Vichy Idéalia-arvostelu ja arvonta

lauantai 20. lokakuuta 2012

Sain reilu kuukausi sitten Vichyltä uutuusvoiteita kotiin kokeiltavaksi ja nyt päätin niistä kirjoitta, kun on saanut niitä testailtua :-)
 Paketissa oli kaksi Idéalia-voidetta (kuivalle sekä normaalille/sekaiholle) sekä Idéalia PRO tehovoide pigmenttimuutoksiin sekä punaisuuden tai epäpuhtauksien aiheuttamiin tummentumiin. Kaikki tuotteet sisältävät Kombuchaa, joka on aktiiviaineyhdistelmä, joka on uutettu antioksidanttisesta mustasta teestä. Kombuchalla on todistettu vaikutus ihon sileyteen ja hehkuun.
Kasvovoide tuoksuu ihanalta, on riittoisaa ja koostumut on todella pehmeää ja hyvin levittyvää. En ole ikinä ollut mikään kosteusvoide hifistelijä ja muutenkin hieman laiska rasvaamaan kasvojen ihoa, mutta näiden ansiosta olen muistanut rasvata ihoani lähes joka päivä :-) Voide tekee ihosta ihanan heleän ja pehmeän eikä tuota iltaisin laittaessa ole iho ollut aamulla rasvainen. Käytän itsellä normaalille ja sekaiholle tarkoitettua voidetta. Vaikka mulla on ollut taipumusta epäpuhtauksiin ja kammoksunkin välillä muulle kuin epäpuhtaalle iholle tarkoitettuja tuotteita, ei tämä ole aiheuttanut mulle yhtään finnejä.

Voide lupaa kolme asiaa: silottavan ihoa, tekevän sen sävyn tasaisemmaksi sekä vaikuttaa jo syntyneisiin pintaryppyihin. Vaikka itsellä iho ei ole vielä ikääntynyt, voi tätä käyttää huoletta nuoremmatkin :-) Olen ainakin itse huomannut, että kasvojen iho on paljon sileämpi ja heleämpi. Oikeastaan paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan.

PRO tehovoide on ollut käytössä poskille aina kasvoja rasvatessa, koska mulla on niissä hieman tummentumia akneajoilta. Valitettavasti en osaa sanoa rasvauslaiskuuteni sekä ilman ennen-kuvia, miten tämä on vaikuttanut :-( Plussaa tästäkin, ettei ole aiheuttanut monien voiteiden tavoin mitään epäpuhtauksia.

Kaikki Idéalia-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja parabeenittomia eivätkä tuki ihohuokosia.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Ja koska en itse voi käyttää tuota kuivalle iholle tarkoitettua voidetta, päätin arpoa sen teille lukijoille :-) Voiteen suositushinta on 32€ ja tuote saatu blogin kautta.
Suoritan arvonnan maanantaina, joten loppu viikonloppu on aikaa osallistua kommentoimalla tähän postaukseen oma tärkein ihonhoitovinkki :-) Voin vaikka vielä koota erilliseen postaukseen omat lempparivinkit myöhemmin.

Huom! Muistakaa lisätä kommentin loppuun sähköposti! Myös te joilta se puuttuu kommentista, laittakaa siiheb alle vastaa-kautta :-)

Nyt lähden salille, moikkamoi!

67 kommenttia:

  1. Tärkein ihonhoitovinkki mistä itse pidän huolta, on meikkien huolellinen pesu iltaisin ja ihon rasvaus :)
    nea.lindroth@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Mun tärkein vinkki ihonhoidossa on jokapäiväinen peseminen ja kosteuttaminen. Oli se pelkästään vedellä tai hoitotuotteilla pesu ja sen jälkeen kosteuttava rasva, mutta jos kasvoja ei puhdista ja kosteuta ennen nukkumista niin aamulla tuntuu, että kasvot painaa 120kiloa! :D

    VastaaPoista
  3. Mulla on täsmävinkki, joka toimii ainakin omalla kohdalla. Mulle tulee aika-ajoin ihonalaisia finnejä, sellaisia kunnon patteja jotka eivät koskaan puhkea ihon pinnalle puristettavaksi finniksi. Sellaisen päälle laittaa kotona ollessaan kunnon köntin hydrokortisonivoidetta ja avot, finnin pinkeys katoaa nopeammin ja punoitus myös. Joten kivusta ja sen näkyvyydestä ja huomattavuudesta pääsee eroon näin.

    veequ@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Ois aika IDEAALI ;) palkinto mulle näin talven lähentyessä, koska kummasti ne viileämmät ilmat alkaa ihoa kuivattamaan. Tärkein ihohoitokeinoni on juoda hurjasti vettä ja jättää rasvaset ruuat vähemmälle, eli toisinsanoen ruokavalio. fevejii@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Tärkeintä mun mielestä on se, että ei mene meikit päällä nukkumaan ja juo riittävästi vettä. Tässä lisäks muutama muu vinkki: Säilytän silmänympärysvoiteen ja naamarasvan jääkaapissa, viilentää ihanasti aamulla ihoa ja laskee toivottavasti turvotusta :D Ja sitruunamehusta ja sokerista tehty kasvokuorinta tekee ihosta aivan tajuttoman pehmeän ja kirkkaan!

    VastaaPoista
  6. Tärkeintä ihonhoidossa on juoda tarpeeksi vettä! 2litraa päivässä on itselle ainakin sopiva :) Olen myös huomannut että finnejä ei kannata puristella, sillä siitä tulee vain paljon pahempaa jälkeä aikaiseksi haha. Ja nyt varsinkin talven tullen iho kuivuu helposti, joten rasvaaminen (päivittäin) ja kuorinta n. kerran viikossa pitää ihon pehmeänä!

    VastaaPoista
  7. Mun tärkein ihonhoitovinkki on se, että muistaa pestä meikit aina pois!:) Olin sitten miten väsynyt tai mitä vaan, niin en vois ikinä mennä nukkumaan meikit nassussa.:D Ei jää bakteerit muhimaan ja muutenkin kivempi herätä puhtaalla naamalla kuin ripsarit poskilla!

    cute_live92@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Minä luotan säännöllisen kuorinnan varaan. Kun ihon kuorii kerran viikkoon huolella ja sen jälkeen kosteuttaa hyvin niin iho on taas ihanan pehmeä :-)

    VastaaPoista
  9. Paras ihonhoitovinkkini on puhdistus ja kosteutus omalle ihotyypilleen soveltuvilla tuotteilla.

    doriss.blog@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Ihonhoitovinkkini liittyy saunaan! Sauna on niin arkipäiväinen juttu, että monet unohtavat että kotoa löytyy oma kauneusohoitola :) Saunan lämpö tekee iholle hyvää ja silloin tällöin kannattaa saunan ajaksi iholle levittää hunajaa :) Ihosta tulee ihanan pehmeä ja ravittu!

    annaleena-@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Meikkien poistaminen ennen urheilua ja nukkumaan menoa :)

    jennuska@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Ainaki itelläni oon huomannu että iho on parantunu, ku aloin juomaan sikana vettä ja muutin ruokavalion terveellisemmäks + lisäsin liikunnan määrää :))

    eddi_ellu@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Ehdottomasti kasvonaamio ja se, ettei puristele finnejä. Kuten sanottu, puristelu pahentaa ihoa ja aiheuttaa arpia. Kasvoni olivat kesän jäljiltä täynnä tukkeumia, varsinkin otsa ja leuka. Kosmetologi ja häneltä saamani kasvonaamio pelastivat ihoni, en voisi enää elää ilman kasvonaamiota!

    blondellest@googlemail.com

    VastaaPoista
  14. Oi, toi olis just hyvä varmaan mun iholleni!

    Mun tärkein ihonhoitovinkkini on se, että pitää muistaa puhdistaa ja kosteuttaa kasvot joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Mulle asia tuntuu itsestäänselvyydeltä, mutta ilmeisesti kaikille se ei sitä ole. :)

    VastaaPoista
  15. Mulle tärkein ihonhoitorutiini on kasvojen ihon kuivaharjaus! Tietysti ilman pesua ja rasvausta sitä ei kannata tehdä mutta niiden kera, ah tulee niin pehmeä iho:)

    Sini.jarvinen@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  16. Paras ihonhoitovinkkini on kasvojen huolellinen kuorinta muutaman kerran viikossa. Vie takuulla mennessään kaikki meikinjämät ja muut ihoon kuulumattomat. Sekä tehokas kosteusvoide on kaiken a ja o.

    kirsi_06@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Kasvojen huolellinen puhdistus aamuin ja illoin ja omalle iholle oikeiden tuotteiden käyttäminen + että muistaa juoda tarpeeks vettä=)

    susanna.aakkula@hotmail.fi

    VastaaPoista
  18. Kaikista parhain ihonhoitiorutiini on pestä meikit kunnolla pois naamasta yöksi. Ite harvemmin tai lähes koskaan nuku meikit päällä. Toinen toimiva on kasvovesi. Se antaa hyvän ja raikkaan olon iholle :) Silloin tällöin on myös hyvä tehdä kasvojenkuorinta.

    VastaaPoista
  19. Mun tärkein ihoinhoitorutiini on puhdistus hellävaraisella puhdistusmaidolla ja silmämeikinpoistoaineella iltaisin ja kosteutus perään :) Talvella kannattaa hankkia hyvä kasvovoide ja silmänympärysvoide, koska pakkanen ja kuiva huoneilma on ankaria iholle. Aina voi hifistellä kaikilla naamioilla ja tehohoidoilla, mutta ensin pitää olla ihonhoidon perusjutut kunnossa!

    jepu_korhonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Itsekin pidän tärkeimpänä ihonhoitorutiininani kasvojen kunnollisen pesun ennen yötä. Kasvoni kuivahtavat talvisaikaan, joten silloin lisään yöksi aina jonkin rasvaisen kasvovoiteen. Vedenjuonti pitää myös kasvot kirkkaina :)

    saprukka@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Ihon säännöllinen kuoriminen ja veden juonti!

    maya87(a)netti.fi

    VastaaPoista
  22. Paras ihonhoitorutiini itselläni on kasvojen pesu ennen nukkumaanmenoa. Kasvoveden käyttö ja rasvaus on aina plussaa, mutta pääasia että muistaa pestä päivän meikit pois kasvoilta! :)

    iida.alasentie@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Mun tärkein on että muistaa pestä meikit illalla ennen nukkumaan menoa ja juoda vettä paljon :)

    tiia.holappa@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Niinkin yksinkertainen kuin huolellinen puhdistus aamuin illoin!

    noorakkk@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Kuivalle iholle tärkeää on hellävarainen meikinpuhistusaine esim puhdistusmaito ja hyvä kasvorasva!

    hansku91@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Mun iho pysyy parhaassa kunnossa kun pesen naaman (+meikit) joinakin päivinä pelkällä vedellä. Ei mitään ylimääräsiä aineita naamalle, ei ees kosteusvoidetta!

    VastaaPoista
  27. Mun tärkein vinkki, on meikkien puhdistus joka ilta ja runsas veden juonti :) Myös kosteutus on huipputärkeetä!

    pikkumyy17@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Kevyt meikki, saunominen ja kuorinta kerran viikossa, hyvät yöunet ja vesi. Siinäpä ne :-)

    riikkamarika(@)jippii.fi

    VastaaPoista
  29. Enpä tiedä onko tämä tärkein ihonhoitovinkki, mutta aina silloin tällöin levitän kasvoille oikein runsaasti kasvorasvaa saunaan mennessä. Annan vaikuttaa saunan ajan ja sitten pesen pois. Aikamoista tuhlaamista..
    flight(at)luukku.com

    VastaaPoista
  30. Puhdistus ja rasvaus aamuin illoin sekä kuorinta 1-2 kertaa viikossa.

    ansku-94-@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Kuorinta, naamio ja riittävä kosteutus!! Nassu voi hyvin niin on mielikin parempi :)
    arjainen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  32. No tälläsen atoopikon vinkkinä ois että kosteuta niin paljon kun voit!
    liinan96@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Puhdistan naaman ihonpuhdistusaineella iltaisin ja pelkällä vedellä aamuisin.
    sypa.blog@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Paras ihonhoitovinkkini on, ettei koskaan mene meikit naamassa nukkumaan, vaan puhdistaa ihon joka ilta sekä kosteuttaa sen hyvin. :)
    johonka@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Ehdottomasti se että juo vettä paljon ja menee puhtailla kasvoilla nukkumaan, jotta iho voi uusiutua yön aikana, veden kanssa ei kannta ulkoisesti läträtä liikaa, kuivattaa entisestään, ruokavalio kuntoon!:) Oi, että toi rasva ois ihanaa mun kuivalle iholle..

    maria_korhonen7@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Moikku!
    Tää kuulostaa hullulta, mutta toimii, jos sulla rasvoittuu iho tosi helposti, eikä ole koskaan kuiva. Mulla ongelmana on otsan kiiltely jo pari tuntia meikkivoiteen ja puuterin laitosta riipumatta siitä, kuinka hyvät tuotteet ja onko primeria vai ei. Eli: otan vanulappuun viinapullosta ja pyyhkäisen sillä otsan ja nenän. Kuulostaa hullulta, mutta vie oikeasti ylimääräisen talin ja ihoni kestää ilman kiiltoa n. 7 tuntia. Melkeen hävettää laittaa tää tänne :D

    VastaaPoista
  37. Paras ihonhoitovinkkini (äitinä) on, että muistaa riittävän kosteutuksen. kristaeaalto@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Tärkein ihonhoitovinkkini on runsas vedenjuonti, se pitää aineenvaihdunnan kunnossa :)

    reijaleppanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Lushin tuorekasvonaamiot :) Täydellisiä! Kuin kosmetologilla kävisi!

    VastaaPoista
  40. Naaman pesu aamuin, illoin ja rasvaus sen jälkeen :)

    riina.m@luukku.com

    VastaaPoista
  41. Paras ihonhoito vinkki on että en mene nukkumaan meikit naamassa illalla ja mahd. mukaan oon ilman meikkiä paljon, mm heti ku tuun kotiin, pyrin pesemään meikit pois :) piia.komulainen1@luukku.com

    VastaaPoista
  42. Oon huomannut, että ihostani on tullut paljon hehkeämpi ja kirkkaampi, kun olen alkanut joka viikonloppu säännöllisesti saunan jälkeen kuorimaan ihoni ja käyttämään kasvonaamiota. Samalla myös rentouttaa mukavasti moinen itsensä hemmottelu :)

    unihiekkaa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  43. Kyllä mäkin sanoisin tuon veden juonnin ja ehkä terveet elämäntavat muutenkin.

    carita.lindroos@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Hyvä ruokavalio + vedenjuonti! Vaikka se mun mielestä onkin välillä supertyhmää niin kyllä se herkuttelu vaan näkyy kasvoissa..

    heidi-hartikainen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  45. Lepo, stressi näkyy :)

    Taija

    VastaaPoista
  46. Kasvojen pesu aamuin illoin! Olis iho kauheessa kunnossa ilman puhdistusta.

    khanel@windowslive.com

    VastaaPoista
  47. Hyvä ja perusteellinen meikin puhdistus on kaiken a ja o. Ja tietenkin veden säännöllinen nauttiminen! Kuorinnassa oon superisti tykännyt kun normaali suihkusaippuaan sekottaa sokeria, tekee ihanan pehmeäksi ja voi käyttää muuallekin kuin kasvojen iholle (kasvojen kohdalla kannattaa laittaa sokeria hieman vähemmän, koska ihokin on ohuempaa kasvoissa).

    maria.gil_@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Perus puhdistus ja rasvaus aamuin illoin, joskus kuorinta ja kosteuttava naamio. Tosi kuiva iho on, eli kerrankin rasvaamatta jättämisestä saa kyllä muistutuksen. Eipä mitään varsinasia vinkkejä siis. :D
    ps. Kiva blogi, sopivasti vaihtelua jutuissa. Vähän aikaa sit vasta löysin, mutta nyt sain luettua läpi! :)
    unikk0@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Hyvät yöunet, ruokavalio, liikunta sekä tottakai ihon puhdistaminen! :)

    elamanielaimet12@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Pyyhkeet ja tyynynliinat vaihdetaan usein, sillä niihin tarttuu naamasta kaikki se epäpuhtaus ja sieltä se sitten tulee taas takasin, vaikka kuinka pesis. Eli ei hangata naamaa yö tolkulla niihin samoihin irronneisiin ihosoluihin yms. Tietty puhtaalla naamalla nukkumaan :)

    anu.ko[at]windowslive.com

    VastaaPoista
  51. Hyvät yöunet on kaiken a ja o! Heti huomaa huonosti nukutun yön jälkeen kun tuntuu että koko naama vaan roikkuu ja pöhöttää, epäpuhtauksista puhumattakaan :/ Toinen juttu mikä toimii ainakin omalla ihollani; en käytä öisin mitään kosteusvoidetta, en edes meikin pesun jälkeen :)

    tikkanenkaro@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Kasvojen pesu aamuin illoin ja ihon kosteutus. Ei ikinä meikit päällä nukkumaan.

    jenwaa-@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Kun juo vettä tarpeeksi, kuorii säännöllisesti ja nukkuu hyvin, niin naamakin voi paljon paremmin:)
    roosaheartit@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Kuulostaa tosi hyviltä tuotteilta ja nättejä noi purnukat!
    Itse olen huomannut, että ruokavaliolla on suuri merkitys ihon hyvinvointiin. Ainakin itselläni huomaa heti ihon kunnosta jos on tullut syötyä huonosti. Niin ja meikit pesen AINA pois ennen nukkumaanmenoa.

    tiina94@msn.com

    VastaaPoista
  55. Päivittäinen puhdistus :) anni.selin@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Munkin tärkein vinkki on varmaan se että muistaa pestä meikit ja puhdistaa ihon! Vaikka joskus väsyneenä baari-iltojen jälkeen unohtuukin mutta sen huomaa kyllä seuraavana aamuna, hyi...
    inka624@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Tärkeimpii vinkkejä on mun mielestä nää että pesee kasvot ennen nukkumaanmenoa, kosteuttaa samuin ja illoin ne, ja juo tarpeeks vettä joka päivä! Noilla pärjää hyvin! :)
    alina.ka@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Kasvojen puhdistus iltaisin, vaikka ei olisi meikkiä käyttänytkään. Pölyä ja muuta kertyy sen verran kuitenkin ja tulehduttaa ihohuokosia.

    sinnallepostia@gmail.com

    VastaaPoista
  59. en ole eläessäni mennyt nukkumaan meikit naamalla, joten se on ainakin yksi :) ja toisena pitää mainita ruokavalion merkitys ja riittävä veden juonti. Olen ainakin itse todennut, että nivean parin euron tuotteet ajavat saman asian kuin kymmenen kertaa kalliimmat luksustuotteet, enemmän oman ihoni kuntoon vaikuttaa elämäntavat :)
    annika-k@luukku.com

    VastaaPoista
  60. Riittävä veden juonti näkyy myös ihon hyvinvointina.
    teijapistelentoatelisanetpistefi

    VastaaPoista
  61. Veden juonti, riittävät unet, tupakoimattomuus ja säännöllinen ihonhoitorutiini.
    Aspiriinikuorinta on ollut tänä vuonna melkoinen hitti ainakin omalle rasvanassulle ;)

    nasulito@luukku.com

    VastaaPoista
  62. terveellinen ruokavalio on parasta iholle! :)
    aizzuli@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Juo riittävästi vettä ja syö terveellisesti, yrittää ainakin rasvata ihoa joka ilta ja puhdistaa kasvot aina iltaisin, vaikka ei edes olisi meikkiä naamassa:)

    maitsi94@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Riittävä kosteutus on mun mielestäni tärkeintä, ja hyvänä kakkosena ihon kuorinta! Super tärkeää on myös se, että pesee ne meikit pois illalla, vaikkei millään jaksaisi :D
    laura-kinnari@hotmail.com
    (pahoittelut kun osallistun vasta nyt, huomasin arvonnan vasta äsken :S)

    VastaaPoista
  65. Kasvojen puhdistus aamuin illoin, ja riittävä kosteutus. En voisi ikinä käydä nukkumaan, jos en olisi pessyt meikkejä pois.

    anu.kiiski@hotmail.fi

    VastaaPoista
  66. Mielestäni tärkein ja ihanin ihonhoito vinkki on hyvät kosteuttavat naamiot! Suosikiksi ovat nousseet myös epäpuhtauksia keräävät laput jotka liimataan iholle noin 10 minuutiksi.

    anna.pettersson91@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela