:-(

perjantai 30. marraskuuta 2012


Oon niin rikki. Aamulla jätin avaimet töihin lähtiessä sisälle, töissä oli inventaario ja päivä venyi melkein kymmentuntiseksi, kotiin päästyä nukahdin saman tien ja nukuinkin melkein pari tuntia. Heräsin kamalan kuumeiseen ja pahaan oloo ja kuumemittari näyttikin vähän päälle 38astetta. Oli pakko soittaa töihin ja perua huominen työvuoro. Vihaan olla poissa töistä ja olen muistaakseni vain yhden päivän ollut poissa nykyisestä työstä sairaana olemisen vuoksi. Vedän mieluummin itse puolikuntoisena työvuoron läpi kun laitan jonkun tytöistä viettämään vapaapäivää töihin. Vähän tyhmäähän tuo on, mutta en voi mitään huonolle omatunnolle jos en pääse töihin.

Nyt iltaa kohden olo on pahentunut ja tekisi mieli vain itkeä jossain nurkassa, koska sattuu joka puolelle kehoa ja olen todella väsynyt. Lisäksi harmittaa kun kotona on ihan kamala kaaos, kyynärvarret on tosi jumissa ja kipeät tiistain salin takia, pari koulujuttua piti tehdä tänään illalla, pitäisi kuvata ja tehdä niistä jenkkien ostoksista postaus, kattoa kirppiskamat ja haluisin vaan päästä erään henkilön kainaloon. Parempi kait vain ottaa pari särkylääkettä ja alkaa nukkumaan. Jospa huomenna olisi parempi päivä.

10 kommenttia:

 1. Mulla on ihan samanlainen työmoraali ja omatunto töiden suhteen kuin sullakin :) Olen ollut hieman päälle vuoden nykyisessä työpaikassani enkä kertaakaan ole joutunut olemaan pois sairaana olemisen takia. Kerran olin liiankin puolikuntoisena töissä, mutta mieli käski vaan jatkamaan ja olo parani parin päivän aikana :) Välillä voisi kyllä relata ja olla pikkuflunssan takia pois, mutta ei vaan pysty! :D Olen ylpeä siitä, että oon kasvanut vastuuntuntoiseksi juurikin työnteon suhteen. Liiallinen rahankäyttö jne. on sitten ihan eri asia, mutta ainakin mä ansaitsen rahani raatamalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että menee kipeänä töihin, ei kerro mitään vastuuntunnosta työntekijänä eikä työmoraalista. Päinvastoin! Eihän kukaan laita kipeää lasta tarhaankaan. Lähes samalla tavalla ne pöpöt leviää työpaikallakin.

   Poista
 2. Itsellä on aina ollut vähän samanlainen homma jos on sairaana ettei tekisi mieli olla pois koulusta tai töistä ja viimeisillä voimillaan on aina raahautunut liikkeelle.

  VastaaPoista
 3. I feel you, mulla on ollu ihan paska viikko :( Eiköhän se tän päivästen pikkujoulujen myötä parane! Ja nyt parantelet ittes kunnolla etkä ainakaan stressaa tätä blogia, me ymmärretään kyllä! :)

  VastaaPoista
 4. Älä liikaa stressaa kouluhommista tai ainakaan blogista! :) Eihän sille kipeydelle mitään voi.. Hoida itsesi vaan kuntoon ja sitten voit alkaa miettimään ostosten kuvailuja ym. Pikaista paranemista, toivottavasti on jo parempi olo!

  VastaaPoista
 5. Kuinka fiksua on sitten mennä töihin tartuttamaan työkaverit ja asiakkaat? Valoja päälle.

  Kipeänä ollaan kipeitä ja kotona lepäämässä, ei puolikuntoisina töissä. Todennäköisesti vain pitkität sairauttasi sen sijaan, että se voisi sillä parin päivän lepäämisellä mennä ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoh. Eiköhän näin kuitenkin tee aika pirun moni. ;)

   Poista
  2. Mutta totuuksiahan se Ella puhelee. Pahempi juttuhan se on tartuttaa työkaverit, kuin että on pari päivää lepäämässä.

   Poista
 6. Onkos sulla jotain uusia mies-juttuja mitä et täällä kertonut vai kelpaisiko jenkkipoitsun kainalo? ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela