14h lähtöön

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Moikka! Tulin hetki sitten töistä ja nyt pitäis pakkailla. Mä oon ihan hukassa, että mitä pakkaan mukaan. Se kaupunki mihin meen on pieni paikka, joten ei pääse vaatekriisin iskiessä minnekään isolle ostarille shoppaamaan :-D Ja muutenkin siellä kuulemma porukka vetää bileissä farkut-teeppari -linjalla, eli aika erilaista kuin Suomessa. Joten en kuulemma mitään hienoja vaatteita tarvitse mukaan. Mennään kyllä Jenkkiksen kanssa yhteen isoon ostariin shoppaamaan heti kun tuun, koska olen kolmelta päivällä perillä ja perjantaina ja lauantaina on kuulemma bileitä. Eli ihan hyvä, että mennään torstaina heti shoppaamaan vaikka voikin olla aika pannu jumissa pitkästä lennosta :-D

Tärkeimmät on onneksi hankittu, eli kundien suomitulkkarit :-D En muista mainitsinko, mutta tulen asumaan Jenkkiksen ja hänen kahden miespuolisen kämppiksen kanssa sen 10päivää. Plus musta meinataan tehdä kotiorja, joten peukku sille! Lisäksi mua vähän jännittää. En tunne ketään muuta, kuin Jenkkipojan ja muutenkin kun pitää melkein kaikille sen kavereille puhua englantia ja muutenkin, että millaista porukkaa siellä on ja tykkääkö ne musta. No, onneksi ainakin itse oon positiivisin mielin ja toivon tutustuvani moniin uusiin ihmisiin :-)

Mutta nyt pakko siivota ja pakata. Vaari tulee hakemaan mut puoli kuudelta aamulla, joten pitäisi olla pää tyynyssa aikaseen. Päivittelen viimeistään aamulla jotain pikaista kentältä ja otan iPadin matkaan mukaan sekä saan lainata läppäriä tarvittaessa, joten postauksia tulee koko matkan ajan :-)

16 kommenttia:

 1. Puhuuko jenkkis siis suomea?:)

  VastaaPoista
 2. oii onpa jännää, hyväää matkaa! muista ottaa paljon kuvia ja tee sit iso postaus viimeistää ku tuut takasin:)

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa :)♥ sano terveisiä jenkkikselle meiltä lukijoilta (;

  VastaaPoista
 4. Pidä hauskaa! Olet ansainnut lomaa:)

  - Alice

  VastaaPoista
 5. Oikein ihanaa matkaa sulle :) nauti joka hetkestä. Jään mielenkiinnolla odottamaan postauksia matkastasi. Totta kai olis kiva, jos paikan päältäkin voisit jotain kuulumisia kirjoittaa.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa matkaa! Nautihan meidänkin puolesta! :-)

  VastaaPoista
 7. Hauskaa matkaa ja räpsi paljon kuvia! :)

  VastaaPoista
 8. Hyvää matkaa!:) Ole varovainen ruisleivän kans tullissa-viljatuotteita ei katsota hyvällä...

  VastaaPoista
 9. Aarrr jallua, jes!!! :--D Asun ite nyt Saksassa au pairina ja sisko oli täällä viikonlopun vierailemassa, pyysin jallua, ei kuulemma muistanut. #€%&!?"

  VastaaPoista
 10. oon niin kateellinen sulle ! :D pidä hauskaa :)

  VastaaPoista
 11. Hyvää reissua! Mä hokasin heti jallupullon!

  VastaaPoista
 12. Todella hyvää reissua :) Hieman olen kyllä kateellinen :D


  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela