oon kalenterifriikki :)

  pikku-ruuspa@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Mulle kalenteri on tosi tärkeä. Jos on joku pikkasen poikkeeva tapahtuma, pakko kirjoittaa ylös tai unohdan. Tällä hetkellä mulla on käytössä lukiosta saatu lukiolaiskalenteri, mutta persoonallisempihan toi olisi!

  VastaaPoista
 43. Kalenteririippuvainen täällä! Koulujuttujen lisäksi kaikki mahdolliset tapaamiset on pakko merkkailla ylös :)

  essi.j.salonen@student.hamk.fi

  VastaaPoista
 44. Täällä kans yks, joka ei missään nimessä vois elää ilman kalenteria! Ilman kalenteria oisin ihan hukassa, koska kirjotan sinne ihan kaiken ja jo nyt tämän hetkinen kalenterini on täynnä merkintöjä heinäkuun loppuun asti. Koska omistan lukiolaiskalenterin kalenterini loppuu heinä-elokuun vaihteessa ja koska olen abi en enää saakkaan uutta kalenteria syksyllä joten uudelle kalenterille olisi ehdottomasti tarvetta! ;)

  hennnahenna@gmail.com

  VastaaPoista
 45. mulla on ollu joka vuos kalenteri johon merkkaan ihan kaiken:D jostain syystä en oo vielä ostanu tälle vuodelle kalenteria ja on ollu vähän orpo olo:>
  niiina-@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Tää arvonta ois niin mua. Aivan riippuvainen, kalenteri aina mukana. Jos se hukkuis en tiiä mitä tekisin. Merkkaan kaikki menot, koulut, työt. Käytän sitä myös päiväkirjana ilman tunteita. Eli merkkaan aina kenen kanssa oon ollu ja mitä tehty tai mitä oon itekseni tehny. Hauskin mitä on ollu kun kaveri on kysyny että mitähän se on tehny esim. tiistaina. Sitte kerron mitä ite oon tehny ni kaveri on muistanu oman menonsa koska ollaan vaikka sinä päivänä puhuttu että mitä tehään :D Ja kaveri joskus keksi että katotaan kalentereista mitä ollaan tasan vuosi sitten tehty. Kiva nähä että miten asiat on muuttunu.

  nasu.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Mäki oon kans täysin riipupvainen! Kirjotan läksyistä, kauppalistoihin ja työvuoroista siivouspäiviin kaiken kalenteriin!

  sanna.ruusuvuori@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Ilman kalenteria ei oikeasti voi elää, varsinkaan jos unohtelee joka viikko niinkin tärkeitä asioita kuin lääkäri-ajan tms. :--D
  Työvuorot on hyvä olla ylhäällä kalenterissa, jotta näkee millon on vapaa-aikaa ja millon ei :)
  Lisäksi kalenteria on ihana koristella erilaisilla kynillä ja tarroilla.
  Mietelauseitakin on mukava kirjotella itselleen :)
  Ainut pitkä miinus on se, että markkinoilla ei tunnu olevan sitä "täydellistä" kalenteria, joten tämä olisi ihana vaihtoehto markettikalentereille.
  e.vaskimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kiva arvonta. Mulla on joka vuos kalenteri ja merkkaan siihen ihan kaiken. Ei kalenteria ilman pärjää..ihan riippuvainen oon :D Olis mahtavaa voittaa =)

  tiia.holappa@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Wau, en ollut aiemmin kuullutkaan tästä jutusta!

  olisi ihan mahtavaa voittaa, mulla kulkee kalenteri aina mukana! merkkaan sinne kaikki pienimmätkin asiat, menot, kissanristiäiset yms:D kirjoitan välillä myös tosi henkilökohtaisia asioita kalenteriin, päivien kohdalle tai sitten niille 'lisäsivuille', joten kalenteri merkitsee minulle myös paljon ja toimii ikäänkuin päiväkirjana, jos tarve vaatii!

  niina_halme@luukku.com

  VastaaPoista
 51. Mulla on kalenteri aina matkassa laukussa. Olen niin reikäpäinen, että en tahdo muistaa juurikaan mitään, joten kirjaan todella paljon kalenteriini. Olen suosinut itse aina melko pelkistettyjä kalentereita, joissa kuitenkin on joku juttu. Siksipä tämmöinen "itse suunniteltu" kalenteri olisi kiva :) Olen kuitenkin itse aika saamaton decoroimaan kalenteria.

  essitoi@luukku.com

  VastaaPoista
 52. Olen ihan täysin riippuvainen!!! Olisin täysin hukassa ilman kalenteriani, unohtelen niin paljon asioita, eikä mitään pysty muistaa ellei kirjoita ylös..:D Haha, mutta sen ansiosta pystyn järjestämäänn kaikki aikataulut itselle sopiviksi, muutenkin kalenterinkäyttö on todella käytännöllistä ja auttaa älyttömästi mm hoitamaan kaikki asiat ajoissa!:)
  julia.golovkina@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Tykkään merkata kalenteriin kaiken, esim. muista käydä kaupassa, -vaikka en edes tarvitse kalenteria tuollaisiin pieniin asioihin- siihen on vaan niin kiva merkata kaikkea :) Toki kalenteri on tapaamisia ja tärkeämpiä menoja varten ehdoton!

  pomppuankka@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Kalenteria tulee seurattua useamman kerran päivässä ja se kulkee aina laukussa mukana! Ilman sitä olisin hukassa :)

  rebreuna@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Merkkaan kalenteriin kaiken, esim. muista käydä kaupassa- vaikka tuollaisiin asioihin en kalenteria tarvitsekkaan- siihen on vaan niin kiva kirjoitella asioita ja koristella niiden ympäristö :) Toki kalenteri on ehdoton tapaamisia ja tärkeitä menoja varten, ettei vaan pääse unohtumaan!

  VastaaPoista
 56. Mun kalenterin sivut on niin täyteen ahdetut, ettei sivun valkoinen paperi enää näy juurikaan. Kalenteri toimii niin päivittäisten menojen ja tapahtumien muistuttajana, kuin myös päiväkirjana ja piirrustuspaperina. Kirjoittelen mm. ulkomaanreissuilta tiivistelmiä päivistä yms. Jokainen viikko täytyy myös koristella hienoin kuvin ja värein; joka viikolla/aukeamalla on oma teema. Tällä viikolla kuvituksena toimii mm. sydämet ja punainen + pinkki ;)

  zonja_p@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. mulla on tälle vuodelle jäänyt kalenterin hankinta myöhäseen, yleensä hankin sen jo ajoissa ennen kuin vuosi vaihtuu :) mä varmaan unohtasin omat synttäritkin (ei kyllä haittais kun 16.1 tulee 25 täyteen! :D)jos ei olisi kalenteria.
  mitään työtapaamisia on ihan turha koittaa sopia jos kalenteri ei ole mukana,
  oon kyllä joutunut muutama vuosi työn takia opettelemalla opetella käyttämään kalenteria, ennen elin "päivä kerrallaan" :D

  tane-@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Oon aika maaninen kalenterinkäyttäjä. Merkkaan sinne kainken, ja nimenomaan tollanen perinteinen kalenteri on oltava, joku puhelimen kalenteri on ihan nou-nou!

  laura.m3 ät hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Mulle kalenteri on ihan pakkojuttu, jota ilman olen hukassa ja myöhästelen tapaamisista:D itsesuunniteltu kalenteri tuntuisi kunnon luksukselta verrattuna iänikuisiin Ajastaika-kalentereihin hahah

  kinja.pakarinen@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Kalenteriini merkkaan syntymäpäivät, menot... Lisäksi koska en kirjoita mitään päiväkirjaa, kirjoitan myös yleensä lyhyesti mitä kunakin päivänä olen tehnyt, ja missä mennyt. Kalenteri on siis minulle aika tärkeä, ja vanhoja kalentereita on aina hauska lukea, ja nauraa joillekkin vanhoille merkinnöille :D Nyt onkin sitten todella ahdistava olo kun kalenterini juuri loppui...


  lii.sah@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Mulla on kanssa aina kalenteri, johon merkkaan ihan kaiken tärkeän ja ei-tärkeän :)
  Ja joka kerta, kun kalenteri on loppumassa alkaa se kauhea hätä, että mistä uusi hyvä löytyy.
  Moleskine oli tosi kiva, mutta harmittaa, kun siinä ei ole nimipv sun muuta hömppää olleskaan.

  Ansku
  0452572582@netti.fi

  VastaaPoista
 62. Olen ajatellut hankkia ensimmäisen kalenterini ja olishan se kivaa jos se ois omannäkönen :) Työvuorot, tapaamiset. syntymäpäivät ym. sinne sitten ettei vaan unohda :-)

  VastaaPoista
 63. ostin ensimmäisen kalenterini vasta syksyllä. Merkkaan kalenteriin kaikki tärkeimmät menot ja työvuorot. Välillä kyllä kalenteri saattaa unohtua viikoksikin kokonaan. pitäis alkaa skarppaaa :--D tommonen ite suunniteltavahan vois nostaa motivaatiooki enemmän ;)

  janikaa93(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 64. En tulisi päivääkään toimeen ilman kalenteria, en edes lomalla! Merkkaan kaiken mahdollisen kalenteriin, muun muassa koulu-, työ-, treeni- ja syntymäpäivä menot. Minulla on myös lähes jokaiselle viikolle tavoitteita jotka merkkaan kalenteriin, esimerkiksi tämän viikon tavoite on käyttää mahdollisimman vähän kulkuneuvoja, kävelen mielummin ja välttelen hissiä. :-D Kuinka tyhmältä se kuulostaakin niin kyllä... haha! Merkkaan myös kenen kanssa oon tehny ja mitä oon tehny. Mulla on myös pakkomielle koristella kalenteria..

  jenwaa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Mä en selviäis ilman kalenteria. Merkkaan sinne ihan kaiken ja mun kaverit jaksaa aina ihmetellä miten jaksan raapustaa kalenteriin kaikki eri jutut tietyillä väreillä! Elämässä vaan pitää olla joku järjestys :D (joo olispa mun elämässä muutkin asiat noin fiksusti järjestyksessä, kuin kalenteri). Tarvisin uuden kalenterin täksi vuodeksi ja olis ihan parasta päästä tekemään siitä ihan itsensä näköinen!

  emilia.vanhatapio@netti.fi

  VastaaPoista
 66. Mulla on useimmat päivät tarkkaan aikataulutettu, joten olisin kyllä aika hukassa ilman kalenteria. :-D

  noorakkk@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Olen täysin riippuvainen kalenteristani, en millään pystyisi muistamaan tärkeitä menoja ja asioita ilman sitä. Kalenteri on aina lipaston päällä viikkoaukeama auki, näkee yhdellä silmäyksellä kaikki merkinnät. Tallessa on seitsemän vuoden kalenterit, välillä on kiva lukea niitä ja muistella menneitä.


  VastaaPoista
 68. En selviä ilman kalenteria! Kirjottelen sinne kaikki tärkeät ja vähemmän tärkeät menot, suunnitelmat, läksyt ja lukusuunnitelmat ym. Hienoilla väreillä tietty! Visuaalisuus on tärkeää ja mukavaa, joten tää kalenteri ois ihan täydellinen!

  nin--a@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. mulle! hyvää kalenteria ei tunnu löytävän mistään, onneksi tää sivusto on olemassa. Välillä tulee käytettyä enemmän, välillä vähemmän :)

  VastaaPoista
 70. Se on mulla aina mukana ku käyn lukioo niin siihen on helppo kirjoittaa läksyt ja muut menot. Täl hetkellä mul on A6 kalenteri niin se on ihan hirveen pieni ku yhdelle päivälle ei mahdu kaikki läksyt ja menot vaan ne menee aina toisen päivän puolelle. Sinne on myös helppo kirjoittaa vanhempien työvuoroja kun asun perämetsässä niin täältä ei aina kulje busseja oikeaan aikaan niin pystyy sitten menojakin sen mukaan sopimaan et miten vanhemmat menee töihin.

  riina.m@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Tykkään kalenterin käytöstä hurjasti ! Tietysti se on tärkeä deadlinejen yms. merkkaamiseen, mutta eniten tykkään kivojen asioiden merkkailusta jos ne ovat vaikka muutamien viikkojen päässä. Itse olen kaukosuhteessa ja on aina ihana kurkkia kalenterista kuinka monen päivän päästä pääsee taas kullan kainaloon! Tykkään myös koristella kalenterini aika näyttävästi (lähinnä tunneilla iskevän tylsyyden takia :D) ja kirjoitella ylös sinne ihmisten sanomia hauskoja lausahduksia :D Itselle se on siis vähän enemmän hupia kuin pakko koska ihan tärkeimmät jutut yleensä muistan muutenkin, mutta just näiden hauskojen juttujen takia kalenteria on ihana käyttää !

  sanni

  sankku93@luukku.com

  VastaaPoista
 72. voi ei nuo on niin ihania oon pari kertaa käyny tekeen sen kalenterin mutta ei hirveenä oo rahaa tilata oma:( en oo ikinä oikein käyttänyt kalenteria, mutta haluaisin ihan tosissaan oppia, kun on niin huono muisti että ois hyvä jonnekki kirjoittaa asiat ylös! Sitten sitä voiso käyttää vähän niin kun päiväkirjana niin olis kiva joskus vanhana lueskella mitä mulle on vuonna 2013 kuulunut:)

  anni.nie@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. mäkin oon ollut jo pari vuotta täysin riippuvainen kalenterista, kirjotan sinne kaikki pienetkin jutut ja rakastan suunnittelua!
  inka624@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Kalenteri on ihan välttämätön itselleni :) Tulee käytettyä päivittäin ja toi näyttää super kivalta!!

  juuliii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. En tulisi toimeen ilman kalenteria! Se on täynnä muistilistoja ja kirjoitan kaiken mahdollisen siihen, tämän hetkinen näyttää aikas räjähtäneeltä kaikkinen irtolappuineen mitä sen välistä pursuaa. Kalenteri on myös ehdottoman tärkeä häitten suunnittelussa, olisin hukassa ilman sitä! :D

  lilli.virtanen92@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Käytän omaa lukiolaiskalenteriani päivittäin. Edes puhelimen kalenteriin en kirjoita kaikkea ylös, koska on mukava päästä itse käsin kirjoittamaan tulevat tapahtumat! Kalenteriini kirjoitan kaikki tärkeät ja ei niin tärkeät tapahtumat, jotta tiedän mitä on minäkin päivänä. :)

  jennajanika@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Mä oon täysin riippuvainen kalenterista, en pysty tekeen mitään ilman että oon kirjottanu sen kalenteriin yös :D
  Jos joskus sattuu käymään niin että oon unohtanu kalenterin kotiin ja pitää sopia jotain, en voi koska en voi olla varma ettei mulla oo silln mitään.
  Muistan kyllä melkein kaikki menoni, mutten luota muistiini koska oon melkonen lahopää.
  iPhonen kalenteriin en voi kirjottaa mitään, koska se ei oo sama ja mitä jos se hukkuu tai hajoo?!
  Normaali kalenteria vartenkin mulla on varakalenteri, semmonen todella ruma minkä oon saanu ammattiliitosta. Se pysyy aina kotona lipaston laatikossa, ettei se huku.

  Nyt kun kirjotin tän oikeen ylös, mua naurattaa :D

  susannnapn@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Pakko saada uusi kalenteri :) Sinne pääsen merkkailemaan koko perheen muistin arvoiset tapahtumat ja asiat :) kristaeaalto@gmail.com

  VastaaPoista
 79. olen aivan riippuvainen mun kalenterista, se on mulla kaikkialla mukana ja merkkaan sinne kaiken :-D

  nepsuu7@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Mulla on ihana Victoria's secretin LovePink-kalenteri ja kalenterista olenkin täysin riippuvainen, koska olen niin aktiivinen. Kalenteri tulisi yrittäjäpoikaystävälleni, joka käskee toisinaan mun pitää sen menoista huolta, koska kalenteria hän ei halua käyttää. Ehkäpä persoonallinen madeforhim-kalenteri sopisi hänelle paremmin ja sitä suostuisi käyttämään. :)

  idaeveliina@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Itse merkkaan kalenteriin lähes kaikki menot, joihin on joku tietty aika eli perus luennot, kokeet, lääkärit yms. Opiskelusuunnitelmatkin sinne menee, että milloin pitäs mitäkin tehdä :D Lomilla ei tuu kalenteriin koskettua enkä oo niitä tyyppejä, jotka merkkää sinne vaikka syntymäpäiviä tms.

  anu.ko[at]windowslive.com

  VastaaPoista
 82. Mulla on superhuono muisti ja en tosiaan pärjää ilman kalenteria. Merkitsen ihan kaiken sinne ja se kulkee mulla kaikkialla mukana. Koska vuosi vaihtu, tarvitsen kipeästi uutta mutta en ole löytänyt mitään mua miellyttävää. Tää kalenteri vaikuttaa upeelta ja olis ihana voittaa tämä kun tarpeeseen tulisi. :)

  krista@live.fi

  VastaaPoista
 83. Mulla vaihtelee kalenterin käyttö tosi paljon.. Joskus kirjotan sinne kaiken, mutta joskus kalenteri jää vähän unholaan ja puhelimen kalenteri on ahkerammassa käytössä :) Tosin viimeaikoina oon alkanut käyttää ahkerammin kalenteria!

  maisa.valento@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Itse tarvitsen kalenteria aina, merkkaan kaikki asiat sinne. :-) Käytän sitä ihan päivittäin. :-)

  marja.keskinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Oon sellanen semi riippuvainen kalenterista on tässä vuosien varrella tullu omistettua monia mutta vasta tässä parin vuoden sisällä opetellut käyttämään&täyttämään. Tällä hetkellä onkin täydellisen kalenterin metsästys käynnissä oon aika nirso..

  VastaaPoista
 86. Eiii ja tietty jäi sähköposti laittamatta eli:
  lauraneitonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Olen vasta nyt innostunut kalentereista enlä ymmärrä miten pärjäsin ennen ilman sitä!:)

  milja.parviainen@windowslive.com

  VastaaPoista
 88. Aivan riippuvainen kalenterista! Siellä lukee työvuorot ja tentit ja koulupäivät ja tapaamiset ja reissut ja kaikki mitä täytyy muistaa ja mihin täytyy mennä :)Oon pienestä pitäen ollut erittäin organisoitunut kalenterin käytön suhteen ja ei tarvi stressata niin paljoa kun tietää et kalenteria kattomalla tietää mitä oli ohjemassa tällä viikolla :)

  VastaaPoista
 89. Mun kalenteri toimii kalenterina, muistivihkona, päiväkirjana ja lappujen säilyttäjänä! (Eli mun kalenteri on mun elämänkerta :D) jos se joskus katois, sen löytäjä tietäis musta melkein kaiken :D Toivottavasti ei katoa.
  Oon niin kauan kun muistan tuunaillu kalenterini oman näköisiks päällystämällä ja liimailemalla kaikkia inspiraatiokuvia, olis mahtavaa jos saisin alusta asti suunnitella kaiken itse!

  ihme_ihminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Tykkaan siita kun kokeneet ja uteliaat heteromiehet piiskaavat minua tyrmassa. Olen myos riippuvainen vaippaan pissimisesta, jotta saastyisin vesilaskuilta ja turhalta WC:n rakentamiselta.

  youngcurious@lirauttaja.net

  VastaaPoista
 91. Olen täysin riippuvainen kalenterista. Vaikka kännykässäkin on kalenteri ajantasalla ja aina mukana, on silti orpo olo jos perinteistä kalenteria ei ole tai se ei ole ajantasalla. hellu_28@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Oon ihan riipuvainen kalenteristani sillä merkitsen sinne tärkeät menoni ja kokeet ja niin. Se pitää minut ajantasalla kavereiden nimppareista ja synttäreistä ja kaikesta mahdollisesta!

  dino.hemuli@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Yleensä merkitsen kalenteriini tärkeimmät jutut, jotka on muistettava. Toisinaan kalenteri unohtuu kotiin, kun lähden kouluun tai kaupungille, mutta se ei minua häiritse. Täysin ilman kalenteria en pysty olla, sillä muuten unohtaisin varmasti jotain tärkeää.

  Katsie
  sarppa2008@windowslive.com

  VastaaPoista
 94. Ehdottomasti kalenteri ihmisiä! En yhtään tiedä missä meen ilman sitä! Mulla on myös tapana kirjoitella sinne joitain kivoja sanontoja tai tapahtumia. Niitä on mahtava lukea vanhoista kalentereista!! (:

  lizaxa92@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Kalenteriin tulee merkittyä tärkeimpiä juttuja, mutta myös jotain ihan turhanpäivästäkin. tykkään kirjotella kalenteriin asioita ja käytän sitä miltei joka päivä. :)

  essialander@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Kalenterit on tämmösen lahopäisen unohtelijan pelastus! Viime vuonna niitä kerty seinäkalenterin lisäksi kolme erillistä eri asioille kun en löytänyt semmoista mihin kaikki asiat mahtuisivat. Tai löytyyhän niitä semmoisia hehtaarin kokoisia, mutta semmoinen kivan näköinen ja pienehkö olisi aika paljon kivempi :D Huonostihan sitä monen kalenterin kanssa kävi ja aina pelotti aukassa sitä kalenteria, jota oli unohtanu hetkeen vilkuilla kun varmasti oli unohtanut jotain. Nyt oon ollu taas vähän hukassa kun kalenterin etsinnät on vielä kesken ja koitan puhelimen kalenterilla pärjätä, mutta jospa tässä onni suosisi :)

  pinja.seppala@luukku.com

  VastaaPoista
 97. Vanhassa työpaikassa olin tuskaisen kiinni kalenterissa, siellä kun oli kaikki työjutut. Nyt kun olen vaihtanut työpaikkaa, on kalenterin käyttökin jäänyt vähemmälle, mutta on se silti tarpeellinen yhä edelleenkin :)

  VastaaPoista
 98. Ilman kalenriani en lähde minnekkään se kulkee aina laukussani.Kuitenkaan vielä en ole tälle vuodelle kerennyt hankkia kalenteria,joten tämä olisi oiva mahdollisuus semmoinen saada.Kalenterissa lukee merkintöjä myös paljon kaikesta muustakin kun vain päiväntapahtumista,joten se on tärkeä osa elämääni.

  jatta-matilainen@luukku.com

  VastaaPoista
 99. Mää oon aika riippuvainen kalenterista, sinne pitää laittaa kaikki arjen kivatkin jutut työ- ja muiden virallisten muistutusten lisäksi. En muuten muistais niitä hauskojakaan tapahtumia.:) Siis ihan koukussa kalenteriin!!

  hanskubansku@luukku.com Hansku

  VastaaPoista
 100. Itse käytän vain kännykän kalenteria, koska en saa ikinä aikaiseksi hankkia muuta. Ja koska en muista aina sitä kännykän kalenteria vilkuilla, meinaan usein unohtaa tärkeitäkin juttuja... Peruskoulu- ja lukioaikoina olin melko ahkerakin kalenterin käyttäjä, mutta ammattikorkeakouluun mentyäni se jotenkin jäi. Joten kalenterin hankkiminen olisi todella tarpeen. :D

  popcorniina@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela