Ilmoitus/Alekoodi ja talvitakkeja Booztilta

perjantai 7. syyskuuta 2012

Sähköpostiini ilmestyi viesti *Booztilta, että heiltä saa tänään 10% alennusta koko valikoiman normaalihintaisista tuotteista syöttämällä kassalla koodin FRIDAY7 :-)

Keräsin kollaasiin kivoja talvitakkeja, joista saa ihan kivan alennuksen tuolla koodilla. Itselle on töissä varattuna tuo viimeinen Vilan lyhyt toppatakki. Ihan superkiva päällä :-)
4. Esprit 5. Esprit 6. Vila

Nyt lähden käymään postissa ja viemään auton huoltoon. Kuvailen tänään sen meikkivideon, joten se tulee illemmalla. Kivaa perjantaita kaikille! :-)

2 kommenttia:

  1. hei rajota vähän näitten mainoksies kanssa :D sitä pettymyksen määrää ku näkee et sulle on tullu postaus ja se on melkein aina mainos...

    VastaaPoista
  2. Heippa, löysin sattumalta tänne sun blogiin. Ja tämähän vaikuttaa kivalle :) Meillä näyttäis olevan aika samantyylinen vaatemaku joten jatkossakin varmasti tänne eksyilen :) Ihastuin heti nähtyäni ton Vilan takin, pitikin alkaa kyseleen että onko se kuin lyhyt päällä ja onko liian "muhkea" vai näyttääkö vain. Löysin yhdestä nettikaupasta sen ja harkitsen pitääkö se nyt sitten tilata :D Osaatko sanoa onko normaalikokoa vai kapeampi malli?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela