Autumn colors

tiistai 18. syyskuuta 2012

Olen päivittänyt vaatekaappiani uusilla neuleilla ja viininpunainen, liila sekä harmaa ovat ehdottomia lempi värejäni tänä syksynä. Ja tuskin olen ainoa, kenet varsinkin burgundy on valloittanut ;-)

Ylhäälta alas: hm, hm, object, gt, hm

Keräilin lookbookista inspiraatioksi muutamia asuja:


En yhtään kerennyt tekemään mitään isompaa postausta tähän päivään liittyen, mutta se tulee huomenna tai ylihuomenna. Sain tuossa tunti sitten tietää, että meillä on yks töistä kipeänä. Eli mulle se tarkoitti kuuden päivän putken muuttuvan seitsemän päivän putkeen. Onneksi sen jälkeen on seitsemän päivää vapaata ja se Ruotsin reissu :-) Nyt pakko mennä nukkumaan. Silmät menee koko ajan kiinni. Hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Pitäisi itsekin hankkia jo jotain syysvaatetta omaan kaappiin :)

  VastaaPoista
 2. Voisit esitellä noi ostoksesi vähän paremmin.

  VastaaPoista
 3. miks laitat kuvia instagramiin ja päivityksiä twitteriin siitä että oot laittanu taas kerran restylanea lärviin, jos et hyväksy aiheesta kommentteja?

  VastaaPoista
 4. Miten paljon ehditkään tunkea naamaasi kemikaaleja ennen kuin oot ees 30... Mikään määrä pistoksia tai leikkauksia ei saa näyttämään hehkeältä enää vanhempana, jos on aloittanut ton tien jo parikymppisenä.

  VastaaPoista
 5. Hei julkaisetko sen kauneuspostauksen mikä äsken näky bloglovinissa mut sitten sivua ei löytynyktään :( Kiinnostais kovasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. julkaisen aivan just :) menin söhlimään sitä tekstiä puhelimella ja pilallehan se sitten meni :D nyt olen kotona ja korjaan siitä pari juttua. sen jälkeen taas esillä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela