TD Blogitilaisuus

lauantai 27. lokakuuta 2012

Torstaina lähdin töistä suoraan kohti Helsinkiä, Namua ja Tradedoublerin bloggaajatilaisuutta. Tradedoublerin kautta on suurin osa mainoksistani, jos jollekin tuo nimi ei mitään sano :-) Meille kerrottiin vähän syvemmin Tradedoublerista, saatiin esittelyjä Sokoksen verkkokaupan, Nellyn, Yves Rocherin sekä Fashionstoren edustajilta sekä myöhemmin oli aikaa verkostoitua. Lisäksi tarjolla oli juotavaa ja pientä syötävää. Oli taas ihana nähdä pitkästä aikaa muita tyttöjä ja tuli tutustuttua muutamaan uuteenkin blogittareen :-) Jutan kanssa jatkettiinkin iltaa klo 16:sta yli puolen yön ja oli ihan älyttömän kivaa jälleen kerran. Kiitos paljon Tradedoubler ja yhteistyökumppanit :-)

Kuvasaldo jäi vähälle ja näytin ihan haudasta nousseelta, koska olin herännyt seitsemältä ja olin ollut töissäkin ennen tuota. Ja eikös kuvat yleensä jääkin vähemmälle hyvässä seurassa? ;-)

Olin tänään töissä yhdeksään asti ja sen jälkeen kokosin aamulla Ikeasta ostamani työpöydän ja tuolin. Täällä pitää vielä siivota, joten uutta kämppäpostausta tulee huomenna :-) Nyt nukkumaan, Natinatt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela