Täydellinen deodorantti CHECK!

torstai 29. marraskuuta 2012

 Kirjoittelin aikalailla tasan vuosi siitä, että olin alkanut hikoilemaan ihan kamalasti kainaloista ilman että olisi kuuma tai tekisin jotain rasittavaa. Siitä lähtien olen etsinyt täydellistä deodoranttia pitämään kainalot kuivina ja vihdoin olen sen löytänyt! Ostin apteekista *Aco Extra effective-deodorantin reilu pari viikkoa sitten ja sen jälkeen on kainalot pysyneet todella hyvin kuivina ja tuotetta laitan parin-kolmen päivän välein. Lisäksi käytän päivittäis kerran-pari normaalia kaupasta ostettua hajustettua deodoranttia pitämässä hien hajun poissa. Ainoa tätä ennen, joka auttoi oli Tosi kuiva-niminen tökötti, mutta se oli liian vahvaa mun kainaloille ja ärsytti ihan kamalasti käyttöohjeiden mukaan käytettynä. Tämäkin aiheuttaa pientä kirvelyä, jos sattuu vahingossa laittamaan heti kainaloiden ajelun jälkeen, mutta muuten ei yhtään ole ärsyttänyt ihoa.


Hintaa tuolla Acolla on noin 9euroa paikasta riippuen ja monia vastaavia tuotteita halvempi. Olen kokeillut apteekkidödöistä Batsin Extra effective mildiä (ihan surkeaa, markettidödökin pitää paremmin), Triple Dryn Fresh 72hrs (ei mitenkään kummoinen ja kallis), linkitetyssä postauksessa mainittua Vichyn 48h (kallis, ihan ok) sekä tuota postauksessa mainittua Tosi kuivaa. Kaikista paras ja halvinkin on ollut tämä Acon uusi. Tuote jää ehdottomasti vakituiseen käyttöön :-)

Nyt lähden töihin. Piti ensiksi olla vapaapäivä ja tarkoitus oli siivota, kuvata jenkkien ostoksia sekä tehä koulujuttuja, mutta sattuikin töissä sairastapaus, joten menen tuuraamaan. Rahaahan se aina tietää ja kivakin mennä pitkästä aikaa töihin :-) Ja näkee mitä kaikkea ihanaa uutta on tullut ;-) Palkkakin tuli tänään sopivasti, heh.

Ps. Muistakaa Facebookissa oleva Naked truth-kisa, jossa yksi arvottu onnekas voittaa ihanaa Victoria's secret kosmetiikkaa :-) Kuvan voi lisätä suoraan sivulle, linkata omasta blogistaan tai esimerkiksi lisätä internetin kuvapankkiin ja lisätä sen linkin facebookin sivulle. Vasta pari uskaltautunut mukaan!

4 kommenttia:

 1. Mulla sama homma, jopa botoxia testattu. Ainoo dödö mikä mulla toimii on Neutral. Yllättävää, mutta totta:

  http://kissaamma.blogspot.fi/2012/03/viimeinkin.html

  VastaaPoista
 2. Sama juttu täällä. Ostin just ton Tosi Kuivan mutta se ärsyttää ja kutittaa heti laitoin jälkeen hirveesti ja vielä seuraavana päivänä mutta ei sitte taas sen jälkeen enää. Aattelin kestää käyttää sitä koska sitä ei kuitenkaan tarvii laittaa niin usein.
  Ostin iloveme-messuilta mineraalikiven jota myyjä suositteli kovaan hikoiluun. Piti pitää täysin kuivana mutta eipäs toiminutkaan! Nyt olis taas kaapissa yks "dödö" lisää joka ei toimi. Triple Dry oli huono, Rexonan sellanen tehokkaampi oli huono ja jätti jäljet vaatteisiin.

  VastaaPoista
 3. Tosi kuiva toimii kun jättää pariksi päiväksi kainalot ajelematta ja laittaa sitä yöksi sormella, ei MISSÄÄN NIMESSÄ suoraan putkilosta töpöttämällä koska tulee liikaa, kainaloihin vain niihin kohtiin missä kasvaa karvoja. Jos laittaa koko kainaloon, siitä tulee tuskaa. Kuulostipa aika mielenkiintoselta mutta näin mä oon saanu sen toimimaan tuskattomasti :)

  VastaaPoista
 4. Suosittelen myös tätä Acon tuotetta. Pitää kuivana rankimpanakin päivänä, olen testannut tämän myös bile käytössä, vaikka hiki pääsisikin läpi, niin ei haise ainakaan:) Huippu tuote!

  - Alice

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela