Wedge+Sneakers

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

 Pics Google search

 Tänä vuonna on kiilakorolliset "lenkkarit" levittäytyneet lähes kaikkiin kenkäkauppoihin ja olen varma, että ne jakavat kovasti mielipiteitä. Itse en ole oikein lämmennyt kaksivärisille, liian lenkkarimaisille malleille, mutta eilen töissä näin yhdellä asiakkaalla aivan tajuttoman hienot, hieman hillitymmät wedge sneakersit. Ja sen jälkeen en ole saanut niitä mielestäni. Selailin eilen illalla nettikauppoja ja löysinkin Ellokselta todella ihanat tekonahkaiset *La Redouten wedge sneakerit. Hieman hillitymmät, mutta silti niissä on sitä rentoutta ja lenkkarimaisuutta. Tilasinkin itselle niistä mustat ja odotan innolla niiden saapumista :-)


Hot or not?

11 kommenttia:

 1. Oi jösses! Nuo mustat La Redoutet on aivan törky mageet!!! :D

  VastaaPoista
 2. tennarit ja lenkkarit on niin eri asia!

  VastaaPoista
 3. Tykkään :P Nuo vaaleet voisin ottaa itselle :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ensin olin noita vastaan, mutta sitten lämpesin noille ja nyt suorastaan kiehun. :D Haluan kaikissa väreissä, ja yhdet jo ostinkin. Itseasiassa mulla on samantyyppinen postaus tekeillä aiheesta :-)

  VastaaPoista
 5. Itse olen naureskellut, kun käyn ryhmäiikuntatunneilla niin samalla tunnilla käy nainen, joka treenaa tällaiset kengät jalassa :D
  Mutta noi tilaamasi mustat kengät on kyllä hienot! :)

  http://katriinasdiary.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mä oon just Italiassa, jä täällä noita näkyy tosi paljon... Alkanu himottaa itteenikin.. :D

  VastaaPoista
 7. Ihan kamalia noi kengät! en edes tajua että kenen mielestä tollaset kengät voi edes olla muodikkaat:D tennarit on tennarit ja korkokengät on omansa.

  VastaaPoista
 8. Itse en oikein lämpene noille, hrr.. Muutamat poikkeukset olen nähnyt, semmoiset missä se kiila on "piilossa" eikä näy ulospäin kuten noissa Elloksen kengissä. Siedettävän näköisiä ovat nuo esimerkkikuvissa olevat kengät, lukuunottamatta tokia. xx

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä noi on ihania =)) Aluksi katoin että joopa joo... Mutta nyt kun on tullut monta kertaa vastaan, on ruvennu himottaa tuommoset popot. Harmi vaan, että oon valmiiksi jo 182 cm pitkä, etten lenkkarityylisillä kengillä kuitenkaan halua nousta sinne 190 cm korkeuteen.

  VastaaPoista
 10. Huh, aika hurjan hintaiset keinomateriaalista (=muovi) tehdyiksi. :)

  VastaaPoista
 11. Mulla on tommoset ja makso vaan 59e :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela