Naked truth

tiistai 27. marraskuuta 2012

Heh, meinasin ajatuksissani kirjoittaa otsikoksi The ugly truth :-D Multa toivottiin sekä halusin itsekin osallistua Tyyliä metsästämässä-Veeran Naked truth-haasteeseen. Nappasin äsken kuvat itsestäni meikittömänä ja ripset huomista ripsihuoltoa odottavina. (Tästä löytyy reilu kuukaisi sitten nappaamani kuva itsestäni ilman meikkiä ja ripsienpidennyksiä)
  
"Toivoisin meidän bloggaajien pystyvän taistelemaan sitä ilmapiiriä vastaan, jossa sallittua on vain virheettömyys. Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen. Sillä niin täydellisesti kuin se välillä unohtuukin, niin kultturissamme vallitseva kauneusihanne on useimmiten melkoisen rakentamisen ja kuvankäsittelyn tulos."


Tälläisenä minut nähdään useimmiten "alastomana" eli ilman meikkiä ja hiukset vain suihkun jälkeen kuivattuina ilman mitään suoristusta. Nyt vielä silmien alla komeilee todella tummat silmänaluset jet lagin ja pitkän lennon tuloksena. Kulmakarvoja mulla ei ole nimeksikään, poskissa näkyy hieman aknearpia ja iho punoittaa varsinkin ylähuulen ja nenänpään alueelta. Osaan olla ilman meikkiä julkisilla paikoilla ja tänäänkin olin koulussa ja kaupoilla ilman meikkiä ja tukka ponnarilla. Kuitenkin meikki tekee itsevarmemmaksi ja olon huolitellummaksi. En tunne olevani kaunis meikittä, mutta kyllä tämä naama menee.

En käsittele omia kuviani valotusta ja toisinaan finnin poistoa enempää. En minä "oikeasssa elämässäni" muutu sen paremmaksi, vaikka kuviani kuinka blogiini ja muihin sosiaalisiin medioihin käsittelisin. Olen kaukana ihanneminästäni, mutta kelpaan tälläisenä tähän maailmaan. Mulla on rakkaita ihmisiä ympärilläni, olen onnellinen ja toisinaan tunnen itseni kauniiksi ja itsevarmaksi muutamasta liikakilosta ja vatsamakkarasta huolimatta. Miksi pitäisi alkaa parantelemaan itseään negatiivisten kommenttien saattelemana? Tärkeintä on, että kelpaa itselleen. Ihmiset, jotka painavat sinua alas ja tekevät olosi huonoksi, eivät ole sinun arvoisiasi.

Laitoin muuten pienen haasteen facebook-sivulleni. Käykää osallistumassa, jos haluatte. Palkintona yhdelle arvotulle osallistujalle on pieni Victoria's Secret kosmetiikkapaketti :-)

Nyt alan purkamaan matkalaukkuja. Voipi olla ettei tänään muuta postausta tule, koska ajattelin käydä samalla vaatekaappeja kirpparia ajatellen läpi ja mennä salille illalla piiiiitkästä aikaa. Huomenna palailen viimeistään :-)

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunishan sä olet! Varmasti kukaan muu ei olis noin kriittinen sun ulkonäöstä.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että lähdit tähän mukaan. :) Itse sitä on kriittisin ja näkee ne pienet virheet, joita toiset eivät huomaa. Nätti olet.

  VastaaPoista
 3. hyi et tosiaan oo mistään kauneimmasta päästä ilman meikkiä.

  VastaaPoista
 4. mun mielestä jokainen saa olla ja pitääkin olla erilainen ja oma itsensä. Se että jokainen on oman näköinen ja nimen omaan erinäköinen ei pitäisi olla kellekkään ongelma. Jokainen on jonkun mielestä kaunis! Ehkä yllä oleva ilkeä anonyymi ei vain tiennyt tätä asiaa ja ilmasee itsensä väärin tai huonolla tavalla yleensäkkään. Toivotan sinulle hyvää jatkoa! :) - girl 14

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela