Jefu

torstai 20. syyskuuta 2012

Moikka! Kiitos suht asiallisena pysynyttä kommentointia liittyen edelliseen postaukseen. Ja tarkoitukseni ei ole kehottaa ketään parantelemaan itseään, vaan kyseessä on tietenkin aivan jokaisen oma asia ja mielipiteet esteettisiä hoitoja koskien. Itse olen päätynyt niihin ja toivon jokaisen arvostavan päätöstäni.

Sitten ihan asiaan. Eli tulin vajaa tunti sitten parin tunnin jenkkifudis treeneistä. Hyvinkään Falcons on perustamassa naistenjoukkuetta ja tänään oli ensimmäiset kokeilutreenit. Olen pitänyt lajista monta vuotta ja kiinnostus lajia kohtaan on vielä lisääntynyt, koska Jenkkipoika harrastaa sitä. Eli pitihän munkin sitä käydä kokeilemassa. Ja vitsit se oli hauskaa! Tänään testailtiin eri pelipaikkoja ja tehtiin erilaisia harjoituksia. Aion varmasti jatkaa treeneissä käyntiä, jos vain treeniajat sopivat työvuorojen kanssa yhteen :-) Suosittelen kokeilemaan!
 Seksikkyys häviää ainakin sillä sekunnilla noista varusteista, kun nainen ne laittaa päälle :------D
 
Nyt suuntaan suihkuun ja pitää mennä aikaisin nukkumaan. Huomenna on aamulla tiimipalaveri töissä, sitten menen yhdeksitoista ripsihuoltoon ja sieltä suoraan töihin. Kiireinen päivä tulossa.

Onko joku teistä lukijoista kokeillut amerikkalaista jalkapalloa tai jopa harrastaa sitä? :-)

7 kommenttia:

 1. Asiaa!! Mäkin haluan kokeilla!:) varmaan niin siistiä!

  VastaaPoista
 2. Haha eikä! Täytyy sanoo et en ois susta uskonu :D Mäki meinasin tulla kokeilee tänää, mut sit osu työt päälle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah osaan yllättää ;-) kannattaa seurailla Falconsin sivuja, ni saa tietoja jos haluu tulla seuraaviin treeneihin kokeilemaan.

   Poista
 3. Mä mietin, et oisin kans tullu tonne harjotuksiin. Mieli muuttu sit viikonloppuna, kun olin kattomassa Falconsin 2. divarin finaalia ja näytti aika rajulta. Ehkä mä vielä joskus uskallan kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mua harmittaa ku en päässyt kattoo töitten takia sitä matsia :-( Ei treeneissä ihan niin rajua vielä ollut :-D Ja vaikka kypärät kolisi, niin ei mikään kipeää (vielä) tehnyt. Tuu säkin ihmeessä testaamaan joihinkin treeneihin :-)

   Poista
 4. Vähänkö huippua!
  Osaatko sanoa, millä kaikilla paikkakunnilla naiset vois pelata jenkkifutista?
  Itse etsin just jotain uutta, missä ei tarviis kokemusta ja joukkuelaji on aina plussaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela