New in my make-up box

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

 Eilen shoppailureissulla lähti Emotionista kasa uutta kosmetiikkaa mukaan. Kävin juuri toissa viikolla meikkivarastot läpi, heitin huonoksi menneet roskiin ja keräsin ison kassillisen äidille viemisiksi itseltä käyttämättä jääneitä meikkejä :-)

 Minilakan ja kosteusvoiteen sain kaupan päälle.
Kävin vielä tänään hakemassa Hyvinkään Emotionista uuden primerin loppuneen Sephoran tilalle ja sunnuntaihin asti sai kupongilla -20% yhdestä tuotteesta. Päädyin myyjän suosituksesta Sensain Water make-up baseen. Ovh hinta 40,90e ja hintaa alen jälkeen jäi noin 32euroa. Huomenna pääsee testaamaan :-) Käteen kokeiltuna ainakin koostumus oli todella hyvä ja ei hintakaan ihan hirmu korkea ollut, koska tuo on tosiaan 30ml. Esimerkiksi maksoin siitä Sephoran 15ml primerista 19euroa.

Olisiko teillä muuten kiinnostusta uuteen meikkipostaukseen vaikka videon muodossa? :-)

8 kommenttia:

  1. Jooooo! Ehottomasti meikkivideopostaus, ois ihana :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin perjantaina kuvailla, kun on koko päivä vapaata :-)

      Poista
  2. Joo ois tosi kiva nähä uus meikkipostaus! :)

    VastaaPoista
  3. Olis kiva nähdä mitä sun meikkipussista ja laukusta löytyy, joten meikkipussin sisältö ja laukun sisältö-postaukset olis tosi jees. :) Ja joo, kannatetaan videomeikkipostausta! :)

    VastaaPoista
  4. Mitä jos tekisit itsellesi ihan erilaisen meikin, mihin olet itse tottunut? Trendissä oli joskus juttusarja, jossa julkkisnaisille tehtiin ihania nudemeikkejä totuttujen raskaampien sijasta. Me lukijat nähtäisiin lopultakin, miltä näyttäisit niillä kevyemmillä kulmilla :D Loppuis se ikuinen nillitys ;) Ja voisit ehkä itsekin inspiroitua uudistamaan rutiineja :) Itse kokeilen välillä jotain ihan uutta (värejä, enemmän/vähemmän rajausta, jne), ja usein käy niin, että vanhat kaavat saa väistyä uuden tieltä.

    t. Müü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan tätä,mahtava idea:) Toivottavasti kokeilet tätä Mikaela

      Poista
  5. Jee, uus pärstäkuva jossa hiukset tällä kertaa ponnarilla! Wau!

    VastaaPoista
  6. Olisi kiva kuulla lisää tuosta primeristä, nimittäi itselläkin on pohjustusvoide hakusessa. Pitääkö meikin kuinka hyvin ja pitkään ja tuntuuko iho esim. rasvoittuvan tms.?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela