Coach Leatherware

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Jenkkien matkaan on vielä pari kuukautta, mutta ylläri ylläri olen jo alkanut miettimään ostoslistaa :-D Yksi varmoista hankinnoista on ehdottomasti uusi laukku, jonka ajattelin tällä kertaa olevan Coachilta. Amerikkalaisena merkkinä ne ovat tietenkin huomattavasti halvempia sielä ja nahkamallit ovat kivan ajattomia. Jotenkin itsellä Michael Kors- laukkuvillitys on mennyt ohitse ja löysinkin sille punaiselle Hamiltonille uuden rakastavan omistajan. Musta on edelleen kuitenkin kovassa käytössä ja rakastan sitä. Coach ei olisi jokaisella vastaan tuleva merkki eivätkä hinnat ole hirveän pahoja :-) Lisäksi laadukkaita nahkalaukkuja ei koskaan ole liikaa ;-) Euroopasta Coachin liikkeet löytyvät Ranskasta, Irlannista, Iso-Britanniasta, Espanjasta ja Portugalista.

Itselle harkintaan menivät seuraavat viisi kaunokaista ja luonnollisesti päätös tulee vasta liikkeessä, kun pääsee mallailemaan. Metalliclutch on ekstra :-)


Joku värikäs laukkukin olisi ihana, mutta ehkä nyt satsaan vain ajattomiin väreihin. Ja voisin ostaa merkiltä vaikka mitä korujakin. Hullaannun varmaan, kun pääsen sinne liikkeeseen :-D

Onko Coach teille merkkinä tuttu? :-)

8 kommenttia:

 1. toi 3 on aivan upea

  VastaaPoista
 2. Jenkeissä asuessani Coach oli musta aina jotenkin todella mummomainen merkki, mutta noi laukut on kyllä hyvin nuorekkaita ja tyylikkäitä. Ei siis kuitenkaan mitään Gina Tricot-överiteini tyylisiä :P

  VastaaPoista
 3. Merkkinä ei ole mitenkään kovin tuttu, mutta noista simppeleistä nahkalaukuista tykkään :)

  VastaaPoista
 4. toi Coach on niin superhyperhitti usassa! ainakin viime kesänä. en aiemmin tiennyt koko merkistä mitään, mut ihmeteltiin kun Coachin kaupat oli aina Outleteissä ja muualla täpoten täynnä! ite en liikaa tykännyt mallista tai muutenkaan.
  Coachia oli viime kesänä _kaikilla_ usassa; nuorilla, tädeillä, mummoilla, miehillä. Kaikilla.

  VastaaPoista
 5. Ei oo tuttu merkki, mutta laukut! ♥_♥

  VastaaPoista
 6. Voi että, onpas todella tyylikkäitä laukkuja ♥

  VastaaPoista
 7. en tajuu miten sulla on varaa tähän kaikkeen

  VastaaPoista
 8. Onks sun järkee ostaa toinen kallis musta laukku hopeisilla yksityiskohdilla? Viitaten siihen sun Korsin laukkuun

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela