Turhauttaa

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Olen puhunut, että suunnitelmissa oli vaihtaa normaalille liiketalouden linjalle syksyllä Laurean sisällä, mutta kappas, Laurea ilmoitti KAIKKIEN hakujen päätyttyä, että Hyvinkään toimipisteessä syksyllä alkava koulutuskin muttuu P2P-toimintamalliin, eli siihen mitä itse opiskelen. Toisinsanoen kaikkia keväällä kouluun hakeneita kustiin silmään ja meiän uudet fuksit luulivat aloittavansa normaalilla liiketalouden linjalla. Lisäksi me siellä opiskelevatkin saatiin tietää siitä vasta touko-kesäkuun vaihteessa. Paha siinä enää mitään tehdä, kun haut ja kaikki oli mennyt. Tästä johtuen olen päättänyt, että aion laittaa tuon koulun jäähylle ainakin ensi kevätlukukaudeksi ja tehdä jotain muuta ja toivoa, että saan siirron vaikka sitten keravalle ensi vuoden syksyksi, jotta vihdoin pääsisin opiskelemaan oikeasti, eikä vain tuolla leikkilinjalla.

Olen hirveästi miettinyt, että mitä sitä sitten tekisi tuon ensi kevään. Teenkö töitä enemmän ja haen vaikka ekstraksi johonkin muuhun liikkeeseen, jos en nykyisessä saa tuota kolmea vuoroa enempää viikossa ja haen muualle kouluun, lähdenkö vaikka takaisin Tukholmaan ja olen sielä kesään asti vai alanko lukemaan kauppakorkeaan  ja teen sen ohella pari vuoroa viikossa töitä. Ärsyttää kun en tiedä mitä haluan tehdä. Tai tiedän, mutta en oikein tiedä miten sinne pääsisin. Haluaisin vaatteiden sisäänostajaksi, mutta en osaa piirtää yhtään, joten vaatetusalan tai muotoilun AMK-koulutuksiin ei ole mitään mahdollisuuksia. Mun pitää vain keksiä jokin keino. Siitä syystä haluan lukea kaupallista alaa, jotta se helpottaa päämäärääni pääsyä. Olen myös kiinnostunut visualistin työstä ja rakastan, kun saan töissä tehdä sitä aina välillä ja asusteseinä on vastuullani. Siksi olen miettinyt käyväni vuoden visualistin koulutuksen ja olen niitä koulutuksia katsellukin. Saa nähdä, aloitanko ensi syksynä sellaisen.

Nyt ei auta muu kuin miettiä, mitä haluan tehdä. Aika näyttää ja vaikka nyt turhauttaa, ärsyttää ja kiukuttaa, niin kaikki kääntyy vielä hyväksi. Tiedän sen.

10 kommenttia:

 1. Repäse ja lähe jenkkeihin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tästä täytyy ehkä vähän keskustella itse herran kanssa jos kestetään toisiamme vielä sen jälkeen, kun ollaan 10pv vietetty saman katon alla :-D

   Poista
 2. tuu haaga-heliaan! suomen paras liiketalouskoulu ja mahtavat koulukaverit ;)

  VastaaPoista
 3. Kauppakorkea vois olla kyllä ihan kova koulutus sun unelmaa ajatellen :)

  VastaaPoista
 4. Eli siis ymmärsinkö oikein, että Hyvinkäällä ei voi opiskella enää mainstreamissa? vaan p2p? Itse aloitin 2009 keravalla kans p2p:ssä, ja siirryin sitten heti syksyllä normilinjalle. Mikset vain mene aloittamaan Keravalla/siirry sinne, ei se nyt niin paha matka ole??
  Hei en minäkään vuonna 2009 tullessani kouluun tiennyt mihin ihmelinjalle jouduin, ja luokkatoverini 30kpl olivat yhtä ihmeissään, eli silloinkin meitä vähän fiilattiin :) Osa sitten vaihtoi/lopetti tai jatkoi siellä linjalla...

  Nyt sitten onnellisesti kirjoitan opparin viimeisiä kappaleita, valmistuminen joulukuussa Laureasta :--)

  VastaaPoista
 5. Olen itse kuullut erittäin paljon positiivista palautetta Keravasta. Kuulemma hyvä opetus ja mukavat opettajat, eli sekin on tosiaan harkittavan arvoinen paikka.

  VastaaPoista
 6. Tiesitkö muuten että toi Laurean sisäinen siirtohaku on myös nyt ennen joulua?
  Eli voi myös tammikuussa alottaa kevätlukukauden jossain toisessa toimipisteessä :)

  Itsekin turhauduin eräässä toisessa Laureassa samantyyliseen oppimismetodiin..josta en myöskään tiennyt ennen kuin vasta koulun alettua -.- Ihme piilottelua..

  VastaaPoista
 7. Hae siirtoo jyväskylään. Tääl alko syksyllä ekaa kertaa muodin ja vähittäiskaupan kärki, joka antaa tosi hyvät valmiudet juuri esim vaatteiden sisäänostajaksi. =) http://www.jamk.fi/koulutus/tutkinnot/nuoret/liiketaloudenjahallinnonala/liiketalous/muotijavahittaiskauppa . Käyhän tutustumassa ! =)

  VastaaPoista
 8. Laurea Kerava on järkyttävä murju, opetuksen taso on ihan ala-arvoista. Mutta helposti sieltä tutkinnon joka tapauksessa saa lol. :D Mun piti lopettaa siellä ja vaihtaa Haaga-Heliaan ekan vuoden jälkeen mutta päätinkin sitten lähteä koko toiseksi vuodeksi vaihtoon, hyvä päätös tämäkin. Suomeen palatessa enää yksi vuosi sitten siellä jäljellä, huh.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela