13/11

tiistai 13. marraskuuta 2012


Moikkamoi! Tulin hetki sitten kotiin koulusta ja laitattamasta ripsien pidennykset takaisin silmiin :-) Oli ihana pitää kuukauden verran taukoa ripsistä, mutta vitsit on nää kyllä ihanat turhakkeet! Jennalla on muuten tarjouksena marraskuun uudet ripset 70e, joten saa todella edullisesti ripset kuntoon vaikka pikkujouluihin.

Otin eilen Nordean ePossu sovelluksen käyttöön ja olin äsken kotiin tullessa ihan innoissani, kun olin 9e säästänyt säästötilille :-D Harmi vaan, että se on omaa rahaa käyttötililtä, mutta silti. Eli joka kerta kortilla maksaessa tililtä siirtyy haluama summa esimerkiksi säästötilille, jos tilillä on enemmän kuin itse asettama vähimmäissumma rahaa. Saan kyllä nettipankista siirrettyä säästötililtä käyttötilille rahaa vaikkei mulla korttia sille tilille ole, mutta tuleepahan sinnekin vähän jemmattua rahaa ja aina yritän sieltä siirtämistä välttää. Aika huonoin tuloksin, kuten kuvasta voi huomata :-D Tapana on aina esimerkiksi palkan tullessa siirtää tietty summa rahaa sinne, ettei käytä kaikkea heti ja jos säästän jotakin varten, laitan rahat sille tilille.
 
Muita jotka ottivat/suunnittelevat ottavansa tuon ePossun käyttöön? :-)

Nyt pitää alkaa siivoomaan. Ajattelin myös aloittaa jo pakkaamisen, koska huomenna olen puoli kuuteen asti töissä ja lento lähtee torstaina klo 8 aamulla. Onneksi olen jo ESTA-lomakkeen ja matkadokumentit tulostanut, hakenut reseptit paperiversioina varmuudeksi mukaan, vaihtanut taaloja, etsinyt adapterin ja hankkinut Survival kitin pitkälle lennolle :-D Eli pakkaamista vaille valmis matkaan.

6 kommenttia:

 1. mäkin avasin ton säästötilin kun käytän päivittäin tosi useesti korttia niin tollahan saa kätsysti säästöön!

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut tuosta! Vielä kun se löytyisi osuuspankilta, niin ottaisin heti käyttöön. =)

  VastaaPoista
 3. http://inhimillinenturhamaisuus.blogspot.fi/2012/08/jc-look-like.html
  miten noi on kestänyt? Äiti ei oo suostunu tilaa noita mulle, koska toi nahka jatkuu tonne alas asti ja se epäilee, että se menee heti pilalle jos vähänki märällä säällä kävelee. Vai ootko ees kävelly niillä sellasella säällä :D

  VastaaPoista
 4. Jos asuisin Hyvinkäällä niin voisin taas pitkästä aikaa laitatuttaa ripset, alkanut epäilyttää neuLashin käyttö...eikä se mulla enää oikeen toimikaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ni, sun innoittamana varasin ajan Olet ihana!:an pidennykseen. :D Siellä kun sama tarjous. :D

   Poista
 5. Ite laitan aina iskäni toiselle tilille säästöön rahaa :) hyvin siellä säilyy! ollaan myös poikaystävän kans otettu käyttöön säästötili johon molemmat laittaa 50e kuussa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela