Cable Socks

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Olen viimeisen kuukauden aikana koukuttanut itseni Ebayhin. En ole koskaan aikaisemmin sieltä mitään tilannut, mutta nyt vihdoin uskaltauduin sitä kokeilemaan ja se oli menoa. Nyt odottelen sieltä saapuvan muun muassa iPhonen kuoria :-D

Mun on jo pitkään pitänyt hankkian Huntereihini sisälle ne fleecesukat, koska varsinkin talvella loskakeleillä käyttäessä nuo saappaat ovat aivan tajuttoman kylmät. Periaatteessa normaalit fleece- tai villasukatkin ajaisi saman asia, mutta en ainakaan villasukkien suuri ystävä ole ja muutenkin noissa Hunterin omissa sukissa on ekstraa aina se varren päälle käännettävä osio :-) Löysinkin itselleni vähän päälle 30eurolla Hunterin sukat, joissa on valkoinen "neuloskäännös" (Nämä). Suomesta ostaessa noi sukat maksavat yli 40euroa. Sopii kivasti molempiin saappaisiini.


Olisiko joku kiinnostunut postauksesta Ebayssa ostamisesta tai vastaavasta? :-)

12 kommenttia:

 1. Kyllä vaan! Ebayssa minua kiehtovat asiat, joita ei Suomesta saa, tai joita saa juurikin paljon edullisemmin kuin täältä. En vain ole uskaltanut tilata sieltä ikinä mitään, joten ohjeet olisivat paikallaan! :) ihana Mikaela!

  VastaaPoista
 2. Tosi suloiset sukat :P Ja pitävät varmasti myös varpaat lämpiminä.

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaisi postaus Ebaysta kovastikin. Siellähän voi maksaa paypalilla, eikös? :) En ole muuten perehtynyt Ebayhin lainkaan, joten kaikki perustietokin kelpaisi.
  Tosi kivat muuten nuo sukat. Onko Hunter-saappaat muuten liukkaat näin talvella? Aina puhutaan siitä, että kumpparit ovat liukkaat, joten en ole koskaan tullut itse kokeilleeksi, vaan vienyt kumpparit talvisäilöön. Nehän olisi kyllä loskasäällä mainiot! :)

  - Liisa

  VastaaPoista
 4. Kiinnostaisi todellakin! Oon monesti laitellut eri bloggaajille pyyntöjä, että tekisivät postauksen ebaystä, mutta tähän asti kukaan ei ole tehnyt. Olisi aivan huippua jos sä tekisit sellaisen, itse kun olen monesti halunnut sieltä tilata, mutta en vaan osaa, oon googlannut ohjeita, mutta nekään eivät ole auttaneet :( toivottavasti teet sellaisen postauksen, minkä avulla jopa mä osaan sitten tilata ebaysta. :))

  VastaaPoista
 5. ebaysta kiinnostunut myös

  VastaaPoista
 6. Kuulostaisi oikein hyvältä toi Ebay-opastus!

  VastaaPoista
 7. Jos lisää tuollasia sukkia kaipailet, kannattaa katsoa Vingåkers Factory Outletin nettikauppa. Siellä oli ainakin vielä hetki sitten iso valikoima ja hyvään hintaan. En muista toimittavatko Suomeen, mutta kerta sulla on Ruotsissa tuttuja niin toimitus varmasti järjestyy :)

  VastaaPoista
 8. olis myös mahtavaa jos voisit kertoa paypalista enemmän, jos siis sillä oot maksellu :) yritin ite kerran tilata just ebaysta, mutta en osannu paypalia käyttää ja siinähän se sitten meniki :D

  VastaaPoista
 9. Olisi hienoa saada sellain step by step opastus postaus ebayn käytöstä!:) En ole vielä uskaltanut tilata mitään:)

  VastaaPoista
 10. Sellanen ebay postaus olis kyllä kiva. Ite ainakin tarviin vähän opastusta sen käytössä :-D

  VastaaPoista
 11. Kyllä! ja vielä kun siihen selostat miten maksetaan jne niin jes!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela