19/1

lauantai 19. tammikuuta 2013

 Hejsan! Olin tänään töissä ja menen huomennakin tuuraamaan kun yksi tyttö on kipeänä. Olen muuten just lähdössä salille! Oon hyvin saanut lykättyä sielä käymistä menojen takia, mutta nyt otan itseä niskasta kiinni ja teen vaikeimman askeleen, eli raahaudun ensimmäisen kerran tauon jälkeen sinne. Ei ehkä paras aika treenata, mutta pitää ottaa härkää sarvista kun on siihen motivaatiota :-)

Tälläisessä asussa meni työpäivä. Tosi hyvät kuvat ja sensuurit....
 Knit&Pants Vila/Watch Michael Kors/Necklace H&m

Sattui muuten yksi tosi huvittava juttu. Yksi nainen, about 50-vuotias katseli pari kertaa mua ollessaan liikkeessä oletettavasti tyttärensä kanssa. Sitten kun moikkasin vielä hyvästit, pysähtyi nainen tuijottamaan mua hymyilleen. Menin ihan hämilleni ja olin varma, että mulla on huulipunat poskilla tai jotain vastaavaa. Päätin silti hymyillä takaisin ja jokunen hetki tuijotettiin vain toisiamme. Sitten lopulta nainen kehui että tosi hyvin sopii toi paidan väri mulle ja näyttää tosi hyvältä mun päällä. Kiitin kohteliaisuudesta ja naureskelin vähän, että olin jo varma että mun naamassa on likaa tai jotain sellasta. Jotenkin tosi hauska, mutta ehkä vähän kiusallinen juttu :-D Se on NIIN häirisevää kun joku tuijottaa, vaikkei sitä pahalla tarkota.

Nyt sinne salille, postailen huomenna illalla uudestaan :-) Kivaa lauantaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. tosi tyhmää että me suomalaiset ollaan vähän sellasia että jos joku hymyilee spontaanisti toiselle niin se tulkitaan just tolleen että "apua, onko mulla ripsarit naamassa ku toi hymyilee?!" ym... mutta ei siinä mitään, itsekin ajattelisin samanlailla jonkun tuijottaessa koska tollasta ei kovin usein tapahdu :-D

  VastaaPoista
 2. Se tuntematon nainen oli kyllä ihan oikeessa, toi väri käy sulle tosi hyvin ! Aivan_tajuttoman_ihana toi paita! :-) muistatko mitä toi sulle maksoi ? waude !

  VastaaPoista
 3. Ompas kivan pirteä paita! Oranssi sopii kyllä kivasti tummalle. :)

  VastaaPoista
 4. Sulle sopii kyllä oikeesti ihan älyttömän hyvin oranssit ja korallin väriset vaatteet! :)

  VastaaPoista
 5. wau oot upee ! :-) Luin jostain postauksesta että sulla on huulissa täytettä nii onko sulla rintaimplantit? :) ja jos ei niii oon kyllä kateellinen !!

  VastaaPoista
 6. niin ja vielä edelliseen kommenttiini lisäten että paljo maksoi kun kävit ottaa täytettä huuliisi? :-)

  VastaaPoista
 7. Mäkin katoin että kylläpä on nappivalinta paidassa värin suhteen! Sopii TODELLA hyvin. Mulla tuli nimittäin sama tuijotus olo kun sillä naisella kun avasin tän blogin ja huomasin ton paidan sun päällä. Ei voi muuta sanoa kun vielä kerran että sopii niiiiiiiiin kertakaikkisen hyvin!! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela