Lääkäriklinikka Estetia

torstai 20. syyskuuta 2012

Aloitin yhteistyön lääkäriklinikka Estetian kanssa ja eilen kävin ottamassa pari toimenpidettä kasvoihini. Toimenpiteet teki esteettisiin hoitoihin erikoistunut lääkäri Sakarias Niemi. Sakarias on hyväksytysti suorittanut Restylanen ja Q-medin koulutusohjelman. Lisäksi Sakarias kouluttautuu ja osallistuu aktiivisesti alan kongresseihin  sekä kotimaassa että ulkomailla. ”Seuraavana taitaa olla marraskuussa järjestettävä koulutus Barcelonassa syksyllä parin kotimaassa pidettävän koulutuksen lisäksi” hän täsmentää.

Sakariaksen mukaan on tärkeätä valita tekijä sekä täyteaine oikein. ”Täyteaineiden kirjo on mittava. Käytän vain pitkään markkinoilla olleita sekä tarkasti dokumentoituja ja tutkittuja tuotemerkkejä, kuten Restylanea”. Ruotsalaisvalmisteisella Restylanella on takanaan 15 miljoonaa toimenpidettä ympäri maailman. Lisäksi Restylane on ollut 15 vuotta markkinoilla ja on luokassaan tutkituin ja dokumentoiduin. ”Tekijällä täytyy olla myös esteettistä silmää ja käden taitoja” Sakarias korostaa.

Estetia sijaitsee Helsingissä Malminkatu 36:ssa; aivan Kampin metroaseman läheisyydessä. Lisäksi samoissa tiloissa toimii kauneushoitola Long Lasting Beauty.
Estetiassa tehtäviä esteettisiä hoitoja ovat kasvojen-, huulten- ja nenän muotoilu, ryppyjen poisto, VelaShape vartalonmuokkaus, kulmakarvojen kohotLus sekä ihon uudistus. Lisäksi Estetiasta saa esteettisten hoitojen lisäksi lääkäripalveluita.


"Olemme esteettisiin hoitoihin erikoistunut lääkäriklinikka. Filosofiassamme korostuu luonnollisen kaunis lopputulos turvallisuudesta ja ammattitaidosta tinkimättä. Hoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen. Hoitomme tehdään pääasiassa hyaluronihappotäyteaineella, Restylanella . Tulokset ovat ainutlaatuisia – kuten Sinäkin!"
www.estetia.fi

Itselleni tehtiin huulten muotoilu. Ainetta jäi hieman yli, joten päätimme yli jääneellä täyteaineella tasoitettaa "hyppyri"nenääni. Hoitoon käytettiin Restylanea, joka on hyaluronihaposta koostuvaa kristallinkirkas geeli ja se poistuu kehosta luonnollisesti. Tästä syystä toimenpiteet eivät ole pysyviä ja uusintakäsittely suositellaan ottamaan 6-12 kuukauden kuluttua, mikäli lopputulos halutaan säilyttää. Huulten hoidon kesto on keskimäärin 6-9 kuukautta.

Tälläinen oli huulieni lähtötilanne. Viimeisimmästä huulten muotoilusta oli jo 7,5kuukautta, joten ihan luonnollisesta lähtökohdasta lähdettiin.
Toimenpide aloitettiin täyttämällä potilaslomake, jonka jälkeen huulet putsattiin ja laitettiin puudutusaine. Tämän jälkeen huulet rajattiin kanyylia käyttäen. Neula työnnettiin suunpielten läheltä aivan huulen keskikohtaan asti ja vedettiin ulos hitaasti. Sen jälkeen tämä toistettiin toiselle puolelle.
Ja tältä huulet näyttivät pelkän rajauksen jälkeen
 Tämän jälkeen vaihdettiin neulaa ja täytettiin huulten keskiosa haluamani lopputuloksen saamiseksi.
 Ja tälläinen lopputulos oli heti hoidon jälkeen. Tosiaan alla olevassa kuvassa on hieman turvotusta, joka laskee parin päivän sisällä. Huuliini käytettiin Restylane Lippiä noin 0,8ml ja vain ylähuuli käsiteltiin.
Ja tässä huulet pari päivää hoidon jälkeen. Turvotus on laskenut, sen huomaa varsinkin huulen rajasta. Rakastan näitä huulia!
 Blogia ainakin pidempään seuranneet tietävät, kuinka vihaan nenäni sivuprofiilia ja olen peruskoulusta asti miettinyt nenäleikkausta. Päädyttiin Sakariaksen kanssa käyttämään yhdestä millilitrasta ylitse jäänyt aine nenäni hyppyrin tasoittamiseen.

Todella mahtava lopputulos ja niin pienellä vaivalla! Havahdun aika ajoin siihen, että silittelen tasoittunutta nenääni :-D

Sakarias on todella ammattitaitoinen ja vastasi kaikkiin minun ja Cristiinan esittämiin kysymyksiin tyhjentävästi. Voin vilpittömästi suositella Estetiaa ja Sakariasta kaikille hoidoista kiinnostuneille.

Lisätiedot ja ajanvaraukset numerosta 010 231 8110 tai info@estetia.fi. Facebook-sivulle tästä

48 kommenttia:

 1. Tosi kiva, että teit tästä postauksen! :) Ja tosi hyvältä näyttää kyllä! Tykkään sun blogista juurikin sen takia, että pystyt puhumaan avoimesti tämmösistä asioista, etkä välitä joidenkin anojen mielipiteistä. Jokainen saa mun mielestä tehdä kasvoilleen/kropalleen ihan mitä haluaa, eikä muiden mielipiteiden pitäisi antaa vaikuttaa asiaan. Toi Estetia vaikuttaa luotettavalta paikalta, oon itsekkin miettinyt joskus tulevaisuudessa kokeilevani Restylanea, joten täytyykin pitää tuo kyseinen paikka mielessä! :) Kiitos Mikaela tästä <3

  VastaaPoista
 2. Hei, mitä maksaa tuo huulien "täyttö"? :) Upeat!

  VastaaPoista
 3. Olen lukenut blogiasi pitkään, ja seurannu erityisellä innolla noita altakin löytyviä 'tsemppipostauksia', joissa kerrot niistä 'pienistä jutuista' joista elämästäsi iloitset. Enää en kuitenkaan jaksa uskoa että löydät itsevarmuuden muuten kuin näiden toimenpiteiden tai leikkausveitsen alta, joten siirryn takaviistoon ja lopetan lukemisen. Tulevana äitinä en toivo että oma lapseni haluaisi vielä sinun iässäsi turvautua moisiin toimenpiteisiin, enkä haluaisi että kukaan häntä siihen blogillaan kannustaa.

  Tsemppiä itsesi löytämiseen ja oman kroppasi rakastamiseen - sellaisenaan kuin se on, toivottavasti se joskus vielä onnistuu :)

  VastaaPoista
 4. Estetian kuten muiden yksityisten yritysten tärkein tehtävä on tehdä voittoa omistajilleen. Voivat siis huoleta läiskiä hintoja kuten lähes 80euroa pelkästä lääkärikäynnistä, poskentonta. Suomessa täytyy jokaisen ihmisen päästä lääkärihoitoon ilmaiseksi. Botox ja muut muodikkaat myrkkyhoidot minä lakkauttaisin tarpeettomina. Tiedän monia tapauksia, että tytöt ottivat pikavippejä naaman korjaukseen ja velkaantuivat tuhansilla. Onneksi pikavippien loppu on jo lähellä. Seuraavaksi varmaan kuulemme kehittävää argumentaatiota siitä MIX EI SAA EROTTUU HEI JOUKOST??! PITÄÄX OLLA SIIS HARMAAT MASSAA KAIKKIE?? voi hellanlettas. Tajuatko, että et sinä tule onnellisemmaksi vaikka juoksisit tuolla joka päivä. Avain onnellisuuteen on se, että ymmärrät sen, että sinulla on jo nyt kaikki mitä tarvitset. Sulla on kaikki jo nyt. Ole onnellinen jo tänään.

  t: korkeasti kouluttautunut ja itse ajatteleva luupää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minäkin olen yliopistolainen!20. syyskuuta 2012 klo 11.45

   Korkeakoulutausta ei näemmä ole tehnyt sinusta silti sen avarakatseisempaa? Ilkeäkin olet. Yksityiset paikatkin saavat ihan itse päättää hintansa, julkinen puoli on hei erikseen. Asiakas/potilas päättäköön itse kumpaan menee. Ihme kohtaan olet tarttunut. Jos joku noita täyteaineita haluaa käyttää, niin käyttäköön. Ei se sinulta tai minulta ole pois. Vai?

   Poista
  2. Käsittääkseni saan tarttua mihin kohtaan itse haluan ja kertoa siitä mielipiteeni. Suomessa on sananvapaus. Itse ironisesti tartuit juuri minun kommenttiini, joten taidat legitimoida itsesi myös tarttumaan mihin haluat? Kovinkaan avarakatseista ei mielestäni ole botoxin käytön tai inhimillisen turhamaisuuden glorifiointikaan.

   Mitä tulee julkisesta ja yksityisestä niin ne on saatettava samalle tasolle. Ei kaikilla ole aikaa jonottaa kuukausia julkiseen tai ole varaa maksaa maltaita yksityisistä palveluista. Todellakin se on minulta pois jos yhteiskunnan perusasiat ovat huonosti! Ajattele nyt vähän avarakatseisemmin, äläkä turhamaisesta maailmankuvastasi läpi filtteröiden!

   Poista
  3. Haha, heti alkoi sivistyssanojen viljely ja päteminen, kun kalikka kalahti nilkkaan. Oletko noin katkera terveysasemasi jonoista? No ei ne yksityisten lakkauttaminen siihen auttaisi, haloo valoja päälle siellä. Muutenkin jos joku haluaa jonon ohi rahalla, niin miksi se on sulle noin elämääkin suurempi asia? Olisi kannattanut vaikka kouluttautua sitten paremmin jos ei raha riitä. :)

   Poista
  4. Mitä noin ylevä korkeakoulutettu maailmanparantaja tekee tällaisessa blogissa? :D Mee pois luupää!

   Poista
  5. Ei kukaan ole puhunut yksityisen lakkauttamisesta yhtikäs mitään, mistä sinä tuon repäisit? En ole myöskään aikoihin käynyt lääkärissä, koska en ole kipeänäkään ollut aikoihin, joten katkeruus-argumentti ei ole validi. Hyvätuloiset ja korkeasti koulutetut, kuten minä voivat myös kannattaa ihmisoikeuksia ja hyviä ilmaisia peruspalveluita. Hyvätuloisetkin hyötyvät siitä, jos köyhemmillä on korkea ostovoima. Perusoikeuksilla rahastaminen johtaa yhteiskunnan dekadenssiin.

   Anonyymi 2: Paljastit pienen freudilaisen ajattelustasi: vain tyhmien ja kouluttamattomien kuuluu mielestäsi lukea tätä blogia. Aikamoinen epäkunnioitus bloginpitäjää kohtaan! :)

   Poista
  6. Käyttäisit edes "luupää" sivistyssanojasi oikein -,- ei niitä tarvitse tekstissä viljellä, kukaan ei oikeastaan edes välitä ja eiköhän kaikki sua jo muutenkin tyhmänä pidä.

   Poista
  7. Sinua kiinnostaa selvästikkin, muuten et jatkaisi kommentointia. Eiköhän nuo sinun argumenttisi olleet kuitenkin tässä. Menet henkilökohtaisuuksiin, koska et kykene olemaan tasollani millään lailla. Palataan vuosien päästä, kun olet sivistynyt ja ymmärrät sivistyssanat oikein. Kiitos ja näkemiin ;)

   Poista
  8. hahahahahahahahahahahahahahahah

   Poista
  9. Tää sivistyssanapätijä on yksinkertaisesti täys idiootti. :D Tämä taas ei tarvi edes argumentteja, näkeehän sen ulosannistakin.

   Poista
  10. Hei, minäkin olen yliopistolainen!22. syyskuuta 2012 klo 7.44

   Korkeasti kouluttautunut ja itse ajatteleva luupää, ei kyllä ole omakaan vastailusi kovin korkeatasoista, tunget sanoja toisten suuhun, teet yliampuvia oletuksia omin päin (ks Ano 2), olet naurettavan ylimielinen ja todellakin ilkeä ihminen. Oletko koskaan opponoinut ketään? Oletko silloinkin toiminut noin? Taidat olla niitä ihmisiä, jotka ovat paperilla fiksuja ja filmaattisia, mutta tosielämässä sitten sosiaalisesti rajoittuneita. :D Kehotankin sinua jättämään tämänkaltaiset blogit tai vähintäänkin niihin kommentoinnin välistä, ja siirtymään vellomaan omassa ylevässä paskassasi. :)

   Poista
  11. Idioottimainen kommentti tämä ensimmäinen minkä "korkeasti kouluttautunut.." on kirjoittanut. Mielestäni on jokaisen firman oma asia, millaisia hintoja ne pyytävät palveluistaan. Ei se ole tyhmä, joka pyytää vaan se, joka maksaa. Mielestäni ihmisille, joilla on varaa voidaan tarjota luksuspalveluita. Ja jos ei ole varaa, voi asialle tehdä yleensä jotain...Lisäksi on aina olemassa julkinen sektori, missä saa myös hyvin palvelua, jos vain osaa pyytää ja haluaa sitä. Tämä ei ole eriarvoistamista, vaan kaikilla tarjotaan edelleen julkisen sektorin palveluita. Yksityisen sektorin palvelut on suunnattu niille, jotka haluavat nimenomaan panostaa itseensä ja keillä on varaa tehdä se. Jos totta puhutaan niin en haluaisi kustantaa kenenkään sohvalla makaavan idiootin terveydenhuoltokustannuksia omista verorahoistani.

   Poista
 5. Mun mielestä sun vanhassa nenässä ei ollut mitään vikaa, itseasiassa mun mielestä se näytti paremmalta kuin toi uusi!

  VastaaPoista
 6. moi! kiva postaus:) tuliko tuo toimenpide maksamaan sulle mitään? ja paljonko ylipäätään tommonen maksaa?:)

  VastaaPoista
 7. Sun nenässä ei kyllä ole mitään vikaa! Persoonallisuus on vaan kivaa.

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniit huulet on, vaikka oli kyllä ihan jo lähtötilanteessakin. Itsellä on niin viivanohuet huulet että mielelläni täyttäisin niitä ja oon joskus hintoja katellut mutta vielä en oo uskaltautunut! Tietysti sekin pelottaa jos siinä meniskin jotain vikaan.

  VastaaPoista
 9. Oli todella rohkeaa kirjoittaa tästä :)

  VastaaPoista
 10. Pakko kommentoida nyt, kun mun mielestä se sun nenä oli paljon paremman näkönen ilman tuota "korjausoperaatiota" profiili oli paljon söpömpi :) tietty jos itse kokee asian häiritseväksi niin samahan se on kokeilla, varsinki kun tulos ei ole lopullinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä siitä, että alkuperäinen nenä on söpö. :)

   Poista
 11. Hyvännäköstä jälkee tuli!

  VastaaPoista
 12. Eikö nyt noita lehtiä lukemalla,netissä surffailemalla tai televisiota katselemalla jo opi,että yleisesti ottaen huulten täytöt tekee ihmisestä ihan ankan näköisiä?! Huulesi ovat jo luonnostaan todella isot. Ihan typerää tuo nenänkin korjailu.Surullista,että turhamaisuutesi ja epävarmuutesi ajoi sinut tuollaiseen toimintaan.Toivottavasti kukaan epävarma teini ei lue postaustasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. blogin nimi, inhimillinen turhamaisuus varmaan kertoo jo jotain blogin sisällöstä, jos sinua ei kiinnosta: älä lue, äläkä varsinkaan hauku toisen tekemisiä typeräksi jos ne eivät sinua itseäsi miellytä.

   Poista
 13. Pakko nyt kyllä kommentoida, että minusta on ihan koomista, että haluat vieläkin isommat huulet, kun sinulla on jo muutenkin paaaaljon keskivertoa suuremmat huulet. Omat huulesi ovat luonnolliset ja pulleat, nuo täytetyt taas näyttävät perinteisiltä ankkahuulilta. Ja nenä sitten, missä kohtaa tuossa muka on joku hyppyri??? Minulla on ihan samanlainen nenänvarsi kuin sinulla, enkä ole kyllä koskaan tätä klyyvariani pitänyt hyppyrinenänä.

  Toivottavasti tajuat joskus, kuinka kaunis olet ilman minkään sortin toimenpiteitä.

  Terkuin Sara-Sofia

  VastaaPoista
 14. Oon vissii sokee mut en nää mitään eroa noissa nenissä O_O

  VastaaPoista
 15. Hei, tossa tokassa naamakuvassa: onko vaaleat alueet sun naamasta niitä, missä ei ole meikkivoidetta? Jos ovat, niin miks ihmeessä käytät monta astetta liian tummaa pohjaa? Vaikutelma on helposti tosi tukkoinen. Mietin vaan, et jos oot niin kiinnostunut omasta ulkonäöstäs, että tasoitat nenän hyppyriäkin, mikset valitse meikkivoidetta oikein...?

  Hatunnosto siitä, että teit tämän postauksen; tästä varmaan tulee aika paljon negatiivista settiä niskaan. Tämän(kin) myötä tulee vaan jotenkin sellainen kuva, että oot tosi epävarma itsestäsi — mietin sitä jo silloin, kun teit sen videon, missä selitit jotain hiuksistasi ja keskityit lähinnä hipelöimään niitä ja piilottelemaan.

  Ihan vaan kysymyksenä: tekeekö nää toimenpiteet sua onnellisemmaksi? Vaikka eihän se meille kuulu, mutta mietityttää... terveisin pitkäaikainen lukija!

  VastaaPoista
 16. Yllättäen kommenttiboksi on täyttynyt taas korkeastikoulutettujen ja kauniista kommenteista.. Mielipiteensä kullakin, mutta ei kai tätä blogia kenenkään ole pakko lukea :) Hyvännäköinen eikä liian överi lopputulos mielestäni kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 17. Nyt on kyllä pakko munkin kommentoida. Nimittäin aivan ihmeellistä vikisemistä täällä joidenkin osalta. En ymmärrä miten ulkonäköä muokkaavista toimenpiteistä on tullut niin iso juttu? Monet myös ottavat hyvin henkilökohtaisesti sen, jos joku toinen käy tällaisissa toimenpiteissä. Voi luoja, onko se teiltä jollain tavalla pois?

  Ihminen ei todellakaan ole välttämättä epävarma itsestään, jos käy tämänkaltaisissa toimenpiteissä. Hän kohentaa ulkonäköään haluamaansa suuntaan. Saman jutun ajaa mun mielestä kaiken maailman hoikentavat pöksyt, push up rintaliivit sun muut ulkonäköä kohentavat jutut. Tämä vaan on nykyaikaista ulkonäön kohentamista, koittakaa päästä yli siitä.

  Inhottavaa myös lukea henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja, joilla puututaan toisen ulkonäköön. Epäkypsää tulla arvostelemaan ja tuomitsemaan toista ihmistä tällaisten juttujen vuoksi. Saa kyllä mun karvat nousemaan pystyyn!!

  VastaaPoista
 18. Tosi hyvät tuli huulista!:- ) Älä välitä näistä jotka valittaa, en ymmärrä miten toi on niiltä pois jos sulle tulee tosta hyvä ja itsevarma olo!

  VastaaPoista
 19. Voi että tosta nenästä tuli nätin näköinen! :) En tajua myöskään muiden valittelua, jos ei kiinnosta niin älä lue, jos taas mietityttää miten joku voi tehdä mm. tämän kaltaisia toimenpiteitä kasvoihinsa, niin mitä se keneltäkään on pois. Ihan älytöntä tulla toisten valintoja moralisoimaan.

  VastaaPoista
 20. Tuli tosi hyvännäköiset! =) Mitenkä paljon toi touhu sattuu?

  VastaaPoista
 21. Moikka! Super nätit huulet tuli, tosi sopusuhtaset ja luonnollisetkin. Kävin vuosi sitten täyttämässä omaa ylähuultani, ja nyt tekisi mieli tehdä homma uudelleen. Tosin eri paikassa, koska aiempaan en ollut lainkaan tyytyväinen. Onko tämän yhteistyön kautta tulossa jonkunlaista alennusta tms. lukijoillesi tulevaisuudessa? Paljon on normaali hinta kys. operaatiolle, esim. 1ml? Veikkaan että siellä pk- seudulla on pikkasen tyyriimpää, kuin täällä Itä-Suomessa.

  Toivoisin tähän vastausta, etten turhaa ota vielä yhteyttä kys. paikkaan :)

  VastaaPoista
 22. Arvostelu ei myöskään tästä maailmasta tule koskaan katoamaan. Lisäksi uskon, että länsimaissa prosentiaalinen "luonnollisten" ihmisten osuus on todella pieni. Hiustenvärjäys, jopa kulmien muotoilu ja sheivaaminen on itsensä muokkaamista. Toiset vaan vie sitä pidemmälle kuin toiset. Lisäksi ei ne oo ikuisia ellei kirurgisia toimenpiteitä tee, vaikka voihan sen vanhan ison pottunenän saada takaisin kovalla vaivalla. Tää ei oo vaan vielä niin yleistä, mutta kukapa tietää, jos muutaman kymmenen vuoden päästä joka toisella on jotain tämmöstä :)

  Kehonmuokkaaminen on niin kauan kaunista, kun se ei mee liiallisuuksiin. Tähänkin voi jäädä koukkuun. Ja just nää överit tapaukset yleensä muodostaa ihmisten negatiiviset mielipiteet.

  Se on aivan sama millainen kukakin on:

  Jos olet laiha, niin olet muodoton paska eikä ykskään mies sua halua. Eihän susta voi ottaa ees kiinni.

  Jos olet läski, niin olet itsekontrollin menettänyt läskikasa, joka syö suruunsa.

  Jos olet normaalipainoinen, niin olet silti liian lihava tähän nyky-yhteiskuntaan, joka ihannoi laihuutta, mutta silti laihat on paskoja.

  Niin tää maailma menee. Kunhan itte tuntee ittensä kauniiksi ja hyväksi omassa kropassaan, niin se on tärkeitä. Idioottien mielipiteet voi vetää pöntöstä alas.

  Niin ja ps. korkeakoulutet idiootithan ne tätä maatakin johtaa :D

  Itse meen alemmalla korkeakoulututkinnolla, mutta hei jee ehkä mustakin tulee maisteri vielä! Tai ehkä professori, niin mäkin voin alkaa viljelemään sivistyssanoja, että kukaan ei vaan mua varmasti ymmärrä.

  Tokikin olen tradenomi kirjasto- ja tietopalvelusta, joten munhan pitäs tietää kaikesta kaikki :(

  Mun oli aivan pakko sanoa tää kaikki, mutta Mikaela on upee ja rohkee nainen. Eikö se muka kerro mitään itsevarmuudesta, että julkaisee tällaisia ja muita paljon henkilökohtaisempia tekstejä, vaikka tietää saavansa paskaa niskaan.

  VastaaPoista
 23. vittu mikä pässi. toivottavasti naamas menee pilalle noitten aineitten takia. turhaa tollanen, oot nätimpi ilman mitää korjauksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sairasta toivoa jotain tuollaista, kannattaa miettiä ensin mitä sanoo tai kirjottaa. Tuskin säkään tykkäisit jos toinen toivois sulle jotain pahaa.

   Poista
 24. Sulla on kyllä jo luonnostaan sellaset huulet joista monet haaveilee! :)

  VastaaPoista
 25. Toi nenän muutos on ihana! Itsellä kans hyppyrinenä ja en tykkää siitä..
  Lähteekö toi nenänkin "täyte" pois vähitellen niin kuin huulista..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öö eihän se hyppyrinenää korjannu?:DDDDDD vaan ton sivun tosta? ainakin näyttää siltä mun mielestä :D

   Poista
 26. huhhu :DDDDDD mömmöjä naamaan! hieno tää sun kehitys! MAHTAVAA kohta meil on uus tuksu kakkonen =) tumma sellainen! Keep Going On =)

  VastaaPoista
 27. :D eiköhän jokainen tiedä mitä tekee ja minkä näköinen haluaa olla? Naurettavaa tulla tänne valittamaan , mitä se teille muille kuuluu jos asia ei liity teihin millään tavalla? No ymmärrän kyllä sen että joillain on harvinaisen tylsä elämä että pitää alkaa toisia haukkuun jotta itse näyttäis paremmalta..

  VastaaPoista
 28. Mukava, että uskallat avoimesti näinkin yksityisistä asioista kirjoitella. =)

  VastaaPoista
 29. huh, mietin että sattuuko toi? :D kummiskin neula työnnetään huuleen, AI SAATANA :D vai onko siinä puudutus? ja hyvält näyttää.

  VastaaPoista
 30. Nätit huulet, wow :) Itekki aattelin mennä jossai vaihees mariacos lips lifting huulihoitoo kokeilee.Siin ei kyl käytetä piikkii mut haluun kuitenki kokeilla sitä.Toivottavasti tulee isommat

  VastaaPoista
 31. Näpsäkät huulet saitkin! Täyteaine on laadukas ja pistäjä selvästi ammattilainen.

  Restylane on vanhin, tutkituin ja uusimpienkin tutkimusten mukaan maailman suosituin täyteaine. Ala kehittyy koko ajan, uusia merkkejä tulee ja kaikkien täyteaineiden perässä on muuten tosi vaikeaa pysyä.

  Meidän blogissamme alaa kuitenkin koetetaan seurata ja kuvata mahdollisimman tarkasti. Jos täyteaineet ja muut kivat kauneuden kepulikonstit kiinnostavat, olet tervetullut tänne:
  http://cityklinikkahelsinki.blogspot.fi/

  Mukavaa viikonloppua Sinulle ja lukijoillesi!

  Cityklinikan bloggari

  VastaaPoista
 32. Kauanko sulla pysyi tuo aine nenässä? Kun musta tuntuu, että mulla ei pysynyt kunnolla edes paria viikkoa! o.O

  -S

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela