Uutta ulkoasua

torstai 1. marraskuuta 2012

Moikka! Olen parina viime päivänä pyöritellyt blogin ulkoasua. Haluisin kuulla vielä teidän mielipiteen tästä. Onko tarpeeksi selkeä? :-)


10 kommenttia:

 1. Eihän tässä oo muuttunut mikään muu kun tuo sun pärstä tuolla sivupalkissa? Se vois kyllä olla paremmin rajattu, ja jos sen kuuluu olla tommonen ympyrä niin näyttää vähän pöllöltä että se on vielä neliön sisällä. Muutenki vois olla ehkä peinempi?

  VastaaPoista
 2. aika samaan aikaan vaihdoit ulkoasua kun esim Cava...

  VastaaPoista
 3. Hei hohhoijaa^^

  On tosi selkeä ja kaunis kuva susta sivussa! :) Älä välitä tollaisista kommenteista!

  VastaaPoista
 4. Moikka! tää ei nyt liity tähän aiheeseen mitenkään vaan haluisin semmosta kysyä et sillon kun otit ton sydämen jalkapöytään niin kauanko se kesti parantua? :) Tuliko esim. kuinka pitkä paussi salilla käymisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Periaatteessa vaikka heti voi alkaa treenaamaan, kunhan muuten "tuulettelee" jalkapöytää paljon. Mitä pitää varoa, on ettei kenkä ja sukka hankaa leimaa parantumisvaiheessa. Jalkapöydässä olevat tatuoinnit haalistuu todella helposti, joten paranemisvaiheessa täytyy olla tarkka ettei rupi lähde irti kengän tai sukan hangatessa sitä.

   Eli melkeempä ilman kenkiä treenaisin niin kauan, että rupi on lähtenyt :-) Paranemisaikaa en muista yhtään tai sitä kauanko ruven irtoamiseen meni :s muutenkin todella henkilökohtaisia ovat paranemisajat :-)

   Poista
 5. Mun mielestä se vanhakin oli hyvä:) mutta tää on kyllä nyt erittäin selkeä,joten todella hyvältä näyttää:)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä tämä näyttää. Pidä..

  VastaaPoista
 7. Tämä on selkeä ja hyvä ulkoasu.

  VastaaPoista
 8. Moi! Kyllä tämä uudistus ehdottomasti rauhoitti tätä ulkoasua. Yleensä blogaajat eivät pidä kasvojaan esillä kovin voimakkaasti, en sano että se välttämättä olisi ehdoton vaatimus mutta hienosäätäisin tuota kasvokuvaa. Ja pienellä työllä saa myös hyvän parannuksen kun otat kasvokuvan "neliöreunat" pois : ) Otsikko näyttää päätteettömällä fontilla paremmalta, voit myös kokeilla tuoda siihen värikkyyttä! Keep it going!

  VastaaPoista
 9. P.S - mulla on ikävä sun... no tiedät kyllä mitä ; )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela