Ajatuksia part.19749237520

maanantai 29. lokakuuta 2012


Hejsan! Huh oon niin poikki. Aamulla herätys puoli kahdeksan, kotona parikyt minuuttia ennen puolta päivää, sen jälkeen syömään Cristiinan kanssa ja siitä postin kautta töihin. Yhdeksän jälkeen olin vasta kotona. Ihan veto pois. Onneksi huomenna on vapaapäivä töistä, eikä tarvitse koulussakaan käydä. Huomenna menen käymään halittavana ja vaihtamassa kuulumisen pitkästä aikaa äidin vanhemmilla ja illalla pitäisi kirjoittaa projektin teoriaa. Tuntuu, että olen ihan poikki niin ehkä tuo vapaa aamupäivä antaa puhtia koulujuttujen tekoon.

Mulla on viime viikkoina ollut ihan kamalasti ajatuksia päässä. Ensiksi Jenkkien matkaan, joka on jo ihan kohta. Ollaan Jenkkipojan kanssa juteltu ja ihan kaverina sinne menen. Välimatka ja iso aikaero yhdistettynä niin lyhyeen tuntemiseen ennen hänen lähtöä ei ole kovin hyvä yhdistelmä. Jotenkin ne tunteet alkaa hiipumaan, vaikka jutellaankin edelleenkin joka päivä. Hän on kuitenkin mulle todella tärkeä ja odotan ihan älyttömästi tulevaa matkaa :-) Ja ihanaa sekin on, että hän tulee Suomeen jouluksi, jolloin voidaan taas nähdä.

Ja kun miehiin päästiin, ni jatketaan niihin liittyen. En ole viime eron (joka tapahtui aikalailla tasan kaksi vuotta sitten) jälkeen halunnut mitään suhdetta. Reissasin Tukholman ja Suomen välillä lähes vuoden ja tämä vuosi on mennyt opiskellessa ja töitä tehden. Olen ollut onnellinen ja tyytyväinen elämääni yksin ja vaikkakin tässä on ollut juttua joidenkin kanssa parin vuoden aikana, on aina tullut jokin este, iseltä on loppunut kiinnostus tai juttu muuten vain loppunut. Nyt jotenkin viime viikkoina on tullut sellainen olo, että olisi kiva jos olisi joku. Aika hiljaista on ollut miesrintamalla, eikä mulla olisi ollut aikaakaan mihinkään juttuun tai suhteeseen syksyn aikana, mutta nyt vain on tullut olo, että ehkä mä voisin vihdoin alkaa harkita jotain suhdetta. Heh, helpommin sanottu kuin tehty, mutta kuitenkin :-D Aika näyttää, löytyisikö joku potentiaalinen mies jossain vaiheessa ja kestääkö tämä fiilis kuinka pitkään.

Muutenkin välillä tuntuu, että musta on tullut ihan vanha. Haluisin vain kaikki illat viettää rauhassa yksin tai jonkun kanssa vaikka leffoja katsellen, eikä baariin lähtö pahemmin viikonloppuisin houkuttele. Ehkä tästä syystä joku vakkarikainalo on alkanut houkuttelemaan. En tiedä. Plääh, ärsyttää! Miksei miehiä ja pään paijaajia voi vaan taikoa jostain? :-D

Olipas taas turhanpäiväinen postaus, mutta tuli silti kirjoitettua. Nyt pakko siirtyä sänkyyn ja yritän vähän lukea ensi viikon tenttiin. Hyvää yötä :-)

Ps.PAKKO SAADA TOLLASET!

8 kommenttia:

  1. Kyllä se vakkarikainalo sieltä löytyy, luultavasti silloin kun sitä osaa vähiten odottaa ;D PS. Mulla on noi samat maastokuvioiset Vilan housut mitkä sulla vilahti Twitterissä, ne on IHANAT! <3 Tilasin ne Boozt.com:sta sillon kun vinkkasit että sinne on se -20% Vilan jne vaatteista :)

    VastaaPoista
  2. mullekkin vakkari kainalo kiitos !

    VastaaPoista
  3. Hei miten teillä muuten menee sen jenkkipojan kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollahan postauksessa lukee asiasta toisessa kappaleessa. Kannattaisko ne postaukset lukea ennen ku alkaa kyseleen? Tällänen pieni vinkki vaan. :)

      -Minna-

      Poista
  4. Oon samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa siitä, et tosiaan ne miehet putkahtaa puun takaa yleensä silloin kun niitä ei edes pahemmin kaipaisi. Itelle on ainakin käynyt niin molemmissa vakavissa suhteissa, joissa olen ollut. Just kun ajattelee että elämä on kivaa ja on tyytyväinen omaan sinkkuuteensa, saapuu prinssi uljas jostakin komealla ratsullaan ja laittaa kuviot ihan uusiksi.

    Kokemus on myös se, että ne kaverit, jotka on ihan epätoivoisia miehenmetsästyksen kanssa, näyttää monesti miestenkin silmiin liian epätoivosilta ja lopputulos on mikä on.

    Mutta uskon että sulle vielä joku löytyy, ja hiljaa hyvä tulee. Oot rohkea nainen ja sulla on myös asennetta ja omat mielipiteet, joten varmasti monikin mies on susta kiinnostunut.

    Ihanaa syksyn jatkoa sulle,tsemppiä kouluhommiin, muista välillä rentoutua, polttele paljon kynttilöitä, juo teetä ja glögiä, ja ah, noi tohvelit kyllä ois näihin päiviin aivan täydelliset! :)

    VastaaPoista
  5. Haluutko noi tossut vaan siks et niis lukee ugg australia?

    VastaaPoista
  6. Samoja ajatuksia miesten suhteen täälläkin, voi kun niitä voisi vaan taikoa jostain! :)

    VastaaPoista
  7. Mä oon ollu nyt puoli vuotta sinkkuna ja jotenkin näin talven kynnyksellä sitä on alkanu kaipaileen jotain miesseuraa. Onhan tässä jotain säätöjä ollut juu, mutta ne on vähän kans kuivunut kasaan ajan myötä. Paitsi se on varma, että nyt kun haluaa jonkun miehen, ei sitä varmastikkaan löydy :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela