Päivän asu ja nahkatakkilöytö

perjantai 18. tammikuuta 2013

Moikka! Kaksi vapaapäivää takana ja tänään oli taas koulua. Kaikki luuli, että on 08:15-14, mutta päästiinkin poikkeuksellisesti jo puoli 12, koska oli eka tunti tuolla kurssilla. Yllätti kaikki aika hyvin, kun porukka sanoi että eikö meillä ole ruokailun jälkeen vielä kaksi tuntia :-D Vitsi olen kyllä niin fiiliksistä tuosta koulusta. Huomaa, että heti löytynyt motivaatiota opiskeluun, kun pääsi pois sieltä Hyvinkäältä. Maikat vaikuttaa sata kertaa pätevimmiltä ja kurssit on kiinnostavia aiheeltaan. Vaikka onhan toi kulkeminen vähän ärsyttävää, kun entinen koulu oli melkein takapihalla, mutta ei onneksi kovin paha koska nyt menee tunti koulumatkoihin päivässä, joka nyt ei sisänsä ihan kamalasti ole. Monilla menee samalla paikkakunnallakin koulua käydessä melkein saman verran, jos joutuu esim kävelemään :-)

Tälläisessä asussa olin tänään koulussa
 Shirt Zara/Pants Vila/Necklace Bikbok/Watch Daniel Wellington/Bag Louis Vuitton

Kävin tossa äsken postissa ja päätin käydä kurkkaamassa vielä vikoja aleja H&M:ässä, Cubuksessa ja Gina Tricotissa, kun satuin sielä puolella kauppakeskusta olemaan. Periaatteessa ei olisi saanut ostaa mitään mutta tarttui sieltä muutama juttu mukaan. Muut tulee varmasti kuvattua asujen kanssa, mutta tämä kaunokainen oli pakko kuvata blogiin erikseen.
Gina tricotin aito nahkatakki ihanilla niittiyksityiskohdilla. Tämä oli selvää kohtaloa, koska olen katsonut takkia sillä silmällä sitä kuitenkaan koskaan kokeilematta korkean 99,95euron hinnan takia. Alerekissä sattui roikkumaan tämä takki ja kokokin oli sopiva. Arvatkaa millä summalla kiikutin tämän tänään kotiini? 10EUROLLA! Olin kassalle asti hieman skeptinen sen hintatarran suhteen ja mietin onko sattunut virhe. Onnekseni ei ollut ja pakko sanoa, että piristi tosi paljon tätä päivää :-)

Nyt käyn pesemässä naaman, haen jääkaapista itse tehtyä tuoreista hedelmistä tehtyä hedelmärahkaa ja majoitun sohvalle pariksi tunniksi. Huomenna on työpäivä. Kiva päästä töihin pitkästä aikaan, kun viimeksi sielä olin tiistain aamupalaveria lukuunottamatta sunnuntaina. Kivaa perjantaita kaikille! :-)

8 kommenttia:

 1. Voi mikä tsägä! Ite kävin kärkkymäs samaa eilen, koska aiemmin se oli ales 30e ja jäi kaivelemaan...

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi, ei noita enempää sattunut olla? Mäkin haluan!! Täälä ei lähellä edes ole Gina tricotia..

  VastaaPoista
 3. Eikä, 10e nahkatakista! :D Ei turhan kallis. ;)

  VastaaPoista
 4. Toi takki on niin siisti eikä tosiaan ollut kallis :)

  VastaaPoista
 5. Hieno takki ja uskomaton hinta! :)

  VastaaPoista
 6. Siis aivan ihana toi takki ja näin halvalla vielä, vitsit! :D Ja tosi kiva asuki ;)

  VastaaPoista
 7. Wau mikä löytö tuo takki ! ♥_♥

  http://mimi-perfectly-imperfect.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela