Boostia työpäivään

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Työkaverini Tessa ostin lounastauollaan meille ihanat liljat kassalle laitettavaksi. Voi kuinka nuo piristävät pitkää työpäivää ja saavat koko ajan hymyn huulille. Omia lemppari kukkiakin nuo sattuvat olemaan :-) pienet asiat piristävät kummasti tavallista arkea.

4 kommenttia:

 1. mä en tajuu miks kaikki bloggarit on heittäneet jonnekin nurkkaan niiden hyvät ja kalliit järkkärit ja nykyää ottaa kaikki kuvat kököllä iphonella/instagrammilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä osittain, mutta eikö tällainen kommentti oo vähän huono just tähän postaukseen? Tuskin kukaan myyjä työaikana kaivaa laukustansa järkkärin ja kuvaa sillä työpaikkaansa? :D Ja loppujen lopuksi aika harva järkkärin omistaja osaa ottaa kamerallaan kunnollisia kuvia (näyttää joltai heilahtaneilta pokkarikuvilta..), niin mielummin sitä instagram kuvia sitten katselee.

   Poista
 2. Täytyy sanoa että aivan ihania noi kukat kyllä, mutta ei ehkä ihan järkevin veto laittaa niitä kassalle vaatekauppaan. Itse en ainakaan noiden kukkien takia liikkeeseen voisi tulla koska saisin pahimmanluokan astmakohtauksen. Mutta kauniita ovat kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: iphonessa on kyl 8 megapixelin kamera et ei se nyt mikää ihan kökkö oo:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela