What's on my US shopping wishlist?

lauantai 3. marraskuuta 2012

Jenkkien matkaan ei ole enää kauaa (11päivää!!!) ja voisin vihdoin paljastaakin, että olen menossa Etelä-Virginiaan :-) Tosin lennän North Carolinaan, mutta sieltä menen Virginian puolelle. Olen NÄÄÄÄÄIN innoissani matkasta ja ajattelin kilokaupalla rättien Suomeen raahaamiseen sijaan ostaa asioita, joita saa sieltä halvemmalla ja joita olen halunnut pidemmän aikaa.

Tuossa on isolla summalla tavaraa, mutta ostan joitain vanhempien puolesta itselle pukinkonttiin ja en itseasiassa ole vielä edes varma paljon mulla on sinne rahaa. Vähän säästäminen mennyt penkin alle... :-D Mutta jos nuo kaikki saan itselleni sieltä mukaan, olen super iloinen :-)

Nyt pakko yrittää tehdä koulujuttuja. Koko päivä mennyt taas penkin alle lusmuten, mutta onneksi huomennakin on vapaa. Postaukset on ollut vähän mitä on tämän viikon kiireellisyyden vuoksi :-( Kuitenkin kivaa lauantaita kaikille! :-)

15 kommenttia:

 1. saaks noit coacheja tilattuu suomee?

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi oon niin kade ku pääset sinnepäin maailmaa :) Itekki kovasti haaveilen ! Ihania juttuja meinaat ostella ja noi Uggit on kyl varmasti todella lämpimät ku tulee kauheet pakkaset ! Muuten olitkos kauan tolla matkalla? En muista olitkos siitä aikaisemmin maininnut joten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uggit ja nimenomaan aidot on ihan must syksyllä ja talvella :-) Olen 10päivää, eli lähden 15. ja ja palaan 25.11., mutta suomessa olen sitten takaisin vasta 26.11. :-)

   Poista
 3. Pakko kysyä - minnekkä päin Etelä-Virginiassa olet menossa? Mun mies on kotoisin sieltä (Smithfield), ja vietetään paljon aikaa hänen perheensä kanssa siellä suunnassa :)

  VastaaPoista
 4. eiks ookkin sulla rapunzel of swedenin pidennykset? :-) jos on niin viitsitkö pariin kysymykseen vastata! eli näkyykö sulla koskaan ne klipsit mitenkään hiusten läpi vai pysyykö ne hyvin piilossa? onko ne pidennykset pysyny hyvässä kunnossa? pystyykö pitämään hiuksia esim poninhännällä ilman että ne klipsit näkyy? kiitti jos jaksaisit vastata, olis iso apu mulle! :-)

  VastaaPoista
 5. Hei ootko koskaan tilannu mitään hollisterilta!

  VastaaPoista
 6. mistä etit näitä kaikkia tavaroita, mitä sitten tuot jenkeistä? :D tai kaikki hinnat ja liikkeet mitä siellä on? Mäkin olen menossa nimittäin joulun jälkeen los angelesiin, eikä mulla oo oikeestaan mitään tietoa, mitä kaikkia kauppoja siellä on :)) halusiin vähän etukäteen katella :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googleta vaikka XD

   Poista
  2. voitko vastaaa :((( oon yrittäny googlettaa, mutta ei sieltä löydy oikein...

   Poista
  3. En padilla saa linkitettyä mutta esim westfield century city niminen ostari löytyi. Kyllä eri hakusanoilla googlettamalla löytyi paljonkin :-)

   Poista
 7. Minkä ikäinen tää jenkkipoika on? :)

  VastaaPoista
 8. Ihania juttuja meinaat sieltä haalia mukaasi. Nuo on just kivoja kaikki ja viisasta ajatella niin, että ostaa sellasta mitä oikeasti saa sieltä edullisemmin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela