Oupsie

perjantai 23. marraskuuta 2012

Moikka! Herättiin aamulla vähän ennen neljää ja neljän pintaan lähdettiin North Carolinan puolelle South Point-ostarille. Perillä oltiin siinä puoli kuuden maissa. Kaikki liikkeet aukesivat kuudelta, mutta suurimmat, kuten Macy's yms olivat jo auenneet keskiyöllä. Onneksi ei ollut kamalaa ruuhkaa, koska tarjousten metsästäjät olivat olleet ostoksilla jo silloin keskiyöllä. Oli jotenkin hassu olo aina välillä kun katsoi kelloa ja se ei näyttänyt edes aamu seitsemää :-D

Tänään laitoin tilin sileäksi Hollisterille ja Abercombie&Fitchille, joissa oli kaikki vaatteet -40%, Victorias Secretille, josta ostin parit rintsikat ja Michael korsille meni 466$... Mutta olen todella tyytyväinen ostoksiin :-) Piti vielä ostaa Uggit, mutta finanssipuoli ei antanutkaan periksi :-( no, onneksi mulla on suht uudet harmaat Uggit ja joulun jälkeen voi alesta katsella toisia ihan Suomesta.

Tälläinen kasa tavaraa pitäisi matkalaukkuun mahduttaa. Tuossa tosiaan outlet-ostoksetkin :-) Kuten viime postauksessa lupasin, kuvaan ne kun pääsen Suomeen. Multa on myös toivottu sitä Naked Truth-postausta (sori, poistin vahingossa sen kommentin), ja toteutan senkin Suomeen palattuani kun on käytössä kunnon kamera :-)
 

 Kundit on salilla ja pelaamassa golfia, joten kämppä on taas hetken omassa käytössä. Nyt ajattelin suunnata kylpyyn ja illalla tehdään jotain. Sunnuntaina onkin jo ennen kolmea päivällä lähtö kentälle ja kohti Suomea :-( Voisin niin jäädä tänne vielä pidemmäksikin aikaa!

7 kommenttia:

 1. Odotan kyllä innolla päästä näkemään mitä noista kasseista paljastuukaan :)

  VastaaPoista
 2. Oho, oot tainnut tehdä mielettömän kivoja ostoksia!

  VastaaPoista
 3. Hei muuten asiasta kukkaruukkuihi, haetaanko teijän myymälään vielä vtyöntekijää?

  VastaaPoista
 4. Onks sul oikeesti joku shoppailuriippuvuus?

  VastaaPoista
 5. Haha voi eii, innolla odotetaan kyllä täälläkin ostospostausta! :D Paljon sulla meni yhteensä tolla reissulla rahaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tonnin luokkaa shoppailut ja syömiset yms yhteensä. Mutta tein paljon kalliimpia ostoksia, jotka ovat täällä halvempia kuin suomessa :-)

   Poista
 6. Heeei olen itse lähdössä jenkkeihin joulukuun puolivälin tienoilla, satuitko katsomaan yhtään kuinka paljon UGGit siellä päin maksavat? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela