"Uusi" koti

lauantai 27. lokakuuta 2012

Huh, nyt on tehty kunnon siivous ja järkätty koti uuteen uskoon :-) Pahveja ja muuta varastoon menevää tavaraa on keittiössä ja eteisessä, joten ne jäi kuvista ulkopuolelle. Enää ei vaan energia riitä niiden siivoamiseen.

Ja tälläinen tämä koti nyt on :-) Täällä oli itseasiassa hetken yksi blogiin kuvaamaton järjestys, mutta se oli lähes samanlainen aivan ensimmäisen sisustuksen kanssa. Kotini pöyrittelystä voitte lukea lisää sisustus-labelin alta.
Pöytä 99e ja tuoli 59,95e/Ikea
Hieman sävymaailmaa muutettu ja vaaleanpunaisesta on luovuttu. Tykkään tästä tosi paljon ja vihdoin tunnen olevani tyytyväinen tähän pikkuiseen kotiini :-) Vielä kun saisi sen vaatehuoneen ja valkoiset lankkulattiat...

11 kommenttia:

  1. Ootko luopumassa kokonaan niistä parista vaaleanpunaisesta Dröna-laatikosta ja siitä samansävyisestä seinähyllystä? Oon metsästäny iät ja ajat noita vaaleanpunaisia drönia, olisitko kenties halukas myymään ne? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi ylimääräistä on, kun kaksi meni eteiseen :-) laittele vaikka spostia

      Poista
  2. Niin nätti sisustus, pakko itellekkin ostaa joskus tommonen vaaterekki :-)

    VastaaPoista
  3. ihanan kodikas :) mutta aika paljon tavaraa esillä sulla noin pienessä asunnossa, eikö sua koskaan ahista? haha oon varmaa ite niin outo ku mua ahistaa aivan liikaa jos kaikille tavaroille ei oo sitä "omaa" paikaa ja esim mulla on ompelutarvikkeille ja tuikuille ja kaikille mahollisille omat rasiat että näyttää siistimmältä :D kaikkii mun kavereita ärsyttää mun yli-täydellisyys sisustuksessa ja siisteydessä/järjestyuksessä. tulihan se kyllä hyvin tässäki kommenttissa esiin, sori. Ei tosiaan ollu tarkotus :D kaunis koti on <3

    VastaaPoista
  4. ihana sisustus !! minkä levynen toi sun sänky muuten on? =)

    VastaaPoista
  5. Ihana toi lampun varjostin =) Mistä se on?

    VastaaPoista
  6. Tosi kivalta näyttää! Toimivaa, kotoisaa ja tyylikästä!
    Mukavaa sunnuntaita sulle Mikaela (ja muille lukijoillekin!)!

    VastaaPoista
  7. aivan ihana koti, vaikka tavaraa on joidenkin makuun paljon niin ei silti näytä mun mielestä sotkuiselta/täydeltä. Ihanan rauhallinen ja siisti tunnelma :) Itelläni on kauhea hinku saada tää meiän koti sisustettua kans kuntoo kun muutosta on kuitenkin melkein kolme kuukautta mutta kun rahatilanne on vaan niin huono ettei saa kaikkea tarpeellista ostettua :/ mutta kaikki aikanaan ja mukavaa sunnuntaita sinne :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela