MAC Lipstick-lover

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Moikka! Menipäs myöhäiseksi tän päivän postaus, mutta pidin lupaukseni ;-) Olin eilen Helsingissä drinkillä muutamassa paikassa ja ennen deittejä kerkesin nopsaa ennen Stockmannin sulkemista käydä MACin pisteellä. Olin hakemassa yhtä loppunutta huulipunaa, mutta se oli loppunut myös tuolta. Otin sitten yhden ihan uuden sävyn ja siitä sain inspiksen tähän postauksee, kun noita MACin punia on kertynyt jokunen :-) Uusimpana tulokkaana on aivan ihana Pink Pearl Pop.

 Vasemmalta oikealle:
Full Speed-Loverlon-Chatterbox-Pink Pearl Pop-Angel-Pink Noveau-Speed Diall

 Ja reippaana kuvasin myös kaikki punat huulissa. Punat lätkitty vain hylsystä yhtä lukuunottamatta huuliin.
  Ainakin kaikille tuli varmasti selväksi, että suosin pinkkiä huulissa :-D Oliko tälläinen postaus kiva? Onko esim muita meikki/hiusjuttuja joista haluisitte tälläisiä esittelyitä? :-)

Kohta pitää alkaa valmistautumaan nukkumaan menoon. Huomenna mulla alkaakin koulu sielä Keravalla ja mua vähän jännittää. Pitää mennä ajoissa, että löydän oikeaan luokkaan :-D Ikinä käynyt koko rakennuksessa. Ja en tiedä yhtään mitä puen päälle. Hih, perus ensimmäisen koulupäivän ongelmat ;-) Kuvailen huomenna teille sitten mitä laitoin päälle. Nyt unia! Puss.

9 kommenttia:

 1. http://www.maccosmetics.com/giving_back/back_to_mac.tmpl

  VastaaPoista
 2. Noi näyttää melkein kaikki ihan samalta! Ihan turhaa ostaa noin monta saman sävystä. Miks et muuten ikinä vastaa kommentteihin?

  VastaaPoista
 3. Rakastan huulipunia ja kosmetiikkaa ylipäätään! :D Mä ainakin tykkäisin muistakin vastaavista postauksista. Noista mun lemppari on varmaan toi full speed! :)

  Itellä jäänyt punien käyttö nyt vähän vähemmälle ja muutenkin meikkaus vähän hukassa. Käytin aiemmin jatkuvasti ruskeita piilareita, mutta silmät ei enää oikein tykkää, niin oon koittanut vähentää. Nyt mun meikki ei sovi yhtään näihin mun omiin sinisiin silmiin eikä ne punien värit oikein enää iske, mitä mulla on :( Pitäs vaan reippaasti mennä metsästämään uusia sävyjä :)

  VastaaPoista
 4. All your lipsticks are really beautiful but my favourits are the first and the third one! I think they suits you perfectly and the colors are gorgeous!

  Hope you visit me on my blog
  fashionobsession-mieni.com

  VastaaPoista
 5. mun mielestä toi ensimmäinen (eli ainoo ei-pinkki:D) sopii sun väristykseen ehdottomasti parhaiten :-)

  VastaaPoista
 6. Hyvä postaus! Kiva varsinkin kun oot kuvannut tuotteet huulilla. :)

  VastaaPoista
 7. Pohjustatko huulia jotenkin ennen kun laitat punaa? Entä hoidatko jollain tietyllä rasvalla?

  Oon itse jo kauan haaveillut opettelevani käyttämään huulipunaa, mutta lopputuloksesta tule aina niin kovin kuiva...plääh.

  VastaaPoista
 8. Multa löytyy tuo angel, kivan kevyt väri:)

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus tällänen meikkipostaus. voisit tehdä vaikka lisääkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela