Anna Dello Russo at H&m

torstai 18. lokakuuta 2012

Sain eilen Anna Dello Russon ja H&m:än yhteistyömallistosta tilaamani korut ja kyllä siinä hymy tuli huulille, kun näki kuinka kauniisiin rasioihin ne on pakattu.

Viime postauksessa näkyikin oranssit korvakorut, jotka ovat aivan ihanat! Hinta 19,95e
 Tuo hopea-vihreä kaulakoru on aivan upea ja alunperin suunnittelin sitä Laurean Vuosijuhlaan viininpunaisen iltapukuni kaveriksi. No tajusin sitten joku aikaa sitten, että juhla ja jenkkien reissu menee päällekkäin. Joten mietin vielä, mikä on korun kohtal. Hinta kuitenkin 39,95e
 Ja sitten se ei niin mieluinen ylläri. Odotin tuota käärmerannekorua aivan älyttömästi ja mitä näinkään, kun avasin boksin. Se oli rikki! Oikeasti kiehuin raivosta, koska tuo on nyt loppuunmyyty, aivan tajuttoman ihana ja sain sen kotiin asti ja sitten se onkin rikkinäinen. Liimaus pettänyt :-( Alkoi kyllä vähän arveluttamaan varsinkin tuon kaulakorun tapauksessa, että mitä jos siitäkin alkaa kivet tippumaan. Virheitä sattuu, oli kyseessä sitten huippumerkki tai markettikama, mutta että käyttämätön 30euron koru on mennyt rikki paketissa, on aika älytöntä. Ei auta muu kuin palauttaa.

Nyt mun pitää alkaa meikkaamaan ja pukemaan päälle. Mennään tänään katsomaan suorana Dancea Linnanmäen Peacockiin, johon sain paikat yhteistyökumppaniltani Booztilta. Sain tietää niistä vasta tiistaina ja nimet piti saada listaan samana päivänä, joten en kerennyt teidän kesken arpoa niistä yhtäkään. Toivotaan, että ensi kerralla saisin tietää aikaisemmin :-)

Ps. Terkkuja ihanalle lukijalle, kenet treffasin tänään :-)

7 kommenttia:

  1. Ihan huikeita koruja! Koska näitä on ollut tilattavissa :) -Anniina

    VastaaPoista
  2. Heippa Mikaela! :)
    Jos et pidä tuota hopea-vihreää kaulakorua niin olisin hyvin kiinnostunut ostamaan sen sinulta. Harmikseni jäin ilman tuota ja olen myyntipäivästä lähtien päivystänyt H&M sivuilla josko se sinne tulisi myyntiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka! Laittele mulle sähköpostia turhamaisuus@hotmail.com :-)

      Poista
  3. Jos sua yhtään lohduttaa, niin tänään sain h&m paketin jossa piti olla mun uusi täydellinen villakangastakki. Noh, paketista paljastui kahdet jättimäiset rintaliivit ja joku musta paita. Olin tosi pettynyt koska toimitus oli kestänyt jo ihan tarpeeksi kauan ja paketista paljastui turhaa shaibaa :( Soitin asiakaspalveluun ja kyselin mikä mättää ja haluaisin sen oikean tuotteen itselleni, NIIN TIETENKIN MUN KOKO ON LOPPUUNMYYTY...........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niinpä tietenkin... toivottavasti vielä saat sen joskus!

      Poista
  4. aika harmi että koru oli rikki jo tullessaan. :/ toi vihreäkivinen kaulakoru on kuitenkin myös upea, toivottavasti keksit sille jonkin tilaisuuden, johon se pukea, niin ei joudu palautukseen. :)

    VastaaPoista
  5. Laitoin jo asiasta sinulle sähköpostia, ei ole varmaan tullut perille!
    Minulla tosiaan olisi ylimääräinen tuollainen käärmerannekoru, käyttämötän ja laatikko tallessa. Olisitko kiinnostunut ostamaan sitä? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela