Dagens 6/9

torstai 6. syyskuuta 2012

 Moikka! Tän päivän postaus venähtikin, koska olen ollut koko päivän menossa. Aamulla pyörähdin pikapikaa Helsingissä, siitä suoraan koululle fuksiaispaltsuun ja hetken hengähdyksen jälkeen lähdin salille spingingiin ja kuntonyrkkeilyyn. Illan aion viettää telkan ääressä ja huomenna mulla onkin vapaapäivä :-)

Tänään menin tälläisessä asussa
 Knit Gina tricot/Jeans *Liu Jo(Saatu)/Scarf Pieces/Watch Michael Kors

Tänään oli heti jalassa nuo Liu Jon showroomilta saadut farkut ja ne ovat NIIIN ihanat! Niistä tulossa postausta viikonloppuna :-) Heh, hassua kun nyt musta on tullut pitkän tauon jälkeen farkkutyttö.

Nyt suuntaan suihkuun. Huomiseen! :-)

9 kommenttia:

 1. tämän kommentin ei ole tarkoitus olla ilkeä, mutta sulla on tullu kuukauden sisään melkein kymmenen yhtestyö ja mainos-postausta. mun mielestä se on ehdottomasti liikaa. tietenkin on hyvä, että saat palkkaa bloggaamisesta, mutta joistain tarjouksista olis ehkä parempi vaan sanoa "ei", jotta lukijoilla pysyy mielenkiinto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä postaus ei ole yhtään sidonnainen mihinkään yhteistyöhön. Laitan vain aina tuon tunnisteen, jos postauksessa on jotain yhteistyöhön tai mainokseen liittyvää, kuten tässä että farkut on saatu yhteistyön tiimoilta ja sisältää mainoslinkin :-)

   Poista
 2. kiva asu, ja farkut näyttää kivoilta! Mun mielestä ne myös näyttää jotenkin paljon "hienostuneemmilta" sun päällä kun leggingsit. Toki leggingsit on päällä rennot, mut farkut ehkä istuu sun tyyliin paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa että farkkujen käyttö alkaa heti maistua, kun saa käsiinsä ne täydelliset yksilöt :-)

   Poista
 3. Tosi ihanaa, että postailet taas useemmin! Ja kiva asu :-)

  VastaaPoista
 4. Hööh, etkö sä sit pitänykään sitä meikitöntä päivää torstaina? Mä menin ilman meikkii (häpeilemättä!)töihin ja huomasin junassa, että moni muukin oli meikittömänä liikenteessä:)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva asu! Kivaa myöskin kun postailet nykyään useammin :) Hyvää vapaapäivää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela