14/1

maanantai 14. tammikuuta 2013

Moikka! Postaus meni taas kamalan myöhäiseksi, koska tulin kotiin vasta kuuden pintaan illalla ja puoli kasin jälkeen lähdin vielä käymään postissa ja kaupoilla, joista tulin vasta kotiin ysin jälkeen. Selvisin hengissä ekasta koulupäivästäkin tuola Keravalla ja samassa vuosiryhmässä on pari tuttuakin, joka oli tosi kiva :-)

Tälläistä oli päällä tänään
 Jeans Cubus/Shirt Vila/Scarf &Bag LV/Watch Michael Kors

Kivat noi puudelit tuolla taustalla... Tuo valkoinen eli Fifi on testikäynnillä mun luona, mutta ei se voi olla täällä koska haukkuu kaikille kolahduksille ja äänille koko ajan mun poissa ollessa ja mun ollessa kotonakin. Harmi, mutta ei voi mitään :-( Pakko viedä se takaisin äidille.

Nyt alan suuntaamaan nukkumaan. Huomenna puoli yhdeksän palaveri töissä, siitä käymään Mäntsälässä viemässä tuo valkoinen äidille ja sitten kouluun. Onneksi on vain ruotsia vajaa kolme tuntia huomenna :-) Unia!

13 kommenttia:

 1. huomaa kyllä että ekan päivän asu - ekasta päivästä alkaen selväks että rahaa löytyy :D ei siinä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Harmitti kun koiria ei saa viedä kouluun, sillä toi valkoinen puudeli olisi kruunannut tyylin! Köyhät kyykkyyn ja niin edelleen.

   Poista
  2. Hajosin kyllä pahasti sun vastaukselle, Go mikaela! :D

   Poista
  3. Niin siis kannattaahan ne Louis Vuittonit jättää kotiin kun niiden eteen on ensin kovasti tehnyt töitä, ettei kukaan vaan luule että "rahaa löytyy". Piiloon vaan vaatekaapin syvyyksiin...

   Poista
  4. Niin mitä työtä

   Poista
  5. Tietääkseni olen töissä opiskelujen ohella vaatekaupassa :-)

   Poista
 2. Älä Mikaela anna toisten pistää sua maahan, ne on vaan katkeria, ja siinähän on sitte jos ei osaa olla onnellinen toisen puolesta. Toisest korvast sisään ja toisest ulos, ja hauskaa kun jengi lyttää sua anonyymisti, et ei ole edes sen vertaa selkärankaa et kertoo mielipiteensä näyttäen kasvonsa. Ei voi muuta ku nauraa noille, muthei, pysy positiivisena ja sellasena kun oot <3

  VastaaPoista
 3. Taas kateelliset pennut läyhää :D Hyvä vastaus Mikaela!!!

  VastaaPoista
 4. Puhut tosta koirasta kuin se olisi joku esine :( Koiria voi kouluttaa kerrostaloasumiseen!
  Tuli taas sama fiilis ku sillon, ku kerroit luopuvas siitä aikasemmasta koirastas.. sekin vaan sen takia että olisitte Mikan kanssa halunneet yhteisen koiravauvan, "vanha ja käytetty" koira ei kelvannut enää. En saa susta millään ilveellä eläinrakasta kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuosta syystä siitä luovuttu. Me tosiaan kasvatetaan koiria ja 95% on narttuja ja koska en asunut omassa asunnossa, oli urosta inhottava pitää kun joutuu tyttöjen juoksujen ajan olemaan häkissä. Löydettiin samalla sille ja yhdelle toiselle meidän urokselle todella ihana sijotuskoti, joten kaikki meni hyvin.

   Fifin olisin mieluummin pitänyt täällä Pipsan kanssa, mutta kun kaksi naapuria valitti mulle koiran jatkuvasta haukkumisesta ja reagoimisesta pieneenkin kolahdukseen tai oven käymiseen, ei ole mahdollista pitää sellaista koiraa kerrostalossa. Ja koira kerkesi olemaan täällä pari vuorokautta. Kyllä koiran voi haukkumisen loppumiseen kouluttaa, mutta olisiko pitänyt antaa naapureiden kestää haukkumista jopa viikkoja, koska se koulutus ei tapahdu yhdessä yössä ja itse olen päivisin useamman tunnin koulussa/töissä/on menoa. Kysyin heiltä, että onko aikasemmin haukkumista kuulunut ja vastaus oli ei, joten selvää oli että Fifi oli se joka haukkui, jonka tiesin itsekin.

   Poista
 5. moikka! tykkään sun blogista hirveesti, ja tsekkaankin ihan joka päivä onko uutta tekstiä tullut! sulla on ollut hirveen hyviä juttuja ja toivon että jatkat samaa rataa. tosin, yksi asia on joka ärsyttää suunnattomasti. joka kerta selität hirveät selitykset tekstissä että miksi et ole postannut yms. sun ei tarvi selitellä mitään, tää on sun blogi ja sähän postaat sillon kun haluat! jos joku valittaa niin se on sitten niitten ongelma. joten PLEASE, voitko lopettaa sen hirveän selittämisen.... TODELLA ärsyttävää <3 kiitos!! toivottavasti et ota itseesi tätä, koska tykkään blogistasi paljon ja aion olla lukijasi niin kauan kuin alalla oletkin.

  VastaaPoista
 6. Moikka! Mikä tuon huivin nimi on? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela