Hunterit kuntoon Boot bufferilla

maanantai 3. joulukuuta 2012

Ostin reilu vuosi sitten mustat kiiltävät Hunterin kumisaappaat ja niillä on ikävä taipumus luonnonkumin vuoksi muuttua harmaaksi. Käytin niitä kauan harmaudesta huolimatta ja vihdoin sain otettua itseä niskasta kiinni ja tilasin Heposta Huntereille tarkoitetun *boot bufferin.

Ja tässä tulos
Vasemmalla Boot bufferilla käsitellyt saappaat ja oikealla harmaantuneet. Eihän noista uuden veroisia tullut, mutta mustat ainakin :-D Ei mennyt 19euroa hukkaan. Ajattelin vielä tilata Instant boot shinen, joka maksaa vain 8e. Jospa sillä saisi vielä lisäkiiltoa saappaisiin. Kuvat ovat vähän epäselviä, mutta eiköhän noista selvää saa. Kuvasin 50mm-putkella, jossa on vain käsitarkennus ja mönkään meni :-D

Nyt vaihdan nopsaa vaatteet ja lähden hakemaan Cristiinaa. Mennään Helsinkiin kiertelemään kauppoja, ostamaan toisillemme joululahjat, katsastamaan Bikbok, meikkiostoksille MACin pisteelle sekä muutenkin fiilistelemään jouluista Helsinkiä vähän turhankin kirpeään talvisäähän. Palailen illemmalla ja arvon samalla Hepon lahjakortin voittajan :-) Hyvä alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Käy mielummin ostamassa Wolyn Shoe Shine silikonisieni mustana niin kiiltävät taatusti kuin uudet käsittelyn jälkeen :) Eikä ole hintaa kuin 4,95!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Pitää heti tänään ostaa :-)

      Poista
  2. Eikö ole vähän kummallista maksaa kumisaappaista ihan järkyttävän paljon ja sitten kiillotella niitä? Että onko tuo joku Huntereiden ominaisuus? Ja todellakin vain mielenkiinnosta kysyn en ilkeilläkseni. Luen blogiasi usein ja pidän rehellisestä kirjoitustyylistäsi :)

    Terveisin Silkkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole Huntereiden ominaisuus :) Tai en tiedä eri malleista, itselläni on ns. Glossyt ja toista talvea mennään ilman pitään erikoisempia harmaantumisia. Itseasiassa, kiiltävät kuin uudet!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela