Cherry

maanantai 10. syyskuuta 2012

Mulla on vajaan viikon pyörinyt mielessä tummanpunainen hiusväri. Punamustaa, kirsikanpunaista tai burgundya; jotain sen tapaista. Tietenkin värjäisin sen kevytvärillä pidennysten vuoksi, joten siitä eroon pääseminen ei olisi mikään maailman isoin prosessi. Mitä mieltä, pitäiskö? :-D

Pictures Cheryl Cole

22 kommenttia:

 1. En kyllä sinuna värjäisi. Sä kyllästyt aina niin nopeasti uuteen hiusväriisi ja palaat mustaan, että ihan suotta kulutat hiuksiasi enempää!

  VastaaPoista
 2. Oon sitä mieltä että tollanen väri sopisi sulle aivan loistavasti! Ja sitten kun kyllästyt, voi helposti vaan värjätä tummemmalla päälle :)

  Eli kannatan!

  VastaaPoista
 3. Itekkin oon jo pidemmän aikaa miettinyt tummanpunaista hiusväriä, tommosta samanlaista kuin noissa kuvissa, mutta en oo ikinä värjännyt hiuksiani ja pelottaa se et miltä sit näyttäis uuden värin kanssa:D

  VastaaPoista
 4. Upealtahan tuollainen väri näyttää, mutta siihen varmasti kyllästyy nopsakkaa :P

  VastaaPoista
 5. pysy nyt vaan suosiolla siinä tummassa värissä :D

  VastaaPoista
 6. Eikö noiden sun hiusten nyt oikeasti kannattais antaa hiukan palautua edellisestä rääkistä ennen? Ne näyttää ihan kauhean hampulta ja hörsöltä, ja nyt oot vaan laittamassa lisää väriä :/

  VastaaPoista
 7. NO TODELLAKIN. koita vaikka photoshopata joku kuvas niin huomaat. tommonen tumma mahonginpunanen! ja lämpimät sävyt saa syksyllä ihon hehkuu ja näyttää ruskeemmalta ;)

  VastaaPoista
 8. Pliis älä ota tätä pahalla, en oikeasti tarkoita sitä niin! Jos olisin sinä, odottaisin vielä pari kuukautta, että uudelleen syttynyt treeni-innostus ja ihastus laskevat painoasi, sitten vasta hiukset punaiseksi!

  Todella monella hieman isokokoisemmalla tytöllä punaiset hiukset korostavat pyöreyttä ja tekevät kokonaisuudesta jotenkin hmm.. Sellaisen överin ja "puuman". Ja siis isokokoisuudeksi riittää tässä tapauksessa ihan vaan normaalipaino!

  Eli odota vielä hetki, niin saat punapäisyydestä kaiken irti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whaaaaaat?? Mun mielestä Mikaela on justiin sopivan kokonen, eikä koko kyllä vaikuta hiusten väriin.. Mutta näkemyksiä on näköjään monia.

   Poista
 9. Aivan ihana väri! Tee se ehdottomasti se sopisi sulle niin hyvin. :)

  VastaaPoista
 10. En kyllä sinuna rääkkäisi hiuksia enää yhtään lisää :/ Se on aivan sama minkä väriset hiukset on jos ne on pelkkää hamppua, se näyttää joka tapauksessa aivan kammottavalta oli sitten vaalea, tumma tai punanen väri

  VastaaPoista
 11. Mun neuvo: älä värjää! pitäsit vaan ton tumman värin kun musta tuntuu että haluat kumminkin aina siihen palata :) itelläni on kyllä punaset hiukset ja rakastan niitä yli kaiken, että toisaalta tee ihan niinku ite tykkäät :d

  VastaaPoista
 12. vastahan sä värjäsit? oletko epävarma sen uuden tukkas kanssa? ei tuo ainakaan sinua paranna.

  VastaaPoista
 13. Sun tilanteessa mä odottaisin jonkun aikaa ja jos vielä esim. kuukauden päästä haluat värjätä niin tee se sitten, koska jos kuitenkin kyllästyt väriin heti niin värjäsit hiukset turhaan.

  VastaaPoista
 14. Kannatan värjäystä! Piristää kummasti ilmettä :D Ja varsinkin jos on kevytväri niin eiköhän se nopeasti oo takasin oman värinen jos ehdit punaiseen kyllästyä.

  *sannau

  VastaaPoista
 15. Minusta tuo kyllä sopisi sulle. Hiuksethan ne vain on, jotka kyllä kärsii mutta ihan sama.Blondatussa tukkassa punaiset pysyy tosin huonosti. Laittaisin silti sävytteellä ja väriä pitäisin yllä punashampoilla/suoraväreillä vai mitä ne nyt on.

  VastaaPoista
 16. Sun hiukset menee ihan hampuks jos heti alat taas värjään. pari kuukauttaa taukoa ja sit, toi väri on ihan jees kyl. Sitten jos vielä kadut haluut taas värjätä uudestaan takas ja sit ne taas menee vaan huonommaks ja huonommaks...

  VastaaPoista
 17. Sulle sopis kyllä ton värinen tukka ihan täydellisesti!

  VastaaPoista
 18. Älä värjää vaan käy ostamassa kampaajalta sävyttävä hoitoaine. Ei rasita hiusta ja lähtee pikkuhiljaa pois

  VastaaPoista
 19. Mulla on punaiset hiukset. Nää on tosi kivat, mutta värin pitäminen hyvänä on aika työlästä. Käytän sävyttävää hoitoainetta,välillä suoraväriä koko hiuksissa ja tyveen ainoastaan laitan kestovärin. Mieti jaksatko ylläpitää punaista väriä :)

  VastaaPoista
 20. Rakastan tollast hiustenvärii, ja jos olisin ite luonnostaan yhtään tummempi niin ehdottomasto värjäisin! Varmast menis sullekki:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela