BM

tiistai 29. tammikuuta 2013

Moikka! Mulla oli todella kiireinen viikonloppu ja eilen olinkin töissä tuuraamassa, vaikka piti olla kokonaan vapaa viikko töistä. No raha tulee aina tarpeeseen :-)

Piti tämä Bare Minerals-postaus tehdä jo viikonloppuna, mutta en kerennytkään. Tilasin tosiaan Feeluniquelta Bare Mineralsin starter kitin sekä meikkipussiin sopivan Balance & Boost Beauty Duon. Euroissa nuo oli yhteensä vajaa 71euroa :-)

Noissa pyöreissä on kätevä annostelija. Vihaan jos irtopuutereissä tai mineraalimeikeissä ei ole muuta kuin ne reiät. Saan aina sitä jauhetta ihan joka paikkaan ja sitä on miljoona kiloa siinä päällä. Argh!
Tätä ylläolevaa balance&boost-juttua olen käyttänyt puuterina päivä mittaan sekä nestemäisellä meikkivoiteella tehdyn pohjan päällä puuterina.

Olin tosi yllättynyt kuinka hyvin nämä oikeasti peittivät. Pitää vain alkaa totuttelemaan näihin, kun on tottunut sienellä pohjan tekemään. Pohja pysyy todella hyvänä koko päivän mitä olen nyt muutamana päivänä näitä pohjameikkiin käyttänyt :-) Varsinkin kesällä nämä tulevat olemaan ihan must meikin tekoon.

Alla olevista kuvista näkee miten peittäviä nämä ovat :-)

Meikittä
 Pohja tehtynä Medium-basella ja päällä mineral veiliä
 Pohja+muut meikit

Vikassa kuvassa iho näyttää kamalan tummalta aikasempiin verrattuna, kun olen sitä käsitellyt photarilla. Anyways peittävyys tulee ilmi näissä kuvissa :-) Peittävyyttä voi hyvin kikkailla vähentämällä vain sudittavia kerroksia.

Nyt alan soittelemaan aikaa solkkuun. Mulle tuli 70eurolla solkkuvoiteita joiden testaamista en malta odottaaa! Instagrammissa jo toivottiin postausta niistä ja pitää tänään keksiä joku keino verrata rusketusta niillä ja ilman. Kait se pitää jättää esimerkiksi toinen reisi ilman solkkuvoidetta :-D

4 kommenttia:

 1. En ymmärrä miksi piirrät sun kulmakarvat mustiksi. Ne on niiiin piirretyn näköiset..

  VastaaPoista
 2. Meinasin tilata tuon Balance&Boost jutun, mutta aloin miettiä muuttuiko tulliraja jotenkin tässä vasta? Eikös Feelunique ole Jerseyn saarella? Osaatko auttaa tässä tulliasiassa? Muuten BM meikit olleet käytössä jo monta vuotta. Noilla tehty meikkipohja näyttää yleensä aina paremmalta iltapäivällä kun iho on lämmennyt ja meikki muuttunut kauniin kuultavaksi. Naaman hikoilusta on siis joskus hyötyä!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, näyttääpäs kyllä peittäviltä noi uudet tuotteet!

  VastaaPoista
 4. Määki haluun tommosen... :) Wau

  Lotta Pop

  www.hymyin.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela