Ilmoitus/Koruja Heposta ja 50e lahjakorttiarvonta

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Moikka! *Heppo.fi lisäsi tänään valikoimaansa myös koruja. Merkit ovat laadukkaita ja sieltä löytyy varmasti jokaiseen makuun jotain :-) Ensi-illan kunniaksi kaikista koruista saa alennusta 15%. Lisäksi koodilla 7tPqpGnK32 saa 20euroa alennusta yli 50euron vapaavalintaisesta tuotteesta ja koodi käy muihinkin kuin koruihin. Alekoodi on voimassa 19.12. asti.

Keräsin muutamaan kollaasiin omia lemppareitani naisten mallistosta


Sain Hepolta arvottavaksi yhden 50euron lahjakortin ja lahjakortin arvontaan voi osallistua kommenttiboksissa kertomalla mikä on tärkein korusi ja miksi. Arvonta loppuu ensi sunnuntaina 2.12. ja muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi :-)

77 kommenttia:

 1. Mietin kahen välillä, mutta päädyin kuitenkin guessin käsikoruun, minkä sain poikaystävältä 18v lahjaks (: Olin sitä pitkään toivonu ja sit se sen mulle hommas (: Koru on kaunis, kiva piristys moneen asuun ja samalla kuitenkin muistaa että se on rakkaalta ihmiseltä <3

  nasu.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Äiti-lapsikoru on tärkein ja syy siihen luonnollisestikin on se, että siinä lukee lapsieni nimet ja tavallaan ne kulkevat koko ajan mukanani :---)

  VastaaPoista
 3. tärkein koru on kultanen sydänriipus, vähän normaalia pitempi ketju ja söpö pieni sydän on just niin mun näkönen kun olla ja voi ! ninnu_g@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Rippilahjaksi saatu kaulakoru on tärkein koruni, koska sain sen mummoltani lähes kymmenen vuotta sitten. Mummoni menehtyi tänä vuonna, joten se kulkee tärkeissä juhlissa kaulalla. Onneksi mummollani oli erittäin hyvä maku!
  aurorah91@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mun tärkein koru on varmaan kaulakoru, jossa lukee mun nimi. Sain sen melkeen 7 vuotta sitten ensimmäiseltä poikaystävältäni. Vaikka poikaystävän kanssa tuli ero, niin korulla on silti edelleen tunnearvoa, se on ollut mukana niin monessa jutussa..

  kaksiyhdenhinnalla@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tärkein koruni on äidiltäni saama sormus, ja no siksi, että se on nimenomaan äidiltä :D

  sypa.blog@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Minulla on 2 tärkeää korua, ensimmäinen on kultainen kaulakoru, jossa on risti ja sydän ketjussa. Isäni on antanut rippiristin ja en nyt muista mistä olen sydämen saanut. En yleensä välitä kultaisista koruista, mutta tämä on ihana! Ja toinen on nomination käsikoruni, jossa on palasia, jotka ovat antaneet minulle tärkeät ihmiset :)

  piia.komulainen1@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Tärkein koruni on korsin kultainen kello jota olen käyttänyt kohta vuoden ajan lähes joka päivä. Suunnittelin sen ostoa yli 2 vuotta joten siksi se on minulle niin tärkeä :)

  eveliina--@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Tärkein koru on ehdottomasti äidiltä saatu, vanha kultainen kaulakoru. Riipuksena on kello, jonka saa halutessaan auki ja kannessa kaiverrettua kuviota ♥
  Pitikö tähän laittaa s-posti? No, laura-kinnari@hotmail.com =)

  VastaaPoista
 10. Miehen antama hopeinen sydänkaulakoru on tunnearvoltaan tärkein.

  maria_9403@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Mun tärkein koru on mun äidin luokkasormus. Ihan vaan koska se on äidin ja äiti on kiva.

  taika.sariola@gmail.com

  VastaaPoista
 12. sain äidiltäni valkoisen (joki)helmikaulakorun jonka lukko pahaksi onnekseni aukesi, kun olin vetämässä vessaa.. koru tippui pönttöön, ja huuhtoutui veden mukana ennenkuin kerkesin reagoida tähän mitenkään........"vesiputous" pöntössä loppu, ja multa pääsi pieni huutokohtaus. no ei oo uutta, et mulle sattuu tollasta ::D.
  olin surullinen, koska korulla oli myös äidilleni tunnearvoa, ei vain minulle.
  myöhemmin poikaystäväni osti mulle lahjaksi samanlaisen helmikorun. se on ehdottomasti mun lemppari.. ja sopii kaiken kanssa :)!

  kka-C@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. edesmenneen mummini koru, joka löytyi hänen asunnostaan hieman hänen kuoleman jälkeen. sain sen rippilahjaksi sitten, vähän niin kuin mummini antama lahja, vaikkei hän päässytkään juhliini <3

  nepsuu7@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Tärkein koruni on kasteristi, joka sain siis silloin kun minut kastettiin. Korua aloin käyttää vasta pari vuotta sitten, kun tajusin korun tärkeyden ja merkityksen! Nyt en enää voisi ollakaan ilman sitä.

  hennnahenna@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tärkein koruni on Kalevala Korun Lapin sormus ihan vaan siksi, että rakastan sitä. En edes muista, mistä olen sen saanut; olenko ostanut itse vai saanut lahjaksi.

  chaosf@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Mun tärkein koru on varmaan Lorukorulta sellainen ohut ja klassisen tyylinen käsikoru, jonka hankin siskoni kanssa yhdessä kun olimme kerran shoppailemassa. Ostimme samanlaiset, ja koruni muistuttaa mua hänestä kun näemme niin harvoin.. :-( Mutta koru on niin tyylikäskin, että yksinkertaisesti rakastan sitä :-)

  julia.kavander@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tärkein koruni on ohut kultainen rannerengas "nyöri" jonka sain kummiltani viime kesänä. Hän on minulle tärkeä ja muutenkin koru on todella sievä. ♥

  milja.parviainen@windowslive.com

  VastaaPoista
 18. kihlasormukseni! se on täydellinen, ihanan bling muttei liika, ja kaiverrus maailman ihanin <3


  mia_3110@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Tärkein koruni taitaapi olla hopeiset pienet napit timanteilla, jotka olen saanut vuosia sitten poikaystävältäni joululahjaksi. Ne ovat minulla korvissa lähes päivittäin :)

  VastaaPoista
 20. Ja sähköpostihan se sitten unohtui tuosta tietenkin. Eli tärkein koruni on nuo hopeiset korvikset, jotka sain poikaystävältä.

  Sähköposti:

  doriss.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Muistan aina kun pienenä olin mummun kanssa, niin pyöritin sen sormessa sellasta sormusta jossa oli iso kivi. Ei siis timantti, vaan joku hiottu toffeen värinen kivi :) Se on ainoo asia minkä toivoin saavani kun mummo kuoli. Se sormus on mulle niin tärkee, etten uskalla edes käyttää sitä, ettei se vaan huku.

  roosa.arela(ä)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tärkein koruni on tällä hetkellä hopeinen ketju, jossa on "B-kirjain" riipuksena. Kannan sitä joka päivä, koska olen saanut sen poikaystävältä ja "B" on hänen etunimensä ensimmäinen kirjain. Koru pitää hänet aina lähellä. <3
  Sähköpostini: nallutin@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Mun Guessin kello on kaikkien korujen yläpuolella :D Rakastuin heti kun sen näin ranteessani ekaa kertaa1 Siitä katson tietty kätevästi kellonajan ja se on upea asuste asuun ku asuun :)

  VastaaPoista
 24. Joo unohin itsekin sen sähköpostin :D iina.rissanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Mulle tärkein koru on poikaystävältä rippilahjaksi saatu kaulakoru.
  Tai vaihtoehtoisesti kummitädin kanssa valittu valkokultainen rippiristi. Vai sittenkin hopeinen norsu-kaulakoru, jonka sain vauvana..? ;-)

  jettapeipi@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Tärkein koruni on ensirakkaudeltani saamani sydänkaulakoru, vaikka siitä välillä tuleekin ikäviä muistoja mieleen, päällimmäisenä se kuitenkin muistuttaa niistä hyvistä hetkistä :)

  berrywillow@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Tärkein koruni Kalevan siivet-käsikoru, jonka olen saanut äidiltäni rippilahjaksi. Äiti on tärkein ihminen elämässäni. Koru on yksinkertainen mutta todella kaunis.

  Korun tarina:
  Siipien suojassa on turvallista kulkea. Lapselle enkelin siipien suojelu on erityisen tärkeää. Pienokaiselle koru toivottaa hyvää matkaa sekä muistuttaa aina, kuinka ainutlaatuinen hän on. Siipien voima kannattelee elämän kaikissa vaiheissa. Iloissa, suruissa ja elämän suurissa muutoksissa Siivet-sarjan herkät korut antavat turvaa ja onnea.

  jenwaa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Tärkein koru taitaa olla vihkisormukseni.
  (hanna8201@luukku.com)

  VastaaPoista
 29. Tärkein koruni on nomination rannekoru, koska siinä on tärkeiden henkilöiden antamia paloja ja se kiteyttää aika hyvin elämäni :)

  jenppu92@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Rakkain koruni on nomination rannekoru, koska siinä on rakkailta ihmisiltä saatuja paloja. Se myös tiivistää elämäni aika hyvin :)

  jenppu92@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Tärkein koruni on kuolleen mummani sormus, jonka hän on saanut 16-vuotiaana. Sormus on niin pieni että se mahtuu vain pikkurilliini ja siinä on sininen kivi :)

  annaleena-@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Tärkein koruni on kaulaketju jossa on rippiristi, puolikas sydän, Lapista huuhdotusta kullasta tehty enkeli. Risti tuo turvaa, enkeli suojelee ja sydän pitää avomiehen ja lapsen lähelläni aina<3 Laitan korun aina kaulaan, kun menen jonnekin yksin, ratsastuskilpailuihin ja esim. työhaastatteluun. Se on onnenkoruni!

  Janina.tolvanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 33. Vihkisormukseni ymmärrettävistä syistä ;-)!

  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 34. lempparini on kultainen rauhanturvaaja leijona riipus, se on aina kaulussani,Sen oon saanu kosovasta siellä työskentelevältä rauhanturvaajalta :)

  Noora_1990@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Rippilahjaksi saatu kultainen timanttisormus äitiltä, jonka sisäpuolella kaiverrus.:)
  julia.golovkina@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Minulla on niin paljon tärkeitä koruja, etten osaa valita vain yhtä. On äidiltä maailmalle lähtiessäni saama sormus, poikaystävän ekana lahjana antama Hello Kitty -zirkoniakaulakoru, ihka ensimmäinen hopeinen kaulakoruni jonka taisin saada joskus seitsenvuotislahjaksi... Näitähän riittää (:

  ine_91@msn.com

  VastaaPoista
 37. Tärkein koru on kaulakoru, jonka kaappasin isältäni itselleni. Pienenä kun isä muutti pois, löysin sen hänen yöpöydältään ja pistin säilöön. Jatkuvasti kaulassa.
  Kertoo että vaikka mitä tapahtuis, rakkaus ja muisto säilyy.

  riiajarvinen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 38. Kaikista tärkein koruni on sellainen, joka majailee valolta suojattuna piilossa eikä ole koskaan käytössä. Ei se kyllä käyttöä kestäisikään. Kyseessä on joskus mummolta pienenä lapsena saatu koru. Kultainen kukka hopeisilla kivillä, joista neljä on irronnut. Oiva osoitus siitä, että miten rihkamakin voi olla itselle arvokasta. Toi on ainut fyysinen esine, joka mulla on muistona mummosta. Vaikka sen rahallinen arvo on mitätön, niin mulle se on paljon tärkeämpi kuin yksikään noista jalometallisista koruista, mitä mulla on. Se koru kuvaa mulle rakkautta ja siinä on kaikki ne vähäiset muistot mitä mulla mummosta on. Se on ollut mulla lähes aina, oon saanut sen tosi nuorena enkä edes muista koko tilannetta tarkasti.

  Tavallaan tuo riipus kuvastaa mua itseäni. Osia puuttuu, kuten puuttuu mustakin. Tunnen olevani hyvin rikkinäinen, kuten on tuo korukin. Mä olen joskus miettinyt, että liimaisin siihen nuo neljä puuttua kiveä, mutta ehkä tuon korun ei kuulu ollakaan täydellinen, kuten ei kuulu munkaan.

  anu.ko[at]windowslive.com

  VastaaPoista
 39. Kaikista tärkein koruni on kultainen kaulakoru, jossa roikkuu pieni aito helmi ja pala kultaa yhdessä. Olen saanut sen isoäidiltäni ja se on ollut minulla syntymästäni asti. Isoäitini kuoli puolitoista vuotta sitten, jonka jälkeen koru on ollut minulle erityisen tunteikas muisto hänestä.

  eevee___@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Ainoo koru, mikä on ollu mulla pisimpään ja mistä tykkään edelleen vähintään yhtä paljon kun sillon kun sitä toivoin rippilahjaks :) kyseessä on Kalevalan Vanamo-rannekoru, yksinkertanen, mutta kaunis. Ja sain sen mun rakkaalta kummitädiltä :)

  maisa.valento@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Tärkein on läheiseltä saatu hopeinen kaulaketju, joka sopii kaiken kanssa ja onkin jatkuvasti kaulassa :)
  veeaveea@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Tärkein on äidiltä saatu valkokultainen sormus. Se on niin kaunis ja siinä on niin paljon tunnearvoa mukana<3
  veequ@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Tärkein ehdottomasti Eräältä Herralta saatu käsikoru... :)

  kissaamma@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Tärkein koruni on hammaskoru. Sain sen 14-vuotiaana, ja vielä melkein 2-kymppiseksi se on pysynyt paikallaan :) hymyilen paljon ja monet sanovat että hammaskoruni on siisyi ja esim. poikaystäväni huomasi sen heti :)

  anette.laine@hotmail.com

  ps. moi miksu!!! :) käytin sun antamaa glitterpantaa spinningissä... ;)

  VastaaPoista
 45. Tärkein koruni on kihlasormus, joka on jo reilun vuoden vasemmassa nimettömässäni majaillut. Se muistuttaa rakkaimmasta ihmisestä silloinkin, kun hän ei ole paikalla ja tämä koruhan on ainut, joka saa aina olla ylläni/sormessani.

  niina_halme@luukku.com

  VastaaPoista
 46. Tärkein on mammaltani perintönä saatu käsikoru :) sillä on tunnearvoa ja se on yksinkertaisen klassinen.

  saaganen@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Tärkein koruni oli edesmenneeltä isoäidiltäni saatu kalevala kaulakoru.
  Harmittaa kun koru katosi kylpylämatkalla kuin tuhka tuuleen.
  Samanlaista korua ei enää mistään saa, mutta se oli minulle kuitenkin tärkein koru.

  mirva.hirvi@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Tärkein on ukilta saatu kultainen risti koru :)
  Karkkikukka2@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Tärkein koru on rippilahjaksi saatu kultainen risti vaaleanpunaisilla timanteilla :)

  criiny@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Tärkeimmät koruni ovat desing Paula Nummelan hopeakorut, koska olen saanut lahjaksi ne jo edesmenneeltä ja niin rakkaalta mummoltani ja muistan kun hävitin rannekorun kuinka mun sydän itki verta silloin ja vieläkin :(

  riinat86@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Tärkeimmät koruni ovat desing Paula Nummelan hopeakorut, koska olen saanut lahjaksi ne jo edesmenneeltä ja niin rakkaalta mummoltani ja muistan kun hävitin rannekorun kuinka mun sydän itki verta silloin ja vieläkin :(

  riinat86@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Tärkein koru on äidiltä joululahjaksi saatu kultainen kaulakoru jossa roikkuu avattava sydän.

  riina.kihlamo@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Tärkein koruni on äidiltä saatu valkokultainen sormus jossa aito timantti. Hän itse sai sen 17 -vuotiaana silloiselta poikaystävältään lahjaksi. Sormukseen on lisäksi kaiverrettu tämän silloisen poikaystävän nimi sekä päivämäärä, jolloin äiti sen sai. Se on yksinkertaisuudessaankin niin kaunis :)
  En lähe ikinä mihinkään ilman sitä sormusta, aina kädessä, muuten oon ihan hukassa!

  tea.selin@liiketalousopisto.fi

  VastaaPoista
 54. Tärkein koru on lahjaksi saatu Espritin rannekello :)

  mirka_1993@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Tärkein on ehdottomasti mun JetSet-kello! Ilmankin sitä kattelen silloin tällöin rannetta ja sitten tulee orpo olo kun ei näe sitä kelloa. :D

  esssimoi@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Tärkein koruni on varmaankin Nomination rannekoruni. Vaikka se on jo melkein kaksi vuotta vanha, siinä olevat palat tuovat niin paljon hyviä muistoja mieleen palojen antajilta, että se kulkee aina kädessäni :-)

  lii.sah@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Mun tärkein koruni ehkä on mun mummoni äidin pitämi turkoosilasi/-kristalli riipus. On aika mageeta nähdä se valokuvassa mummoni äidin kaulassa roikkumassa joskus 1920-luvun alkupuolella. :)

  VastaaPoista
 58. sposti unohtui: millamainenblogi @ gmail.com

  VastaaPoista
 59. Mulle tärkein koru on ehdottomasti kihla- ja vihkisormukset!<3 ei kait siihen perusteluja tarvii ees?

  VastaaPoista
 60. Rippiristini. Kuulostan varmaan ihan toopelta, mutta mulle tulee aina parempi olo se kaulassa. :) Lisäksi se on myös kauniisti muotoiltu, eikä ole ihan se perinteinen malli.


  noorakkk@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Tärkein koruni on hopeanvärinen sydämenmuotoinen kaulakoru, johon on laserkaiverrettu esikoistyttöni kuva. :)

  elamanielaimet12@gmail.com

  VastaaPoista
 62. tärkein koruni on sormus jonka sain poikaystävältäni 2 vuotta sitten joululahjaksi:) pidän sitä joka päivä ja se on niin ihana, kaunis ja täynnä timantteja:) + sillä on erittäin paljon tunnearvoa.
  niiina-@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Minulla on näitä koruja on kaksi, molemmat kaulakoruja.

  Ensimmäinen on DFJ Collectionin hopeinen pyöreä amuletti,johon on kaiverrettu "angel". Sain sen äidiltä 18-vuotias lahjaksi.
  Toisen poikaystäväni osti vuosipäivälahjaksi. Se on hopeinen pyöreä laatta,jonka keskellä roikkuu pieni,vaaleanpunainen,timanttinen sydän.

  Molempien korujen täytyy olla aina kaulassa. En osaa olla ilman niitä :)

  jensavii@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Rakkain koruni on isäni rippiristi. Se ei ole perus rippiristin näköinen, vaan vähän isompi ja nyt jo kivasti kulunut vanhan/arvokkaan näköiseksi. :p
  jenmalinen@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Tärkein koruni on rannekoru turkooseissa helmillä jonka poikaystäväni toi tuliaiseksi Kroatiasta. Tykästyin siihen heti:)
  veera.ovaska@luukku.com

  VastaaPoista
 66. Tärkein koruni on ehdottomasti äitini aikanaan Karibialta tuoma kaulakoru. Kaulakoru on tehty pienistä simpukoista jotka on maalattu erivärisiksi. Koru on jo aikapäivää sitten jäänyt pieneksi, mutta sillä on niin paljon tunnearvoa etten voisi siitä ikinä luopua.

  inta91@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Tärkein koruni on kalevalan sormus, jonka sain poikaystävältäni joululahjaksi.
  Siitä tuli niin tärkeä siksi, että hän oli kerrankin kuunnellut mitä haluaisin ja minkä värisenä, ja luulin hänen ostaneen mulle uuden korun napaan, mutta kun paketista paljastuikin tuo sormus, niin rupesin ihan järkyttävään huutoparkumiseen. :D Siitä parkumisesta ei meinannut tulla loppua mitenkään... :D
  iilona-@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Perintösormus joka on kulkenut suvussamme jo vuosikymmeniä! :)

  mona.skarp (a) gmail.com

  VastaaPoista
 69. Tärkein koruni on isomummoltani perintönä saatu aito helmikaulakoru :) Paljon käytetty ja tykätty!

  ssllla@wippies.com

  VastaaPoista
 70. Tärkein koruni on nimiriipukseni.

  kristaeaalto@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Tärkein koruni on kihlasormus, ei varmaan tarvitse selittää miksi? :)

  karoliina_ahonen@luukku.com

  VastaaPoista
 72. Tärkein koruni on kihlasormukseni.

  kimberlyy_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Kalevalan vanamosarjan kaulakoru, jonka sain ylppärilahjaksi.

  maya87(a)netti.fi

  VastaaPoista
 74. Tärkein koruni on vihkisormus. Syytä ei varmasti tarvi selitellä sen enempää! :)

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Tärkein koruni on ehdottomasti kihlasormukseni, joka on yksinkertainen ja kaunis eli täydellinen ja jonka kihlattuni osasi ihan itse minulle valita :)

  reijaleppanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Poikaystävältäni saamani eka joululahja; niiiiiin miun tyylinen hopea kaulakoru sydämellä, joka on täynnä kirkkaita kiviä. Ja oltiin seurusteltu vasta 2 kuukautta! <3 Vielä nytkin monen vuoden jälkeen käytän tuota korua ihan liikaa :) elli92@msn.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela