10+1 ASIAA

tiistai 13. marraskuuta 2012

 Pictures weheartit

Monissa blogeissa on pyörinyt postaus, jossa kerrotaan kymmenen asiaa itsestä, joita ette välttämättä tienneet. Joten here we go!

1. Perheeni kutsuu mua nimellä Mikke. Onko mitään kamalempaa lempinimeä tytölle? :-D Ala-asteen vikoilla luokilla kaverit alkoivat kutsumaan mua Miksuksi, mutta vihaan lempinimiäni joten nykyään mua kutsutaan ihan Mikaelaksi enimmäkseen. Tosin perhe kutsuu mua Mikeksi itsepintaisesti :-D Ja isän ehdoton lemppari on Mikkepikke...

2. Heilutan jalkojani ja varpaitani todella usein. Jos katson esimerkiksi telkkaa lempi asennossani sohvalla, eli jalat puoliksi ulkona käsi- tai selkänojalta, heiluvat mun jalat melkein koko ajan. Ei siis reidestä ja pohkeista asti, vaan se osa mihin kenkä laitetaan. Myös penkillä istuessa jalka heiluu, kun keskityn johonkin. Teen sitä ihan tiedostamattani ja joskus jotkut siitä jaksavat huomautella.

3. Olen puhelinriippuvainen. Lähes koko ajan päivittelen Facebookia, Instagramia, uutissivustoja tai sähköpostia, jos siellä vaikka olisi jotain jännää. Lisäksi puhelin pitää olla näköetäisyydellä lähes jatkuvasti.

4. En lue blogeja. Ehkä kerran kuussa oikeasti luen mitä blogitekstissä sanotaan ja muuten oikeastaan katson vain kuvat ja saatan lukea ekan lauseen tekstistä.

5. Vihaan maksaa pankkikortilla. Mulla on kamala kammo, ettei tilillä olekaan rahaa kun maksaa kortilla ja muutenkin en tykkää maksaa pikkuostoksia kortilla. Joten mulla on oikeastaan aina käteistä ja käynkin usein nostamassa paljon rahaa tililtä ja jemmaan ne lipastoon, josta otan käteistä tarvittaessa. Ikävä kyllä se rahojen nostaminen ei ole mitään sukanvarteen säästämistä :-D

6. Mulla on asunto täynnä puoliksi täynnä olevia limu- tai kivennäisvesipulloja. En jaksa aina hakea juotavaa jääkaapista, joten viljelen pulloja joka paikkaan. Juon lämmintä limua tai vettä siitä pullosta, joka sattuu olemaan lähimpänä ja jos tekee mieli kylmää juotavaa, otan uuden pullon jääkaapista vanhan kaveriksi. Super ärsyttävä tapa, koska kaadan lavuaariin usein väljehtynyttä vissyä tai limua.

7. Vihaan miettiä mitä laittaisin päälle. Olen 80% viikoista Onepiece, leggarit/trikooshortsit ja pitkähihainen tai huppari ja kollarihousut päällä ja välittömästi kotiin päästessä vaihdan vaatteet mukavempiin. Jos vain voisin, olisin aina olovaatteet päällä. Kaikista hirveintä on matkalle pakkaaminen. En mä jaksa miettiä mitä haluan panna päälle viiden päivän kuluttua.

8. En itke melkein koskaan ja saatan olla toisinaan todella tunteeton. Mun sisimpään on aika vaikea päästä ja pidän esimerkiksi ihastumisen tunteet niin syvällä sisälläni, enkä halua myöntää niitä edes itselleni. Se on aika pelottavaa ja olen huomannut että nämä piirteet on "tullut" mulle viime vuoden aikana. Tukholma näköjään kovetti mut.

9. Vaikka vihaankin mua kutsuttavan lempinimillä, niin mulla on kaikelle lempinimi, niin ihmisille kuin esineillekin :-D Esimerkiksi töissä Tessa on Tussukka, Julia Hulio, Sofia Sohvi, Ira oli Irppa ja varastoa kutsun vartsuksi

10.  Olen kamalan sotkuinen ihminen ollessani yksin. Kotona ja Tukholmassa asuessa mun huone oli AINA kamala kaaospesäke ja nyt omassa kodissa asuessani on täällä 90% ajasta hirveä sotku; vaatteita pitkin poikin, puolitäysiä laseja ja niitä limupulloja, kuitteja lattialla, ja meikkilipaston päällinen ihan täynnä kaikkea. Ja tiskit... Ei puhuta edes niistä :-D Tosin imuroin todella usein, vähintään sen kerran viikossa. En kuitenkaan ikinä päästä vieraita likaiseen asuntoon ja jemmaan vaikka sitten keittiöön kaiken roinan enkä vierasta sinne päästä. Tämän kanssa en tee poikkeusta, joten mun luokse ei kannata tehdä yllärivierailua, ellei tahdo odottaa puolta tuntia rapussa!

11.  Olen todella huono juomaan alkoholia. Olen pari kertaa elämässäni juonut itseni känniin kahtena iltana peräkkäin ja en pysty kolmea kertaa viikossa juomaan humalaan asti alkoholia. Muutenkin todella harvoin tekee mieli mitään alkoholipitoista ja kerran-pari kuussa on mulle sopiva määrä olla humalassa. Useammasta kerrasta mulle tulee morkkis. Ja olin 15-vuotiaasta 18v synttäreiden välin melkein kokonaan juomatta itseäni humalaan. Taisi siinä yksi tai kaksi kertaa olla tuolla välillä, kun tuli oltua humalassa. Sain kammot ekoista kerroista kun olin kännissä :-D Sen jälkeenkin käytin alkoholia todella vähän ja joskus mun alkoholin käyttämättömyys tuntui olevan monille ongelma, kun olin esimerkiksi bileissä autolla tai vaput ja juhannukseyt selvänä. En ikinä ole tajunnut miksi on outo olla juomatta.

Tollaisia "paljastuksia". Toivottavasti ette järkyttyneet :-D

11 kommenttia:

 1. "Se osa mihin kenkä laitetaan" :D::D:D:D Ihana

  VastaaPoista
 2. Itse olen juonut ensimmäisen kerran kännit vasta 19v. 18 vuotiaana aloitin virallisen "absolutistin elämän" vähäksi aikaa. Ärgh vieläki ärsyttää, kun kysytään, miksei juonut tai ihmeteltiin jos oli autolla liikenteessä. Murr. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohon ekaan lempinimikohtaan pakko kommentoida, ettei tuo sun lempinimi olla edes paha... mun nimi kun on Reija ja porukat kutsuu mua Reiskaksi! :-D

   Tohon toiseen lempinimi-kohtaan (9.) pystyn kans samaistuu, avopuolison kans keksitään lempinimiä ihan kaikille ja kaikelle... mm. ruisleipä on ruikkari, jauheliha jaukkari. närästyslääke närkkäri, Tuukka on Tuksu jne :-D

   Poista
 3. Kiva postaus tämä! Haha, mä myös olen puhelinriippuvainen ja välillä se on tosi ärsyttävää :D

  Mä en myöskään ole mikään mieletön alkoholinkittaaja ja mua ärsyttääkin usein olla selittämässä juhlisas, että miksi en ota mitään alkoholipitoista. Aina vaan ei maistu. On tietenkin hetkiä, että maistuu, mutta mieluiten olen selvin päin. Seuraavana päivänä on paljon mukavampaa :D

  VastaaPoista
 4. Millä nimellä oot instagramissa?

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä pari kertaa kuussa juominen on jo sinänsä aika paljon, kun miettii että kuussa on neljä viikonloppua. Niin kahtena niistä kuitenkin sitten juo :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on ja itse suosin sitä kerran kuussa. Mutta korkeakouluopiskelijoilla on halutessa vaikka joka keskiviikko(+muinakin viikonpäivinä) jotkut bileet ja muutenkin niitä on todella usein pelkästään omalla koululla Laureallakin. Ja siihen päälle vielä opiskelijaristeilyt, vuosijuhlat sun muut jos niihinkin osallistuu. Eli Yliopistossa, kauppa- tai ammattikorkeassa opiskellessa juominkeja riittää :-D

   Poista
 6. Toi oli paras toi -> "Se osa mihin kenkä laitetaan" :D haha . päivän piristys! :)

  VastaaPoista
 7. Pakko nillittää, kauppakorkea on yliopisto siinä missä muutkin! :P viitaten viimeiseen vastaukseesi siis :)

  VastaaPoista
 8. pakko kysyy mut onko sun mielest alkoholi pahan makusta :D musta se on meinaan ihan kamalaa mut silti väki pakolla juotan itseni koska tykkään kännin tunteesta tai kun on pienssä hiprakassa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela