Bottom up

lauantai 15. syyskuuta 2012

Nyt vihdoin tulee tämä postaus toissaviikkoiselta Liu Jo-vierailulta saamistani farkuista. Kiirettä on pukannut viimeset päivät Fuksien Warjofuksiasten, töiden ja kaiken muun takia. Äskenkin pääsin juuri 8tunnin työvuorosta kotiin ja huomenna taas töihin. Niin ja maanantainakin! Huh. Onneksi Tiistaina on vapaata töistä ja koulusta, jonka lisäksi silloin on vielä yksi kiva juttu luvassa, josta kuulette lisää myöhemmin :-)

Nyt asiaan. Eli testailin showroomilla Liu Jon Bottom up-malliston erilaisia farkkuja. Farkuista kerrotaan seuraavasti: Italialaisen huippumerkin Liu Jo Jeansin Bottom Up farkut. Näiden farkkujen paras ominaisuus on niiden upea istuvuus. Jokaisessa Bottom Up-mallissa on muotoleikkaukset takapuolessa, jotka nostavat ja muotoilevat sinullekkin unelmien pepun!. Ja kyllä, farkut istuivat ainakin omalle vartalolle aivan tajuttoman hyvin!

 Ylhäältä alas:
Bottom up Slim Leg
Bottom up Rampy High waist
Bottom up Skinny leg

Itselleni valitsin *nämä farkut, eli Bottom up Slim legit normal washissa :-)
Heh, vähän hassu laittaa peppukuvitä tänne, mutta siinä parhaiten näkee sen istuvuuden :-) Olen farkkuja käyttänyt jo sellaiset viisi kertaa ja kuten mulle kerrottiinkin, kannattaa valita se normaalia yksi pienempi koko. Aluksi tuntui, ettei nämä mene jalkaan ja puristaa joka puolelta kuten alimmissa kuvissa hieman huomaakin. Nyt kuitenkin ensimmäisen päivän käytön jälkeen, farkut ovat juuri täydelliset :-) Onneksi en vänkännyt vastaan ja ottanut niitä kokoa isompia.
 Skinny legissä on pukemista helpottava piilovetskarit lahkeissa

Jos ei mahdollisuus käydä jälleenmyyjiltä omia farkkuja ostamassa, saa *Fashionstoresta tilattua niitä :-) Olen itselleni tilannut sieltä Ray Banit jo ennen mitään yhteistyötäkin ja voin lämpimästi suositella nettikauppaa aivan vilpittömästi. Ja Hyvinkääläiset ja lähiseudulla asuvat voivat farkkuja käydä kokeilemassa Kauppakeskus Willaan 18.10. avattavassa My Way-liikkeessä, jossa Liu Jo-osasto on Suomen suurimpia.

Nyt pakko alkaa siivoamaan. Katsotaan jos keksisin teille vielä jotain myöhemmin tänään, koska koko ilta menee kotona. Toiveita otetaan vastaan ;-)

14 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä hyvältä! Mikä koko sulla noista on? Ja mihin kokoon asti niitä on myynnissä?

    VastaaPoista
  2. pakko saada kyllä tuollaiset farkut, oon jo niin pitkään katellut! Pitääkin sitten vierailla hyvinkäällä kun se aukeaa! :)

    VastaaPoista
  3. Osaatko kertoa jälleenmyyjiä pääkaupunkiseudulla? Ja onko noissa korkeavyötäröisiä malleja? Noi on todella hyvännäköiset! Entä minkä hintaisia suunnilleen? Kiitos ja aurinkoista syksyä sulle!

    VastaaPoista
  4. huhhuh..ihme juntti-läski! tipu maan pinnalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisitko vähän KERTOA mitä tarkoittaa junttiläski? :D ei huhheijjaa taas, heräilkää.

      Poista
  5. Hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  6. ^tossa esittelyssäkin on mukana toi korkeavyötäröinen malli eli Bottom up Rampy High waist. Miksi ihmiset kysyy kysymyksiä, jotka jo tekstissä kerrotaan?

    Mä vihaan farkkujen ostoa just sen takia, kun ei voi olla varma onks ne just sellaset farkut, jotka venyy käytössä. Käytän ite tuumakoon 24 farkkuja, niin eipä siitä pienempää enää löydä. Ja se riemu, jos 25 farkut on ollu ihan ok sovittaessa että vähän voinut olla löysät mutta pidettävät ja sit ne menee ja venyy... argh :D

    Mutta hyvältä näyttää noi farkut sulla :)

    VastaaPoista
  7. Älä välitä tuosta haukkujasta. Kateellisten panettelua.
    Mukava lukea blogi,jota kirjottaa normaali nuori nainen. Kukaan ei ole täydellinen (ei myöskään sinä anonyymi haukkuja) ja musta on kiva lukea tälläistä blogia, kuin taas jonkun täydellisyyttä hipovan.
    Farkut sopivat kauniisti,hyvä peppu ;)
    T.Maarit

    VastaaPoista
  8. hei anonyymi kello 14:22, farkkujen venymisestä kertoo jonkun verran se, että paljonko niissä on elastaania. eli kurkkaa ens kerralla kun sovitat farkkuja niin sitä lappua jossa kerrotaan prosenttimäärät ja vertaile vähän niitä. mun käsittääkseni jos on 2 % elastaania, niin farkut venyy yhden koon. en oo ihan varma tosta mutta muistelisin niin.:o

    VastaaPoista
  9. Maailman parhaat farkut. <3

    VastaaPoista
  10. Vitsit, hyvältä näyttää! Täytyy itsekin käydä kokeilemassa :)

    VastaaPoista
  11. voi vitsi mitkä farkut!! pakko saada tollaset, peppusi näyttää tosi hyvältä :D monet bloggarit ei ole pahemmin postaillut tollasii peppukuvia noissa farkuissa, mutta äää pakko mennä heti sovittelee :D ja turha välittää tollasista anonyymien ilkeilykommenteista, pakko vaan ymmärtää että jotkut on vaan kateellisia sulle.. olet ihana<3

    VastaaPoista
  12. Löysin eilen skinny legit Uffasta 3 euroa!!?? Tuskin paljoa käytetty, ihanat farkut päällä ja näyttää niin hyviltä, että kaverikin haluaa ostaa...Tosi kiva blogi :)

    VastaaPoista
  13. Aivan mahtavat farkut ja myöskin nainen, näin miehenä ei voi muuta kun painaa "tykkää". :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela