21/11

torstai 22. marraskuuta 2012

Moikka! Käytiin tänään NC:n Mebanessa Tanger Outletissa, jossa oli ihan tarpeeksi liikkeitä pikaiselle käynnille. Kaupat meni jo kuudelta tänään kiinni, koska on loma-aika. Pari tuntia meillä onneksi oli aikaa ja kerkesi juuri sopivasti kiertää tärkeimmät paikat :-)

 Tänään oli ihan täydellinen sää. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja pystyi hyvin lähtemään pelkässä neuleessa ulos. Porukkaa näkyi aamupäivällä jopa pelkässä t-paidassa ja fartkuissa ulkona. Ihana kun aurinko on paistanut täällä joka päivä, joten saa vähän kerättyä D-vitamiinia Suomen talven varalle :-)
 
 Käytiin ennen outletiin lähtöä yhdessä eläinkaupassa, josta tarttui mukaan 100taalalla kaikkea :-D Okei, äidin trimmiterä maksoi 35$ mutta muuten tuli ostettua koiralleni pipsalle takki ja pari kaulapantaa sekä kotiin äidin puudeleille jouluinen ihanan värinen lelupaketti. Olisi tehnyt mieli ostaa kaikkia ihania piparkakku- ja tinasotilasvaatteita koirille, mutta hillitsin itseni, koska koirat ei ulkovaatteita lukuunottamatta oikein innostu vaateleikeistä omaa Pipsaa lukuunottamatta.
En nyt jaksanut alkaa kuvaamaan pokkarilla näitä ostoksia, mutta kuvaan ja esittelen kaikki kotiin päästyäni :-) Joten tässä pienet sneak peekit

Nyt alan katsomaan leffaa ja aikaiseen nukkumaan. Väsyttää ihan kamalasti. Huomenna onkin kiitospäivä ja yöllä shoppailemaan Black Fridayhin. Pelottaa jo valmiiksi, kuinka paljon tulee olemaan ruuhkaa :-D

13 kommenttia:

 1. Toivottavasti sulla on ollu mahtava reisssu!! Oon niin kateellinen kaikille, jotka on kayny Jenkeissa lomalle, silla talla hetkella haluaisin sinne ite ihan kauheasti :-D

  VastaaPoista
 2. d vitamiini ei varastoidu

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Keskimäärin yhden viikon etelänloman aikana auringon avulla ihon pintakerrosten alla muodostuneesta D-vitamiinista riittää varantoja seuraavan n. 3kk ajaksi. Että kait se sinne jotenkin varastoituu????? Toki tarvitaan kalsiumia, jotta se imeytyy elimistöön, sen vuoksi maitoonkin on lisätty D-vitamiinia. Kato vaikka siitä purkin kyljestä.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa siltä että siellää on mukavaa!;) Olisi kia tietää mitä kautta jenkkeihin pääsee opiskelemaan esim.jenkkipojusi suomesta? Olisko siitä mahdollista saada joskus postausta? Kiinnostais kovasti miten ihmiset päätyy sinne?
  Miten sä olet muuten itse viihtyny, shoppailujen lisäks? Tuntuuks hyvältä olla siellä, millasia ihmisiä? Miten sä asut siellä kämpässä? Huoneessa vai sohva-majoituksena? Olisko perinteisestä jenkki-opiskelijakämpästä saada kuvia? Mites teillä muuten menee pojan kanssa? Kaveripohjalla edelleen vai onko tullut "varmuutta" tullut asioista? Kauan sulla olikaan reissua jäljellä? Lähtisitkö uudestaan? Millasella alueella asutte? Ps.Oot ihana!<3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi 10:41> D-vitamiini VARASTOITUU, toisin kuin väitit, sillä se on rasvaliukoinen. Pidä turpa ummessa, kerta et asioista mitään tiedä.

  On se jännä miten vaan haukkumisen vuoksi pitää tänne tulla laukomaan jotain muka nokkelaa.. Huoh.

  VastaaPoista
 6. Onnee Black Fridaylle, se on iha hullua! Ku asuin jenkeissä, nii menin kyseisenä yönä erääseen isoon outlet kylään ja kyllähän sitä porukkaa oli. Piti parkkeerata varmaan kilometrin päähän kyseisestä kylästä ja kaikki (160) kauppaa oli iha tukossa. Mutta oli kyllä halpaa! Vanssin kenkiä 15 dollaria kipale ja sitä rataa..

  Ota kaikki irti ;)

  VastaaPoista
 7. Paljon maksoi noi Raybanit? Oon lähössä ens kuussa ni ois kiva tietää vähän ees kuin paljon?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 200taalaa kun noi on isommilla linsseillä ja polarisoidut :-)

   Poista
 8. D-vitamiini on kyllä vesiliukoinen.. ylläoleville siis tiedoksi:) eli ei varastoidu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://fi.wikipedia.org/wiki/D-vitamiini tässä sulle vähän faktaa D-vitamiinista! Heti ensimmäisessä lauseessa sanotaan sen hyvin selkeesti olevan RASVALIUKONEN!

   Poista
  2. "Rasvaliukoisiin vitamiineihin luetaan A-, D-, E- ja K-vitamiinit. Toisin kuin vesiliukoiset, eli B- ja C-vitamiinit, rasvaliukoiset vitamiinit keräytyvät elimistöön."

   Poista
 9. D-vitamiini ei todellakaan oo vesiliukoinen vaan rasvaliukoinen eli se varastoituu elimistöön.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela