Time to go home

maanantai 26. marraskuuta 2012

Moikka! Istun tällä hetkellä Raleigh-Durhamin lentokentällä ja odotan boardingin alkamista Lontoon lennolle. Lontooseen laskeudutaan seitsemän pintaan aamulla ja Suomessa olen vähän kolmen jälkeen, jos lento on ajoissa Lontoon päässä.

Mulla on jotenkin ihan hassu olo. Oli ihan super kivat 10 päivää ja olisi niin tehnyt mieli vaan jäädä tänne ja olla tulematta takaisin Suomeen. Nyt tuntuu vähän surulliselta ja tekisi mieli itkeä. Aikakin meni ihan liian nopeasti, enkä kaivannut kotia kertaakaan, vaikka ennen tänne tuloa kymmenen päivää tuntui kamalan pitkältä ajalta olla täällä. Puhuttiinkin vitsillä, että voisin jättää tän lennon väliin ja tulla vasta jouluun puolessa välissä takaisin Suomeen, samalla kun jenkkiskin tulee Suomeen lomalle :-)

Täällä ollessa tuli taas halu muuttaa pois Suomesta vähäksi aikaa, koska opiskelu sielä tökkii ja jos en vieläkään saa vaihdettua opintojani Keravalle, ei mulla ole yhtään motivaatiota käydä tota koulua enää keväällä. Stressaa, että mitä meinaan sitten tehdä ensi kevään, vaikka tiedän että on töitä ainakin 20h viikossa vaikken koulua kävisikään, tiedän että tulen turhautumaan jos ei ole mitään muita virikkeitä. Siinä vaiheessa viimeistään mulla palaa kiinni Suomessa olemiseen, jos kaikki on vaan samaa vanhaa rutiinia. Ääääh ärsyttäääääääääää. Miksi pitää olla näin päättämätön ja en tiedä missä haluan asua ja olla.

Muuten, jos haluatte Jenkeistä vielä jotain tiettyä postausta, laittakaa toiveita kommenttiboksiin. Muuten en tätä reissua pahemmin käsittele kuin vain ostosten merkeissä tämän postauksen jälkeen.

13 kommenttia:

 1. sanoit jossain postauksessa muistaakseni että meet sinne jenkkilään tapaamaan jenkkistä ihan vaan kaverina, kun välimatka piinaa nii paljon. nii mikä fiilis on nyt? onko ihastusta ilmassa?

  VastaaPoista
 2. Hei! Bongasin kuvasta Korsin jetset-laukun, joka on itselläkin suunnitelmissa hankkia ihan lähiaikoina. Onko sulla mikä koko tuosta? Itseäni lähinnä mietityttää tuo kahvojen kestävyys.. kuitenkin kannan yleensä koko omaisuuttani mukana :D Mitä mieltä oot muuten? Tuntuuko nahka kestävältä ja sellaiselta ettei siihen tule helposti naarmuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko heittää tähän oma kokemus jet set -laukusta! Ostin omani tänä kesänä Cottonilta, minulla siis se ns. syvempi malli (http://www.shoebaloo.nl/now/c_images/external/3000.21.239-1.jpg). Pohdin aluksi myös kahvoja ja niiden kestävyyttä, mutta useamman kuukauden käyttökokemuksella voin sanoa, että kestää! :) Eivät ole venyneet tai muutenkaan kärsineet, vaikka kannat siellä mm. salikamoja tenttikirjojen lisäksi. Saffire-nahka on myös sen verran jämäkämpää, ettei pehmity käytössä niinkuin tavallinen eikä myöskään ota itseensä kolhuja tai muita jälkiä. :)

   Poista
 3. Harkitse ihmeessä vaihtovuotta! :)

  - M

  VastaaPoista
 4. Oletko harkinnut vaihtoon hakemista? Itse olin juurikin tuolla Raleighssa vuoden, oli tähänastisista elämäni vuosista ylivoimaisesti paras :) Kannattaa harkita ehdottomasti, sillä saisit vaihtelua koulunkäyntiinkin!

  VastaaPoista
 5. Olis kiva jos tekisit vielä postauksen, jossa ois kuvia niistä kavereista ja ylipäätään sun ja teidän tekemisistä siellä :)

  VastaaPoista
 6. Millon saat tietää pääsetkö vaihtamaan Keravalle? :)

  VastaaPoista
 7. halutaan kuulla lisää, muutakin kuin ostokset! :)

  VastaaPoista
 8. Shoppailuista olisi ihana lukea (erityisesti Victoria's Secretistä ja Michael Korsista !!! <3<3) olen itsekkin miettinyt Suomesta muuttamista ja voisin jo pelkästään noiden kahden takia lähteä... xD
  Kiitos ihanasta blogista!
  xoxo
  S.

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti haluan kuulla lisää reissustasi :)

  VastaaPoista
 10. Voitko esitellä jet set travel toten perusteellisesti :) olisi kiva kuulla käyttö kokemuksia ja saada kuvia. Olen pitkään miettinyt tuon hankintaa (joko mustan tai vanilja värisen), mutta samalla mietityttää neverfull.... kuulisin mielelläni mielipiteesi :)

  + tietty muutenkin ostoksia/hintataso :)

  VastaaPoista
 11. Voitko esitellä jet set travel toten perusteellisesti :) olisi kiva kuulla käyttö kokemuksia ja saada kuvia. Olen pitkään miettinyt tuon hankintaa (joko mustan tai vanilja värisen), mutta samalla mietityttää neverfull.... kuulisin mielelläni mielipiteesi :)

  + tietty muutenkin ostoksia/hintataso :)

  VastaaPoista
 12. millaiset välit sulla ja jenkkiksellä on tällä hetkellä? ennen matkalle lähtöä puhuit että kaverimielessä mennään, niin mikä on tilanne tällä hetkellä? :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela