Wanted: Mikrojärjestelmäkamera

torstai 29. marraskuuta 2012

Olen kesästä asti himoinnut mikrojärjestelmäkameraa ja olenkin viime aikoina tutustunut eri malleihin, merkkeihin ja tarkastellut hintoja. Tällä hetkellä eniten himottaisi Olympuksen E-PL3:nen, jonka saisi about 370euron hintaan. Siinä voisi olla hyvä joululahja (tai oikeastaan ennakkolahja, koska en kuitenkaan malta odottaa jouluun :-D) itselleni :-)

Isoa järkkäriä inhottaa kantaa mukana ja tästä syystä usein tulee napattua kuvat muualla kuin kotona pokkarilla tai nykyään harmittavan usein Iphonella. Kummallakaan ei laatu päätä huimaa, mutta voittaa tiiliskiven painoksen järkkärin kantamisen ympäri maita ja mantuja. Joten onko jollain kokemuksia kyseisestä Olympuksesta? :-) Yli 400euroa en kameraan raaski laittaa, joten tuo olisi juuri sopiva hintahaarukkaani sekä ainakin todella hyväksi arvosteltu.

4 kommenttia:

 1. Itseasiassa mulla on just toi sama harkinnassa! :)

  VastaaPoista
 2. mitä objektiiveja ajattelisit siihen hankkkia?:)

  VastaaPoista
 3. Mä olen myös harkinnut samantyyppisen kameran hankkimista. Normijärkkäri painaa ja vie niin paljon tilaa. Joskus olisi kiva päästä vähän helpommalla :D

  VastaaPoista
 4. Mä hommasin juurikin ton E-PL3:n kesällä.. Tosin otin sen 12-50mm putkella ton normaalin 14-42mm kit-putken sijaan. Mun putkessa on siten laajakuvatoiminto myös, ja hiukan enempi säätövaraa.

  Oon kyl tykkäillyt kamerasta kovasti, hiukan se tietysti vie aikaa opetella säädöt uuteen kameraan, mutta on vaivan arvosta. Mutta esimerkiksi ulkona päivänvalossa otetuissa kuvissa on auto-asetuksillakin erittäin hyvät värit ja kuvat on teräviä. Tykkään myös siitä että toi salama on irrotettava. Kevythän toi on ja näppärä käsitellä,vaikkei toki ihan pienimpään käsilaukkuihin menekään.

  Suosittelen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela